reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Witam koleżanki z Trójmiasta.

Zwracam się do Was z prośbą w znalezieniu noclegu w Gdańsku, na noc z 2/3 czerwca br. dla 5 osó. W internecie znalazłam namiary na schroniska, domy studenckie itp. Niestety, miejsca tanie są już niedostępne. Może któraś z Was zna kogoś, kto wynajmuje pokoje? Potrzebujemy po prostu gdzieś przenocować, warunki nie muszą być luskusowe, a cena ok. 20-25 zł. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Hej dziewczynki!

Ja tak na chwilunie tylko, ale obiecuje napisac cosik wieczorem.

Jesli chodzi o spotkanie- to mi pasuje jak najbardziej- mamy wolne z powodu wizyty Benedykta XVI ;D Tylko, ze raz: jest dzien Matki, wiec musze odwiedzic swoja rodzicielke i tesciowke, a dwa umowilam sie z kumpela... moze jednak gdyby i Wam nie przeszkadzalo, to namowie ja na ten park? Jest mama 6 miesiecznego Tomka, ktory urodzil sie w polowie listopada jak Ingusia Nathalie, wiec na pewno znajdziemy wspolny jezyk ;)

busia_m wejdz na nasza trojmiejska strone www.trojmiasto.pl i sprawdz noclegi, lub w ogloszeniach- mam do wynajecia. Powiem jednak szczerze, ze na jedna noc bedzie Wam ciezko znalesc cos taniego... Tanie noclegi sa na wiecej nocy, bo zarobek z jednej doby, nie jest wymierny do sprzatania i prania poscieli (za czasow studenckich pracowalam w biurze nieruchomosci). Mimo to trzymam kciuki i zycze udanego wypoczynku w Gdansku!

Oki, odezwe sie potem! Buziaki!

No dobra to ja się biorę za organizację : SPOTKANIE PIĄTEK GODZ. 11:30 W PARKU OLIWSKIM PRZY GŁÓWNEJ BRAMIE!!!

Kto będzie ten będzie,oczywiście jeśli nie bedzie padać.Można się spóźnić,bo przecież w parku ciężko się zgubić ;) Pasuje wam ta godzina? Keterek oczywiście bierz ze sobą koleżankę,jak ma dziecko,to myślę,że przyjmiemy ją do naszego grona :p

Co do kwater to ja nie pomogę.

Idzia i Nathalie co świrujecie,co wy się wogóle pytacie czy możecie być ??? Ja już kiedyś wspomniałam,że wy będziecie atrakcją spotkania,bo macie małe bąbelki :D

A ja to bym chciala,żeby mój Łoś był pracocholikiem,przynajmniej nie byłoby czasu się kłócić  :-[  :-[  :-[

dawidowa pisze:
Więc po raz kolejny sprawdza się moja teza iż urodzic w czerwcu jest fajnie,bo gdyby teraz była zima i miałabym cały dzień siedzieć z tym łobuzem w domu,to bym zwariowała!!! Oby nastepnym razem tez mi się tak udało na maj lub czerwiec,ale to najwcześniej za 2 lata startujemy :p
Kurcze to ja bede miec przechlapane bo urodziłam w styczniu czyli Olcia roczke bedzie mieć zimą wiec zostaje nam tylko lepienie bałwana
jeśli zima dopisze ;)

Idzia po południu musi odebrać Michała z przedszkola,mnie też nie pasuje,no i jest to dzień matki,więc pewnie większość,tak jak Keterek pojedzie w odwiedziny po południu.

dawidowa - dla mnie moze byc i 13:30 ale o 15 to ja sie musze zmywac po michala do przedszkola - ale 1,5 h spaceru chyba wystarczy :)
ja sie do was dostosuje ;D

a glowna brama to ktora to jest ???

reklama
Do góry