reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

agula pisze:

A e-mama, co? Niby jest,ale udaje,że jej nie ma? Idzie czy nie idzie?? Umawiać się z łosiem na piątek i dołączyć proszę..

ja ten tego... hmmm jeszcze nie wiem :(:(:(
Mogę mieć w piątek jazdę, dziś będę wiedziała dokładnie jaki mam plan na ten tydzień...
Dam znać wieczorem :p

Acha- Jelitkowo to gdzie??? to znaczy wiem gdzie jest Jelitkowo ale, w którym miejscu? Bacówka???
Bo Zaspa=Przymorze rozumiem, że macie na myśli ten deptak nadmorski prowadzący do molo?

reklama
ja chętna na spotkanko!!!!!!!!! wszystko jedno gdzie...... w Jelitkowie czy na Zaspie........ dla mnie jednakowa droga :)
no i do Alfy też mam blisko! ;D ;D

hip hip hura, może w końcu Was zobaczę.... bo conajmniej jedno (a może dwa) spotkanka mnie ominęły.......

Więc ja też za Jelitkowem i bardziej za godz. 14,bo zdązę Didowi dać obiad i nie będzie głodny. Ale może spotkajmy się przy pętli tramwajowej w Jelitkowie i pójdziemy na spacerek w stronę Sopotu,bo tam jest szeroka alejka,a przy Bacówce to pamiętacie jak wąsko było ??? Jak się nas wszyscy czepiali ;D Basiu my możemy się umówić i spotkać w autobusie C!O ile się pomieścimy i nie będzie więcej wózków,bo wtedy będzie ciężko... Tylko niestety ochłodzenie do nas idzie,jutro ma być 3 st. :-[ Więc coś czuję,że chyba w Alfie się spotkamy,ale nadzieję mam,że do piątku wiosna bedzie spowrotem!!!

Więc będzie: Agula,Dawidowa,Magdabial.Basia,Ania K. Isska,może Ewa i e- mama.Dopisywać się!

SUper!
Przy pętli tramwajowej mi pasuje, bo na pewno was znajdę.

Ola, no ja mam nadzieję, że się pomieścimy, bo nie wiem jak Ania K, ale ona chyba będzie ze mną jechać. Jak tam Aniu? Czy bierzesz autko?

Mi też bardziej pasuje 14, bo zdąże dac Amelce obiadek jakiś.

Sprawdzałam prognozę pogody i pod koniec tygodnia ma być lepiej, więc miejmy nadzieję, że uda nam się pospacerować.

no więc kochane moje w piątek mam jazdę do godziny 14 :(
i o 14 będę u siebie na osiedlu dopiero, więc ze spotkania nici :(

trudno, może następnym razem....

ja też chętnie dołącze ;D Też jestem za 14 - jak dla mnie im później, tym lepiej ;)
Tylko, że ja nie wiem, gdzie jest pętla w jelitkowie, ani gdzie spotykałyście sie we wrześniu itp. ::) Będę jechać samochodem, więc jakbyście mogły, to ustalcie miejsce spotkania tak, żeby gdzieś w okolicy dało się zaparkować :)

reklama
Ania_K - ja też się boję, że Maja odwali jakiś cyrk na basenie - zobaczymy w czwartek ;) Z tego co wyczytałam w regulaminie, to można zrezygnować po drugich zajęciach. Potem to już nie za bardzo. No, ale może za drugim razem będzie już lepiej - na pewno trzeba próbować! Mój kolega chodzi ze swoim synkiem na basen do Aquaparku i właśnie skończyli pierwszy kurs. Mówił, że jego synek na poczatku nie był za bardzo zadowolony i byli trochę zniechęceni, a na koniec kursu, to podobno aż szkoda go z basenu wyciągać, tak mu się podoba :D

Do góry