Ja niestety nie w temacie basenów.Nie stać nas na taki rarytas,więc się tym nie interesuję
Ale myślę,że na pewno warto!!!
E- mamusiu co się dzieje?Trzymaj się kochana i pamiętaj,ze na nas zawsze można liczyć! :-*
Normalnie zaczynam się już zastanawiać nad pójściem na "Ja Wam pokażę"...Jeszcze nie czytałam pozytywnej opinii.Więc iść do kina,żeby się ponudzić ??? Chyba wolę ponudzić się w inny sposób!
Ewa,skoro nie karmisz Kubusia w dzień,to jak nauczyłaś go zasypiać bez cyca ???
No właśnie jak długo zamierzacie karmić piersią ??? Ja wam powiem szczerze,że mogłabym jak najdłużej,nawet do 2 lat,wtedy np. dawałabym mu rano,albo wieczorem tylk
czywiście jeśli będzie pokarm.Dla mnie jest to tak cenna więź,że jakoś nie wyobrażam sobie jak to będzie bez cycolenia ???
Keterek już chyba nie ma promocji na 10x15cm.Może niedługo znów zrobia
Ja robię małe,bo większość już mam takich i głupio by było trzymać w różnych albumach itp.Do redukcji czrwonych oczu mamy program,który otwiera zdjęcia IrfanView.I nawet tego bym się nie dowiedziała od Łosia,szwagier mi powiedział >
Kurde nomalnie mam ostatnio kryzysy swoje wewnętrzne dotyczące Łosia...Taki leń się z niego zrobił,że aż mi się płakać chce.Wszystko muszę sama.Do tego problemy z kasą i wszystko sie we mnie kumuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fumico popieram Magdę!Nie dawaj mu przysnąć,a jak nie będzie chciał jeść to go odkładaj.Taki maluszek szybko się przyzwyczaja do takiego błogostanu.później będzie ci ciężko go oduczyć!A jak płacze przy odkładaniu,to stosuj metodę Zaklinaczki- przytul,odłuż do łóżeczka i tak w kółko.Wiem,że to dość męczące,tym bardziej w nocy,ale skutkuje na przyszłość
Powodzenia!