reklama
damayanti
Fanka BB :)
Kościół na Starówce płonie...?
Wiecie co, Kinga od jakiegoś czasu - tak ze dwa, trzy tygodnie - nie chce jeść mi nic na kolację. Potem w nocy śpi normalnie, aż do 5. No i o 5 budzi się i chce jeść.... Kombinuję teraz, bo wszystkie pory jedzenia nam się rozregulowały, a ja niedługo padnę na nos, bo takie wczesne wstawanie zdecydowanie nie jest moją mocną stroną.... Czy wasze dzieciaczki jedzą w miarę normalnie? Bo że Kinga nie ma czasu na spanie i raczkuje nawet przez sen, to bardziej dla mnie zrozumiałe, bo przecież ona musi szybko ten świat poznawać, ale z jej niejedzeniem to się martwię, bo mi chudzina wyrośnie. Niecałe 9kg waży.
A ja się naużerałam dziś w szkole z dzieciakami, niegrzeczne są i głośne jak diabli... Jeszcze jutro przeżyć, bo mam takie hałaśliwe klasy na lekcjach, potem będzie z górki...
A tu z nowości:
Tak Kinga śpi:
A taka ma minkę niezadowoloną, jak się obudzi
A tak się "wdzięczy" do aparatu:
A może jakoś wspólnie pozaklinamy ten prognozowany deszcz, żeby poszedł, gdzie raki zimują....?
Wiecie co, Kinga od jakiegoś czasu - tak ze dwa, trzy tygodnie - nie chce jeść mi nic na kolację. Potem w nocy śpi normalnie, aż do 5. No i o 5 budzi się i chce jeść.... Kombinuję teraz, bo wszystkie pory jedzenia nam się rozregulowały, a ja niedługo padnę na nos, bo takie wczesne wstawanie zdecydowanie nie jest moją mocną stroną.... Czy wasze dzieciaczki jedzą w miarę normalnie? Bo że Kinga nie ma czasu na spanie i raczkuje nawet przez sen, to bardziej dla mnie zrozumiałe, bo przecież ona musi szybko ten świat poznawać, ale z jej niejedzeniem to się martwię, bo mi chudzina wyrośnie. Niecałe 9kg waży.
A ja się naużerałam dziś w szkole z dzieciakami, niegrzeczne są i głośne jak diabli... Jeszcze jutro przeżyć, bo mam takie hałaśliwe klasy na lekcjach, potem będzie z górki...
A tu z nowości:
Tak Kinga śpi:
A taka ma minkę niezadowoloną, jak się obudzi
A tak się "wdzięczy" do aparatu:
A może jakoś wspólnie pozaklinamy ten prognozowany deszcz, żeby poszedł, gdzie raki zimują....?
D
dawidowa
Gość
Ikpi no to będziesz miała pamiątkę jak nikt,zdjęcia ślubne z kościoła którego nie ma
Ja właśnie widziałam pogodę na "trócjce" i nie widziałam u nas deszczu To kiedy się spotykamy ??? Mi czwartek odpada,bo jade do mamy.
Damayanti super foteczki,ale Kinga jest już duuuuża,nie mogę się doczekać,aż ją zobaczę A jak sie sprawuje nowy wózeczek? Ja nie mogę Dawida przypinać na 5 punktów,bo się wścieka,tylko na 3.
Ewa i Isska no i... gdzie te relacje z fotkami ???
Ja właśnie widziałam pogodę na "trócjce" i nie widziałam u nas deszczu To kiedy się spotykamy ??? Mi czwartek odpada,bo jade do mamy.
Damayanti super foteczki,ale Kinga jest już duuuuża,nie mogę się doczekać,aż ją zobaczę A jak sie sprawuje nowy wózeczek? Ja nie mogę Dawida przypinać na 5 punktów,bo się wścieka,tylko na 3.
Ewa i Isska no i... gdzie te relacje z fotkami ???
Ania K
Fanka BB :)
aruna-bardzo się cieszę, że u Was wszystko ok.Takie są prawa kobitek w ciąży,że obawiasz się o swoją kruszynkę.A jeszcze ich będziesz miała troszeczkę.Ale lekarze każdy Twój problem zbadają,o to się nie martw-tu chodzi o dziecko .
