reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej mamuśki i całuski dla maluszków :-* :-*
Dzis piekna pogoda, ale z mężem musielismy wybrac się na większe zakupy, także mała poszła na spacerek z moją siorką :p
Kupiłam małej dziś na spróbowanie jabłuszko z Hippa i mi smakowało ;D mała zjadła może max dwie łyzeczki, bo reszta na brodzie ;D
Jakie wy kupujecie dal swoich pociech produkty??bo jest chyba Hipp, Gerber, bobovita itp
Ja jednak chyba będę póxniej robiła małej sama jedzonko, ale dopiero jak będą w miarę warzywka i owoce na rynku ;) i co najpierw wprowadzałyście? warzywa, czy owoce?
AniaK Nathalie cos nam wspomiunała o basenie i właśnie o dzieciaczku który płakał i dostał zajączka na uspokojenie ;D a to była twoja Ada ;D ;D razem chodzicie na basen to musicie się zobaczyć :D

Witam!

Ale piękny mamy dziś dzień. Byliśmy z Amelką na długim spacerku, słoneczko świeciło, SUPER! W końcu mamy wiosnę.

Isska, wieki całe nie było cię tutaj. A to skierowanie do poradni to dostałyście tak tylko na wszelki wypadek, czy pediatra ma jakieś wątpliwości i chce się upewnić?

Agnes.kol
, ale masz piękną córusię. A jak się ślicznie śmieje!
Jeśli chodzi o produkty, to ja obiadki gotuję przeważnie sama, chyba że gdzieś jedziemy, to wtedy zabieram Bobovita obiadek alergika. A deserki i soczki kupuję przeważnie Gerbera, czasem Hippa. Ja robię zakupy w Auchan, a tam Gerber wychodzi nam najkorzystniej cenowo.

A u nas znowu pogorszenie stanu skóry, naprawdę już nie wiem od czego. Ja mam wrażenie czasami, że to niewiele ma wspólnego z reakcją na pokarmy, a przyczyna leży zupełnie gdzie indziej. A jak czytam wiadomości o atopowym zapaleniu skóry, to przyczyną może być nawet stres, alergeny wziewne, kontaktowe, pokarmowe, czyli praktycznie wszystko. Z tym że ja proszku i kosmetyków nie zmieniam, więc to odpada. Koszmar. Dałam dziś Amelce Fenistil, żeby się tak okropnie nie drapała, bo jak to rozdrapie, to boję się, że znowu będzie się sączyć. :mad: :mad: :mad:

Ania K, to szkoda, że Ada ci płakała na basenie, ale może za drugim razem jej się spodoba.

agula pisze:
A spotkanie tam, gdzie się na Zaspę (szpital) się jedzie... Czy Wy na to? No i kto się pisze?

Agula, wyjasnij mi proszę dokładnie gdzie proponujesz spotkanie, bo ja w tamtych stronach nieobeznana jestem.

Basiu dzieci z dieta malo przybieraja a Wiki tak miala. lekarka dala skierowanie po to aby sie upewnic. Wizyta dopiero 10 maja. A 10 kwietnie do instytutu medecyny morskiej i tropikalnej z moja toksoplazmoza no i nie wiadomo jak sprawa wyglada u Wiki.

Aga no to namieszałaś ;D To o czym ty myślisz to Zaspa,tudzież Brzeźno,a nie Jelitkowo.No to gdzie się umawiamy,jakieś konkrerty!!! Mi akurat pasują oba te miejsca,z tym,że przez Zaspę muszę pokonać mnóstwo schodów na moście,który remontują,mam nadzieję,że mi ktoś pomoże,bo sama za cholere nie dam rady :(

Isska nareszcie powrócilaś!Dołączysz na spota ??? W końcu zobaczymy twoją kruszynkę :)

Pogoda dziś ladna była,ale i wialo nieźle... Zapoznałam się dziś z dziewczyną z osiedla,z którą bardzo często się widziałyśmy na spacerkach,bo śmieszne bylo to,że mamy identyczne wózki ;D Ma córeczkę,znów Maja.... ale ich się naklonowalo ::) Mam nadzieję,że teraz będziemy się częściej widywać i już nie będzie tak nudno na spacerkach!

Był dziś u nas 2 miesięczny kuzyn Dawidka.Boshe jakie to malutkie!!!Ja naprawdę zupełnie nie pamiętam jak Dawid taki był.A jakie to piórko,można by nosić i nosić :) Ale jak oglądałam film jak Didek był taki,to byl już taki kumaty,wesolutki,śmiał się,a ten taki poważny jeszcze.No ale wiecie jak to jest,w końcu MOJE dziecko jest najpiękniejsze,najmądrzejsze i najcudowniejsze na świecie ;D Nie ma to jak skromność! Dawid nie wzruszony kuzynem,woli starszych,o mnie też nie był zazdrosny,zresztą miał swoją ukochaną ciocię.On ją tak uwielbia,że nawet po paru godzinach wcale nie chce iść do mnie tylko do niej!!! Ona zresztą też ma fioła na jego punkcie!

No to co z tym spotkaniem? Piątek,ok 14.Jelitkowo czy Zaspa ??? Kto bedzie,wpisywać się!!! Na nieprzychylną pogodę proponuję Alfa Centum.

Dzień dobry w ten chłodny!

Olu, myślę, że ze względu na te schody to może Jelitkowo? I może tak o 13? Będzie trochę czasu przed obiadem na spacerki... I przepraszam za te zakręty, ale moja orientacja pozostawia wiele do życzenia :p
Kiedyś w redakcji należałam do teamu o dźwięcznej nazwie "chaos, zamęt i dezorganizacja".. heh.. byłam tym ostatnim :p ;)

A e-mama, co? Niby jest,ale udaje,że jej nie ma? Idzie czy nie idzie?? Umawiać się z łosiem na piątek i dołączyć proszę..

Ja przyznam, że mi też bardziej pasuje Jelitkowo, bo mam bezpośredni autobus C z Chełma, więc na pewno trafię. Także mi pasuje, termin też. A na niepogodę Alfa Centrum też jest ok. Tylko mam nadzieję, że będzie ładnie.

To jest nas trzy na razie: Agula, Ola i ja. Kto jeszcze będzie? Dziewczyny wpisywać się proszę.

reklama
Ja też będę - mam nadzieję ;D Wczoraj poszalałam z moim mężem na rowerkach w lesie i troszk gardło mnie boli i cztery litery. Ale do piątku powinnam się wykurować. Tylko proszę mi napisać dokładnie gdzie sie spotykamy (Jelitkowo to tam gdzie byłysmy we wrześniu???)

Mój Kubus przechodzi sam siebie. W ciągu dnia ostatnio sypia mi tylko jedną godzinkę i cąły dzień szaleje. Normalnie czasami jestem strasznie wymęczona. A jak mu coś nie pozwalam to krzyczy ze złości. Wczoraj poszłam z nim do kościółka bo grali górale i Kubula zrobił popis na cąły kościół To dziecko normalnie uwielbia muzykę. Śpiewa, drze się i tańczy. ;D

Do góry