reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Halcia a gdzie mierzyłaś temperaturkę ? bo jeśli w pupce to trzeba odjąć 5 kreseczek... wg mojej wiedzy to normalna temperatura u niemowlaka może być w granicach 37, 37,5 a wyższa to już jest coś nie tak... ale przy takiej jak piszesz jeszcze bym nie panikowała i nie podawała paracetamolu...

Ja wiem ze trzeba odiac 5 kresek ta temp. jest po odjeciu. Teraz miala 37.7 ale marudzi i spac nie chce. No nie wiem co sie dzieje

reklama
Basiu-jak kupisz jajka z oznaczeniem 2-PL to już będzie super.0-PL i 1-PL nigdy nie widziałam na oczy.

Zuzia-nie choruj kochanie !

Keterek-mimo wszystko i tak się na ten film wybierzemy.Dzięki za informacje, wiem na co się nastawić ale dla mnie sam wypad jest ekscytujący.Sala wypełniona bobaskami no i Wami się zobaczę.
img21440zp.jpg

Halcia a może to ząbki ??? Nic innego nie przychodzi mi do glowy,jeśli nie ma innych objawów... U nas chyba też idą górne,bo Dawid marudka,właśnie mu dziąsełka posmarowałam,bo zasnąć nie może bidulek.I bączki śmierdziuszki puszcza ;D Mam nadzieję,że brzuszek go nie boli...

U mnie troszkę lepiej z dolkiem.Łoś się trochę opamiętał i przyjechał z winem,śpiewając "otwieram wino ze swoją dziewczyną" 8) No i Łoś się przeziębil,kicha prycha,a ja się modlę,żeby znów się Didek nie załatwil :-[

Ania K podziwiam Cię za galerię zdjęć,jaką nas oczarowujesz :)

Moje dziecię grało dziś na pianinie :D Całkiem nieźle mu to szło!!!

No goraczka doszla juz do 38.1. Dalam jej czopka ale jutro i tak ide do lekarza, a co do baczków to chyba ma rozwolnienie. Moze faktycznie to od zabkow ale wole sie upewnic i isc do tego lekarza :(

No my wlasnie po kapieli. Dzisaj troche pozniej, bo u rodzicow sie zasiedzielismy. Maz z tata poszli sie modlic ;), a ja jak zwykle na ostatnia minute- zabieram sie za sprawdzanie cwiczen dzieciakow. Jeny.... ale mi sie nie chce isc do pracy :mad:

Ania_K nie mowie, ze nie warto pojsc na ten film! Jest lekki i przyjemny, ale bez rewelacji. Ciekawe czy "Tylko mnie kochaj" nie jest lepsze??? Widziala ktoras?

Damayanti towarzyszko niedoli! Jak samopoczucie? Napisz koniecznie jak przezylas pierwszy dzien i rozstanie z malutka!!!

_Basiu wiem, wiem... jeszcze mam 3 zdjecia dla Ciebie, sorrki za slimacze tempo- na pewno wysle!

Słusznie Halcia, skoro gorączka przekracza 38 stopni, to trzeba to skonsultować z lekarzem. Ale bez innych objawów to faktycznie mogą być ząbki. Słyszałam też, że niektóre dzieci dostają rozwolnienia przy wyrzynaniu ząbków. Trzymam kciuki za małą Zuzię, coby się nie rozchorowała!

Dawidowa, fajnie, że masz już lepszy humorek. No i widzę, że teraz nastał sezon na przeziębienia łosiów. Ja też cały czas się martwię, coby mój nie zaraził mi małej.

Ania K, rzeczywiście powalasz nas tymi zdjęciami. Fajne są. I jak pieknie ci Adusia pozuje. Mnie też, tak jak Damayanti, zainspirowałaś do wykorzystania tej funkcji w aparacie.

A propos bączków śmierdziuszków, to Amelka przeszła dzisiaj samą siebie, myśleliśmy że nas zagazuje. Ale to chyba po zupce, bo dodałam dziś odrobinę brokuła Gerbera do zupki. Smakowało jej, tylko te bączki później. ;D No i mam nadzieję, że znów jej nie wysypie, bo poprzednia wysypka po pietruszce już zeszła.

Keterek
, odnośnie filmu, to jak byłam na pierwszej części, czyli "Nigdy w życiu" to też stwierdziłam, że to żadna rewelacja. Zdecydowanie książka bardziej mi sie podobała. Teraz pewnie będzie tak samo, ale do kina wybrac sie warto. W końcu tak niewiele mi teraz rozrywek zostało.

Keterek, ja byłam na "Tylko mnie kochaj". Zreszta wtedy w Babykinie była nas mocna forumowa grupa. Film był lekki i przyjemny, ale też bez rewelacji. Pewnie moje wrażenia z "Ja wam pokażę" będą podobne.

reklama
_Basia pisze:
Słusznie Halcia, skoro gorączka przekracza 38 stopni, to trzeba to skonsultować z lekarzem. Ale bez innych objawów to faktycznie mogą być ząbki. Słyszałam też, że niektóre dzieci dostają rozwolnienia przy wyrzynaniu ząbków. Trzymam kciuki za małą Zuzię, coby się nie rozchorowała!

Dzieki za wsparcie. Teraz sobie slodko spi.

A tak dzisiaj wygladala :(:(

Do góry