reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ja też ślę Wam dziewczynki ogromne buziaki z okazji Walentynek!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

U nas noc spokojna, tylko rano musiałam znowu zmienić posciel, tak ulała. Jejku, co ona z tym ulewaniem teraz znowu zaczęła. Chyba już powinna przestać, w końcu jeszcze trochę i skończy 7 miesięcy.

Ola, tak sie zastanawiam nad tym przybieraniem na wadze. Piszesz, że Dawid ładnie je i mało przybiera, czyli to samo co u mnie. A może to z tego powodu, że nasze dzieciaczki bardziej ruchliwe sie zrobiły i więcej kalorii spalają?

Ania K pisze:
Ale mi Ada dała popalić.Po kąpieli cały czas płakała.Nie wiem czy to ząbki czy tylko ryk bo chce na rączki ( ale mi się rymnęło ).Kurcze zastanawiam się czy zrobiliśmy coś nie tak.Albo ją rozpieściliśmy albo ma silny charakter i mocno nas próbuje.A tak uważałam...

Aniu
, teraz taki czas nastał, że to mogą być ząbki, albo rzeczywiście małe lwiątko pokazuje pazurki. Ale przynajmniej jest na co zwalić, nie? Ja przy marudzeniu zwalam na ząbki. A co? ;) ;D :p

Ania K pisze:
Basiu-głowa do góry.My już dawno swoim dzieciaczkom dajemy zupki nie tylko z marchewki i ziemniaczka.Amelka jest już duża ona też potrzebuje bardziej wartościowych potraw.Idź do lekarza prywatnie, zapytaj się o pokarm, o alergię,o to czy napewno ma skazę białkową, o wszystko.Dobry pediatra napewno Ci pomoże.Sama oczywiście chcesz najlepiej dla Amelki ale nie jesteśmy w stanie wszystko wiedzieć.

To na pewno jest skaza białkowa, bo byłyśmy też u alergologa. Ale masz rację, że czas najwyższy zacząć włączać inne pokarmy, np. mięsko. Tylko co zrobić, jak ja staram się wprowadzać nowości, a ona reaguje od razu alergią?

reklama
_Basia pisze:
Ania K pisze:
Ale mi Ada dała popalić.Po kąpieli cały czas płakała.Nie wiem czy to ząbki czy tylko ryk bo chce na rączki ( ale mi się rymnęło ).Kurcze zastanawiam się czy zrobiliśmy coś nie tak.Albo ją rozpieściliśmy albo ma silny charakter i mocno nas próbuje.A tak uważałam...

Aniu
, teraz taki czas nastał, że to mogą być ząbki, albo rzeczywiście małe lwiątko pokazuje pazurki. Ale przynajmniej jest na co zwalić, nie? Ja przy marudzeniu zwalam na ząbki. A co?  ;) ;D :p

ha ha h a , ja też wszystko na ząbki zwalam !!!! już od dwóch miesięcy, a po ząbkach ani widu ani śłychu ;D ;D no ale czwórki dłużej wychodzą, bo są większe... ;D ;D ;D ;D ::)

Nathalie, dzięki :laugh: kurczę, szkoda że nie od września 2006.... no nic, bedę szukała jeszcze
a jak to jest ze stażystkami
bo ja, skoro zaczynam, będę na stażu, prawda? nie muszę mieć opiekuna, czy jakoś tak?

kurczę, ale się dziś udzielam ;D jak nigdy ;D ;D

Mikołaj dzisiaj zwariował, maruda straszny!!! i albo źle się czuje - podejrzewam że coś z gardlem, bo łapie się za ucho, a nie płacze przcycoleniu - a gdyby było zapalenie to pewnie by wył) albo te nieszczęsne zęby ;D ;D

Magdabial-Mikołajek też dzisiaj ząbkuje-he he he !
Macie rację dziewczynki z tym próbowaniem przez dzieciaczki.Ale ja wczoraj nie biegłam do niej jak jęknęła.Ona wrzeszczała,śpiewałam jej piosenki ( nie wiem po co bo to nic nie dało) a ona coraz głośniej.Jak już nic nie pomogło to ją wzięłam na rączki.

Hej laseczki. Już padam na nos, no ale musiałam do was zajrzeć ;)

Nowinę mam wielką, że ho ho! Mamy ząbek! Odkryłam dziś rano :) Smarowałam Kingusi Cagelem dziąsełko, bo się rozpłakała po wzięciu zabawki do buzi, a tam czekała mała biała niespodzianka :)

Jejku, miałam 5 lekcji dziś i głos mi siadł wieczorem. Muszę profilaktycznie homeovox pojeść przed lekcjami, kiedys mi pomagał.
Chciałam siąśc do kompa po południu, ale net nam nie działał, więc poszłam na aerobik. Dobrze, że jutro mam na 11, zdążę się zregenerować ;)

W centyle popatrzę jutro, ale nasze szkraby chyba wchodzą w taki bardziej ruchliwy etap i teraz mogą mniej przybierać na wadze - coś mi sie kojarzy, że gdzieś o tym czytałam...

No i co ja jeszcze chciałam napisać? Chyba tylko dodam buziaczki dla wszystkich z okazji Walentynek!

Hej hej! Ja jeszcze jestem!!!

Magdabial musisz byc rok na stazu, potem rok przerwy i 3 lata na kolejnzm stazu itd... A! Opiekuna dostaniesz ze szkoly!

Kurde musze kompa zresetowac,bo mi sie z z y miesya....

reklama
Witam!
Gratulacje dla Kingusi z okazji pierwszego ząbka.

U nas też chyba ząbkowanie na tapecie, Amelka co chwila pochlipuje przez sen, budzi się z płaczem, dałam jej Viburcol, posmarowałam Calgelem i usnęła. Mam nadzieję, że na dłużej, bo męczy sie bidulka.

Ania K, czy ty wszystkie morele Hippa wykupiłaś w Bomi, bo jak poszłam to już nie było? ;)

Do góry