reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziewczyny porosze o pomoc - gdzie moge zrobic usg stawow biodrowych odplatnie w gdansku ??? odwolali mi moja jutrzejsza wizyte - nastepna za 2 tyg. a to troche za pozno ... prosze o jakies info najlepiej z telefonem zebym mogla zadzwonic i sie umowic :)

reklama
Idzia zobacz ten gabinet
Gabinet Ortopedyczny Piotr Sieliwończyk
Gdańsk, Miszewskiego 18 tel.302-66-13
dziewczyny z forum tam chodzily i z tego co pamietam byly zadowolone

dzieki isska - widze ze wszyscy go polecaja :)

ja obdzwonilam dzis sporo lekarzy prywatnie i eszedzi sa terminy na polowe czerwca - ale w jednym miejscu bardzo mila pani podala mi namiary wlasnie do doktora Sieliwonczyka i udalo mi sie zarejestrowac na czwartek :)

Isska super imprezke mieliście.A Wiki wcale nie taka mala jest jaka się wydawała ;) Śliczną sukienusię ma.No i nie powiesz mi,że z jedzeniem skromnie,bo jak dla mnie to nie skromnie :p A nauczyła się Wiki duchać świeczkę? Ja tak ciągle planuję Dawida uczyć i zapominam :(

Coś mała frekwencja na formum,to jak umawiamy się na ten piątek w parku Oliwskim ??? Dajcie znać reszta ekipy!!!

Idzia,boshe to Kamilka już miesiąc skończyła,szok! Wszystkiego Najepszego dla małej niuni!!!I tego ortopedę też polecam,bo byliśmy :) Jak tam przybrała ???

Ech a ten mój łobuz to mnie naprawdę rozbraja... Nauczył się włączać monitor i tak pstryka i mówi " nie ma",ja go odganiam,a on spowrotem :mad: Z telewizorem nie lepiej,też sobie włącza.Dziś sobie włączył Vivę i tańczył :p Dobrze,że jest pogoda,to siedzimy na dworze jak najwięcej,trochę spacerujemy na nóżkach,zrywa mlecze i trawę w parku i uwielbia ptaki,szczególnie gołębie!Więc po raz kolejny sprawdza się moja teza iż urodzic w czerwcu jest fajnie,bo gdyby teraz była zima i miałabym cały dzień siedzieć z tym łobuzem w domu,to bym zwariowała!!! Oby nastepnym razem tez mi się tak udało na maj lub czerwiec,ale to najwcześniej za 2 lata startujemy :p

Agnieszka to super, że działa. Ale podajesz i jedno i drugie? Jeśli będziesz chciała jeszcze Sab Simplex to zostały mi 3 buteleczki. Jestem w Gdańsku do końca czerwca, potem się wyprowadzamy do Olsztyna. Chyba, że bym Ci przesłała pocztą.

To jak w końcu z tym spotkankiem? Kiedy się umawiacie i jeszcze raz nieśmiało pytam czy można do Was dołączyć.  ::)

Nathalie - ja tez jeszce nie bylam na tym spotkaniu ale mysle ze dziewczyny nie beda mialy nic przeciwko temu zeby sie dolaczyc :) a Olsztyn to moje rodzinne miasto - jade tam w weekend i bede tydzien czasu a potem pewnie z miesiac na wakacjach :) a ty czemu sie przeprowadzasz ?

dawidowa - ja jestem cgetna na piatkowe spotkanie - tylko podajcie godzine i dokladne miejsce w parku :) a kamilka wazyla dzis 4,6 kg czyli w niecale 5 tygodni przytyla 1 kg :) to calkiem sporo ale nie przebial michalka ktory w 4 tyg przytyl 1,5 kg :) no i widze ze twoj maluszek daje sie we znaki ;D

Idzia przeprowadzamy się tam, bo Tomek (mój mąż) pracuje tam od roku w Michelin. Jest b. zadowolony z pracy więc postanowilismy, że przeprowadzimy się do Olsztyna. Ja pracę znajdę wszędzie, tak myślę. ::) Pracuje już poza domem 2 lata i już mamy dosyc wiecznej rozłąki, szczególnie teraz kiedy jestem sama z małą.

Fajnie, że będziesz tam w wakacje, będziemy mogły się spotkać. :)

Nathalie - wiem co to maz pracujacy poza domem - u mnie maz przez pierwsze prawie 2 lata malzenstwa cale tygodnie (poza weekendami) spedzal we wroclawiu ... ale ja tez mam dobra prace wiec nie chcialam sie tam przeprowadzac; jak zaszlam w pierwsza ciaze to maz wynegocjowal zmiany w lokalizacji pracy - bywal w domu czesciej :) a teraz wyjezdza czasami na kilka dni do krakowa i okolic wiec tez bywam w domu sama z dzieciaczkami ....

mam nadzieje ze uda nam sie spotkac w olsztynie :)

a co z naszym spotakniem piatkowym dziewczyny ??? odezwijcie sie !!!

reklama
idzia , Nathalie ja tez sama z maluchem w domu, mąż poza weekendami w Polsce kursuje, szukamy nowej pracy dla niego bo juz mam tego dość, dzisaj jest Warszawa, a za miesiąc Poznań :(

Do góry