Ikpi-jest to napewno przykre ,że Wasz kościół splonął.Mi też jest szkoda.
[bdamayanti][/b]-co za urocza dziewczynka jest na tych zdjęciach-to Twoja pociecha-superowa !
A jeżeli chodzi o niejedzenie-tak mi się wydaje,że może ząbkować.Dzieciaczki często mają jakieś kapryski.Ada ostatnio je w ogromnych ilościach.Nie daję rady z gotowaniem,ona porzera moje zupki.No ale też biega po pokoju i gubi kalorie.
A jeżeli chodzi o spotkanko to nam bardzo pasuje w piątek.
Ikpi-jest to napewno przykre ,że Wasz kościół splonął.Mi też jest szkoda.
[bdamayanti][/b]-co za urocza dziewczynka jest na tych zdjęciach-to Twoja pociecha-superowa !
A jeżeli chodzi o niejedzenie-tak mi się wydaje,że może ząbkować.Dzieciaczki często mają jakieś kapryski.Ada ostatnio je w ogromnych ilościach.Nie daję rady z gotowaniem,ona porzera moje zupki.No ale też biega po pokoju i gubi kalorie.
A jeżeli chodzi o spotkanko to nam bardzo pasuje w piątek.
D
dawidowa
Gość
No mi piątek tez pasuje,chociaż to dzień matki,więc ciekawe jak reszta,ale może do południa by się udało umówić ??? Albo w sobotę,bo wtedy mamy pracujące by mogły...
aruna, dobrze, ze jest ok. Lepiej martwic sie za duzo niz cos przegapic...
Ikpi - moj maz z okna pracy widzial ten plonacy kosciol i napisal mi juz rano, ze strasznie to wyglada.
Nathalie - gripe water + sab simplex dzialaja
KUBUSIU - duzo duzo zdrowka!!!
Damayanti - ale z Kinga juz duza dziewuszka i jakie ma slodkie blekitne oczka CUDO
Ikpi - moj maz z okna pracy widzial ten plonacy kosciol i napisal mi juz rano, ze strasznie to wyglada.
Nathalie - gripe water + sab simplex dzialaja
KUBUSIU - duzo duzo zdrowka!!!
Damayanti - ale z Kinga juz duza dziewuszka i jakie ma slodkie blekitne oczka CUDO
Isska
Majowa mamusia 2005 :)
U nas gosci w sumie było 14 osob razem z nami.
Nie szlalam z szykowaniem .dwie sałatki: jerzynowa i ze swierzym ogórkiem, galaretka, bigos, kurczak na gorąco, ciasto, tort, i jajka. Polowa i tak zostala.
jeden z prezentów od babci Renatki
tak bylam ciekawa co tu jest (garnuszek na klocuszek fisher Price)
prezent od chrzesnego
taki mialam tort
a taka mialam ochote na niego
a tego sobie nie odmówię :laugh: :laugh:
kuzynka Wiktorii starsza o równe 10 miesięcy
Nie szlalam z szykowaniem .dwie sałatki: jerzynowa i ze swierzym ogórkiem, galaretka, bigos, kurczak na gorąco, ciasto, tort, i jajka. Polowa i tak zostala.
jeden z prezentów od babci Renatki
tak bylam ciekawa co tu jest (garnuszek na klocuszek fisher Price)
prezent od chrzesnego
taki mialam tort
a taka mialam ochote na niego
a tego sobie nie odmówię :laugh: :laugh:
kuzynka Wiktorii starsza o równe 10 miesięcy
isska - duza ta twoja Wiktoria widze ze przyjecie udane i duzo prezentow
a+t - dobrze ze u ciebie ok z tymi kolkami ;D a ile razy podajesz gripe water malej ???
jezeli chodzi o spotkanie to piatek moze byc do poludnia - w sobote niestety mnie nie ma ...
a+t - dobrze ze u ciebie ok z tymi kolkami ;D a ile razy podajesz gripe water malej ???
jezeli chodzi o spotkanie to piatek moze byc do poludnia - w sobote niestety mnie nie ma ...
reklama
Podziel się: