dziewczyny porosze o pomoc - gdzie moge zrobic usg stawow biodrowych odplatnie w gdansku ??? odwolali mi moja jutrzejsza wizyte - nastepna za 2 tyg. a to troche za pozno ... prosze o jakies info najlepiej z telefonem zebym mogla zadzwonic i sie umowic
reklama
dzieki isska - widze ze wszyscy go polecaja
ja obdzwonilam dzis sporo lekarzy prywatnie i eszedzi sa terminy na polowe czerwca - ale w jednym miejscu bardzo mila pani podala mi namiary wlasnie do doktora Sieliwonczyka i udalo mi sie zarejestrowac na czwartek
ja obdzwonilam dzis sporo lekarzy prywatnie i eszedzi sa terminy na polowe czerwca - ale w jednym miejscu bardzo mila pani podala mi namiary wlasnie do doktora Sieliwonczyka i udalo mi sie zarejestrowac na czwartek
D
dawidowa
Gość
Isska super imprezke mieliście.A Wiki wcale nie taka mala jest jaka się wydawała Śliczną sukienusię ma.No i nie powiesz mi,że z jedzeniem skromnie,bo jak dla mnie to nie skromnie A nauczyła się Wiki duchać świeczkę? Ja tak ciągle planuję Dawida uczyć i zapominam
Coś mała frekwencja na formum,to jak umawiamy się na ten piątek w parku Oliwskim ??? Dajcie znać reszta ekipy!!!
Idzia,boshe to Kamilka już miesiąc skończyła,szok! Wszystkiego Najepszego dla małej niuni!!!I tego ortopedę też polecam,bo byliśmy Jak tam przybrała ???
Ech a ten mój łobuz to mnie naprawdę rozbraja... Nauczył się włączać monitor i tak pstryka i mówi " nie ma",ja go odganiam,a on spowrotem Z telewizorem nie lepiej,też sobie włącza.Dziś sobie włączył Vivę i tańczył Dobrze,że jest pogoda,to siedzimy na dworze jak najwięcej,trochę spacerujemy na nóżkach,zrywa mlecze i trawę w parku i uwielbia ptaki,szczególnie gołębie!Więc po raz kolejny sprawdza się moja teza iż urodzic w czerwcu jest fajnie,bo gdyby teraz była zima i miałabym cały dzień siedzieć z tym łobuzem w domu,to bym zwariowała!!! Oby nastepnym razem tez mi się tak udało na maj lub czerwiec,ale to najwcześniej za 2 lata startujemy
Coś mała frekwencja na formum,to jak umawiamy się na ten piątek w parku Oliwskim ??? Dajcie znać reszta ekipy!!!
Idzia,boshe to Kamilka już miesiąc skończyła,szok! Wszystkiego Najepszego dla małej niuni!!!I tego ortopedę też polecam,bo byliśmy Jak tam przybrała ???
Ech a ten mój łobuz to mnie naprawdę rozbraja... Nauczył się włączać monitor i tak pstryka i mówi " nie ma",ja go odganiam,a on spowrotem Z telewizorem nie lepiej,też sobie włącza.Dziś sobie włączył Vivę i tańczył Dobrze,że jest pogoda,to siedzimy na dworze jak najwięcej,trochę spacerujemy na nóżkach,zrywa mlecze i trawę w parku i uwielbia ptaki,szczególnie gołębie!Więc po raz kolejny sprawdza się moja teza iż urodzic w czerwcu jest fajnie,bo gdyby teraz była zima i miałabym cały dzień siedzieć z tym łobuzem w domu,to bym zwariowała!!! Oby nastepnym razem tez mi się tak udało na maj lub czerwiec,ale to najwcześniej za 2 lata startujemy
Nathalie
Fan(ka)
Agnieszka to super, że działa. Ale podajesz i jedno i drugie? Jeśli będziesz chciała jeszcze Sab Simplex to zostały mi 3 buteleczki. Jestem w Gdańsku do końca czerwca, potem się wyprowadzamy do Olsztyna. Chyba, że bym Ci przesłała pocztą.
To jak w końcu z tym spotkankiem? Kiedy się umawiacie i jeszcze raz nieśmiało pytam czy można do Was dołączyć. :
To jak w końcu z tym spotkankiem? Kiedy się umawiacie i jeszcze raz nieśmiało pytam czy można do Was dołączyć. :
Nathalie - ja tez jeszce nie bylam na tym spotkaniu ale mysle ze dziewczyny nie beda mialy nic przeciwko temu zeby sie dolaczyc a Olsztyn to moje rodzinne miasto - jade tam w weekend i bede tydzien czasu a potem pewnie z miesiac na wakacjach a ty czemu sie przeprowadzasz ?
dawidowa - ja jestem cgetna na piatkowe spotkanie - tylko podajcie godzine i dokladne miejsce w parku a kamilka wazyla dzis 4,6 kg czyli w niecale 5 tygodni przytyla 1 kg to calkiem sporo ale nie przebial michalka ktory w 4 tyg przytyl 1,5 kg no i widze ze twoj maluszek daje sie we znaki ;D
dawidowa - ja jestem cgetna na piatkowe spotkanie - tylko podajcie godzine i dokladne miejsce w parku a kamilka wazyla dzis 4,6 kg czyli w niecale 5 tygodni przytyla 1 kg to calkiem sporo ale nie przebial michalka ktory w 4 tyg przytyl 1,5 kg no i widze ze twoj maluszek daje sie we znaki ;D
Nathalie
Fan(ka)
Idzia przeprowadzamy się tam, bo Tomek (mój mąż) pracuje tam od roku w Michelin. Jest b. zadowolony z pracy więc postanowilismy, że przeprowadzimy się do Olsztyna. Ja pracę znajdę wszędzie, tak myślę. : Pracuje już poza domem 2 lata i już mamy dosyc wiecznej rozłąki, szczególnie teraz kiedy jestem sama z małą.
Fajnie, że będziesz tam w wakacje, będziemy mogły się spotkać.
Fajnie, że będziesz tam w wakacje, będziemy mogły się spotkać.
_anna
Fanka BB :)
pozdrawiam i pytam jaka spacerówkę mi polecicie 9 ważne musi byc lekka i po złożeniu małych rozmiarów) ???
Nathalie - wiem co to maz pracujacy poza domem - u mnie maz przez pierwsze prawie 2 lata malzenstwa cale tygodnie (poza weekendami) spedzal we wroclawiu ... ale ja tez mam dobra prace wiec nie chcialam sie tam przeprowadzac; jak zaszlam w pierwsza ciaze to maz wynegocjowal zmiany w lokalizacji pracy - bywal w domu czesciej a teraz wyjezdza czasami na kilka dni do krakowa i okolic wiec tez bywam w domu sama z dzieciaczkami ....
mam nadzieje ze uda nam sie spotkac w olsztynie
a co z naszym spotakniem piatkowym dziewczyny ??? odezwijcie sie !!!
mam nadzieje ze uda nam sie spotkac w olsztynie
a co z naszym spotakniem piatkowym dziewczyny ??? odezwijcie sie !!!
reklama
_anna
Fanka BB :)
idzia , Nathalie ja tez sama z maluchem w domu, mąż poza weekendami w Polsce kursuje, szukamy nowej pracy dla niego bo juz mam tego dość, dzisaj jest Warszawa, a za miesiąc Poznań
Podziel się: