reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hejka!
U nas znów nocka tragiczna. Musze dziś wybrać się po Viburcol, bo Kubula zdecydowanie lepiej po nim śpi.

My dziąsełka smarujemy Dentinoxem, ale żeby dzialał jakoś rewlwacyjnie to trudno mi to stwierdzić.
Ja na koni już się nie pisze. Kubuś zdecydowanie już jest za duży- cąły czas by chodził po kinie na czterech- a tam za brudno i zimno jest.
Ale w środe raczej powinnam być!
pozdrawiam

reklama
Hej babeczki !

Ewa w kinie ostatnio jak byłyśmy było gorąco, ale to fakt, że z większym dzieckiem jest pewien kłopocik, widziałyśmy malucha, który zasuwał po schodach w górę na kolanach a mama za nim :) Mam nadzieję, że z paluszkiem już OK ?

Mi się dziś śniło, że Julka miała 4 zęby na górze i jeden na dole, ale tak jakby dwójkę... może to proroczy sen i coś się zacznie dziać w tej buźce małej ?
Mam w planach kupno szczoteczki dla niej, bo póki co nie szoruję jej dziąsełek :( do niedawna było zupełnie bezpiecznie bo jadła tylko moje mleko, ale od tygodnia dostaje sinlac na wodzie a on jest słodzony sacharozą :(

no i się napisałam strasznie, mój mały wrzask mnie wzywa :)

papapa

No to nadrabiamy ;) sie rozpisałyście :)
Adusiu, sto lat, sto lat od Kinguli i cioci Ani!!!

Dzięki za info o szczepionce - wg tego, co mi ostatnio mowiła pediatra, to ma byc jedno ukłucie i już nie skojarzone. A ciekawa byałam, co po, bo nam termin w środę wypada - dziś powinni zadzwonić i wtedy będę wiedziała na pewno, kiedy idziemy.

Ikpi detektyw ;) :police: hehe dobry pomysł z tym dyktafonem :)

E-mamo,jakie foteczki nowe ładne masz :)

Halcia - a jakie to autko? czy pisałaś, a ja przegapiłam? Śliczne zdjęcia :)

Ewcia - nie zadreczaj się, Kubus intensywnie poznaje świat, a że czasem coś znajdzie, co nie powinien... cóż, inaczej się nie da chyba... u nas Kinga każdy papier, co w zasięgu rączek się znajdzie, do buzi laduje, a ja lece zaraz jej wyciagac i tak co i rusz ;)

Byłam dziś w szkole po plan.... Niezły jest, nie mam codziennie na 8, tylko raz, to pozstałe dni sie wpasowują mniej wiecej w porę spacerku i jedzenia obiadu, to powinno byc oki... Jejku, już za tydzień

Ide dac Kingusi mniam mniam, dziś "potrawka z indyka" ;) produkcji własnej - ciekawe, jak jej będzie smakowac.

No no... chcialam Ani_K pomoc z tym pogrubianiem i mi sie cos za duzo pogrubilo ;) E tam, nie bede juz poprawiac. Mam tylko nadzieje, ze Ania zrozumiala o co mi chodzi.

Damayanti widze, ze Cie nerw lapie przed pojsciem do pracy? Hehe, nie martw sie- szybko sie przyzwyczaisz! Masz etat czy wiecej?

Taka fajna pogoda, a ja musze sprzatac i obiad zrobic. Maly spi a ja z nim przysanelam na godzine. Teraz mi szkoda tego czasu, bo mialabym cos zrobione...
Dobra,do roboty!

Kererek-dziękuję,żabka juz kuma.
img19046ul.jpg

My już po spacerku- sliczna dziś pogoda na spacer była, mały mrozik, biały snieżek i słoneczko. Kubula się wyspał, a ja też podładowałam akumulatorki.

Ania K - sliczne zdjęcie w podpisie- rewelacja!!!!

My też byłyśmy dzis na długim spacerku. Fajna pogoda - słoneczko, zero wiaterku, a i dni już coaz dłuższe.
Keterek - cicho było, bo pewnie wszystkie wykorzystywały tę pogodę.

Edyta - śliczne zdjęcie Juleczki.
To samo Ania K - ale piękna ta twoja Adusia.

Mateusz jakis marudny dzisiaj :mad: Od 16 z nim tancuje. Posadzic sie nie da, bo sztywny jak kolda sie robi, lezec tez nie chcial- tylko na rekach- pod warunkiem, ze sie stoi. Jak usiadlam-ryk! Wykapalismy go z mezem przed 18 (pierwszy raz w doroslej wannie, bo nauczyl sie chlapac i nici z kapieli w pokoju) i spi teraz. Mam nadzieje, ze go znowu jakas choroba nie bierze, bo w sobote pojechalismy z nim na zakupy???

Ania_K gratuluje! A Adusia urocza ;D

reklama
damayanti no taki maly ford fiesta :):)

Dzisiaj moj maz kazal zaniesc mala moim rodzicom i sobie pojechalimy. Ciesze sie ze moj maz nie ma prawka :):)

Jestem dzisiaj wykonczona malej cos jest co zje zaraz wymiotuje nie wiem moze to przez te zabki jutro chce sie przejsc do lekarza.

POZDRAWIAM I UDANYCH WIECZOROW

Do góry