reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ewka pisze:
Edytko zdjęcie małej w podpisie jest cudne!!!!!

to samo miałam właśnie napisać ;D ;D ;D

są taksówki z fotelikami! mojej koleżanki brat jeździ z taim fotelikiem w bagażniku, ale nie pamiętam z jakiej korporacji on jest ::) :(

a ja nie wiem czy jutro dam radę
chęć mam wieeelką, już to choróbsko mi mija, ale za to dziś w nocy usłyszałam chrobotanie w nosku u Mikołaja!
no i zobaczymy czy katar się rozwinie czy nie... dałam już mu witaminkę c, i posmarowałam mu nosek maścią majerankową....

u nas noc tragiczna, mlody budzi sie z placzem, ale nie wiwem czy to przez ten nosek nie bylo

wlasnie skinczylam pisac cv i list motywacyjny ;D zajelo mi to dwa dni, a czy dobre? zobaczymy!

reklama
My z Wiki bedziemy na 99%. Ewka mam cos dla Ciebie.:)))
Moj sposob na uspanie Wiki w dzien: hhmmmmmmmm nie ma takiego bo zasypia sama :))))

dziękujemy, dziękujemy, Julka się bardzo cieszy, że się ciociom podoba :)

wiecie co, zobaczymy co z tym jutrem będzie, chętnie bym się z Wami zobaczyła !

Madziu powodzenia z szukaniem pracki !

damayanti woow!!!!! gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! poproszę o kopa w de, żeby zacząć coś robić w tym kierunku !

idę dać małej sinalc...

Dołączam się do pytanie Ewy- jak uśpić dziecko w dzień bez cyca ??? Chyba muszę się wziąc za niego,bo co, takiego rocznego też bedę usypiać cycem ??? Coż czuję,że ciężko będzie... Ja tez ostatnio niewyspana jestem,bo Dawid się budzi po 8,a kiedyś to czasem do 10:30 spaliśmy ::)

dawidowa pisze:
Dołączam się do pytanie Ewy- jak uśpić dziecko w dzień bez cyca ??? Chyba muszę się wziąc za niego,bo co, takiego rocznego też bedę usypiać cycem ??? Coż czuję,że ciężko będzie... Ja tez ostatnio niewyspana jestem,bo Dawid się budzi po 8,a kiedyś to czasem do 10:30 spaliśmy  ::)

dołączam do pytania Ewy i Oli- jak uśpić dziecko bez cyca?

Julia w dzień prawie wcale nie śpi, dziś ucięła sobie drzemkę 25 minut, ale to było podczas karmienia, jak tylko próbowałam jej zabrać pierś to natychmiast się budziła, no i w końcu po tych 25 minutach jej zabrałam cyca, bo już mnie bolało i co, od razu w ryk i po spaniu.... teraz położyłam ją w łóżeczku, włączyłam karuzelkę, zobaczymy....

dawidowa pisze:
Dołączam się do pytanie Ewy- jak uśpić dziecko w dzień bez cyca ??? Chyba muszę się wziąc za niego,bo co, takiego rocznego też bedę usypiać cycem ??? Coż czuję,że ciężko będzie... Ja tez ostatnio niewyspana jestem,bo Dawid się budzi po 8,a kiedyś to czasem do 10:30 spaliśmy ::)

Jejku, Ola, ty to masz dobrze z tym spaniem. Amelka kiedys spała do 8, a teraz zrobił sie z niej ranny ptaszek i wstaje około 6.30. Normalnie wymiękam juz z nią.

A w dzień ucina sobie ze dwie - trzy drzemki. Jak jest zmęczona, to po prostu odkładam ją do łóżeczka i daję smoka i kotka pluszowego, którego sobie przytula do buzi. Czasem zasypia przy butli z mlekiem.

Aha, my jutro będziemy. Tylko powiedzcie, gdzie się w końcu spotykamy w tym Madisonie. Przy głównym wejściu, tak jak ostatnio?

reklama
mnie jutro na 99% nie będzie :mad: znowu :mad: :mad: :mad: :mad:
mikołaj się zaraził ode mnie :mad: :mad: :mad:
jeszcze zobaczymy, bo z katarkiem niby można wyjść, jeszcze nie jest tak źle
ale jak będzie miał gorączkę albo coś w tym stylu to nie wyjdziemy...

ja młodego nie usypiam przy cycu, ale też źle , bo przy sobie
jak jest zmęczony, kładę go obok siebie, jedną ręką delikatnie przytrzymuję by nie wstał, a drugą kołyszę za pupcię, i szepczę u coś, albo robię szszszszszzzzzzzzzzzzzzzzsssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz lub ciiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D
jak jest bardzo zmęczony, wystarczy mu że położę się obok i potrzymam za rączkę

Do góry