reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No jestem znowu...

Bylismy dzis w U7na turnieju bowlingowym... walentynkowym... Mowilam, ze kiedys bylam w TO dobra ;D Rok temu zajelismy drugie miejsce, bo bylam w 4 miesiacy ciazy i balam sie ta ciezka kula rzucac... co by na pol toru z nia nie poleciec... No... a dzis? P I E R W S Z E M I E J S C E!!! He he... zapraszam na stronke u7 ;) pewnie beda fotki ;D

No... to opijamy pierwsze miejsce ;)

reklama
keterek pisze:
No jestem znowu...

Bylismy dzis w U7na turnieju bowlingowym... walentynkowym... Mowilam, ze kiedys bylam w TO dobra  ;D Rok temu zajelismy drugie miejsce, bo bylam w 4 miesiacy ciazy i balam sie ta ciezka kula rzucac... co by na pol toru z nia nie poleciec... No... a dzis? P I E R W S Z E   M I E J S C E!!! He he... zapraszam na  stronke u7  ;) pewnie beda fotki  ;D

No... to opijamy pierwsze miejsce  ;)

GRATULACJE i za rok ponownego I miejsca :):):)

No no Keterek gratuluje!!!!!!!!!!!!!

Damayanti gratulacje dla Kingusi :)

Mi się dziś śniło,że Dawidowi wyszły górne 2 choć nie ma 1 :D No i tak zaglądałam cały dzień ale jeszcze nic nie znalazłam.Za to wieczorem mój syncio mnie ugryzł w ramię jak go przytulałam!!!!!!!!!!! Świntuch jeden!

Buziaczki z okazjii dnia dzisiejszego :-*

Wywołałam dziś zdjęcia w Rossmanie,całkiem przyzwoite wyszły ;) Może nie tak ostre,jak drukowliśmy sami,ale cena.... bardzo przyjemna!

Dziekowa wielka!!!

Mama byla z malym (moja) caly dzien, bo wziela (KOCHANA!!!) sobie dzien wolny... bysmy sie mogli walentynkowac z mezem ;D Kregle to u nas, a raczej mojego meza nr1... ja juz nie mam czasu... i checi... tak tylko czasem dla jaj sobie rzucam... ( dzis 209 zrobilam w jednej grze, ale moja zyciowka to 230) Fajnie, bo rok temu Mati w brzuszku brykal... Dokladnie 13 lutego poczulam pierwsze ruchy... jejku... az mi sie oczy zaszklily... A ten moj los, to chodzi regularnie co wtorek, bo lige biznesowa robia... i tak maja pierwsze (bezdyskusyjne) miejsce (czasem im pomagam- dzis tez gralam ;D) Ech...

Mama z Tata juz poszli, ciekawe jak ja wstane do pracy (9.50) ???

No cyfrowe.Ja robilam 9x13 kosztują 19gr. + 3.99 za wywołanie. 10x 15 bodajrze 39gr.Wejdź na stronkę wszystko tam jest.Trochę jest zabawy bo trzeba poprzerabiać,ale muszę się wam pochwalić!Mój Łoś to ciężki człowiek,nic nie moge się doprosić i choć ja cienka jestem w w sprawach komputerowych,to wzięłam sprawy w swoje ręce!Ściągnęłam sobie wszystkie programy do obróbki zdjęć,zainstalowałam- pierwszy raz w życiu,przerobiłam,zredukowałam czerwone oczy i wysłałam do Rossmanna te zdjęcia  ;D No i po 2 dniach już je mam w domku!Haha normalnie dumna jestem z siebie,człowiek jednak sam musi do wszystkiego dojść ;)

Dokladnie Ola!!! Umiesz liczyc? Licz na siebie!!!
Ja tez sama, samiuska sie z tymi zdjeciami obrobilam... Ale o retuszu zapomnialam :mad: Ech, czlowiek uczy sie na bledach! Ale zdjatka ok, prawda? Ja musze wyslac kolejna partie... A jeszcze ta promocja 0,24 gr za 10x15 trwa???

reklama
Keterek, gratuluję pierwszego miejsca!!!

Ola, jest dokładnie, tak jak piszesz. Ja też wolę sama do wszystkiego dojść. Mój mąż co prawda mi pokaże, jak się coś robi na komputerze, ale jak on mi tłumaczy, to ja nic z tego nie rozumiem.

dawidowa pisze:
Mi się dziś śniło,że Dawidowi wyszły górne 2 choć nie ma 1 :D No i tak zaglądałam cały dzień ale jeszcze nic nie znalazłam.Za to wieczorem mój syncio mnie ugryzł w ramię jak go przytulałam!!!!!!!!!!! Świntuch jeden!

Haha, Amelka też ostatnio capnęła swoją ciotkę w brodę! ;D

A gdzie się podziały Ewka i E-mama?

Do góry