emih
Fanka BB :)
No muszę przyznać że też jestem w szoku i próbuję nie dawać jej stawać ale ta "zaczaiła" że można złapać za moje ręce i się podciągnąć i... sama wstaje, a jak odtrące jej rączki to płacz... Boję się to fakt ale też słyszałam, ze każde dziecko wie kiedy na co jst gotowe i krzywdy sobie zrobić nie da (jak się go do niczego na siłę nie zmusza)ikpi pisze:Emih jeszcze z miesiąc temu miałam opory, czy nóżki i kręgosłup są już na tyle silne żeby sama stała. Jakby mi zaczęła stawać 3 miesiące temu, to byłabym zupełnie zakręcona, czy to jej przypadkiem nie zaszkodzi itp. No, ale podobno dzieci wiedzą same co jest dla nich dobre ;D
Przyłączam się oczywiście do gratulacji dla a+t+? jak Kasia była taka maleńka jak twoja pociecha nie wyobrażałam sobie jak może wyglądać za pół roku. I szczerze mówiąc jak dopadłam w końcu komuper to pierwsze otworzyłam wasze posty żeby przyjrzeć się jak urosły wasze dzieciaczki... No kurcze BOMBA! Dawidowa w twoim synku to wręcz się zakochałam :
Aruna również szczere gratulacje!
Idzia oglądałam dziś pogodę na tvn24 i mówią że przez najbliższe 2tyg ma być pięknie! Nawet do 30 w cieniu, choć faktycznie najblizsze dni troszkę chłodniej... Ale i tak pocieszające jest że w końcu przyszła wiosna i można było wyrzucić w kąt kurtki... ;D
Ps. Faktycznie nie ma tu nikogo z Gdyni co by mi poradził co do prywatnego pediatry? Kasia ciągle mi choruje a nie chce "losować" lekarza bo jak okaże się takim partaczem jak ten do tej pory? A przez to tylko dziecko cierpi...