reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam!! Wrocilam po meczacej jezdzie i zbytnio sie nie ciesze bo samochod ma pare rzeczy do roboty :(:( ale dzisiaj go wysprzatalismy i jest jak nowy:):)

Sluchajcie dziewczyny uzywacie lub uzywalyscie cos na dziasla dla dzieci jak sie zabko wyzynaly, bo ja gryzaczki do zamrażarki wkladam i takie zamrozone daje jej gryzc??????????????

Nareszcie koniec tej Niedzieli

reklama
Ewka-dziękujemy bardzo za życzonka.Nie zadręczaj się tym,że miałaś kokardkę i mały się skaleczył agrafką.Prawie każda z nas ma kokardkę i to mogło się też nam zdarzyć.Na szczęście szybko malutki paluszek się zagoi.

Halcia_na ząbkowanie dajemy Calgel-taki żel na dząsełka.

Keterek, a ty spać nie możesz? :p

Ewcia, to niezłego stracha ci Kubulek napędził. No i oczywiście gratulujemy ząbka.

Amelka coś ostatnio się okropnie marudna zrobiła. Zawsze tak ładnie przesypiała noce całe, ewentualnie budziła się raz na karmienie, a ostatnie dwie nocki to normalnie koszmar. Dziś to co chwile wstawałam. W dzien też spać nie chce, tylko płacze i marudzi. Nic tylko na rączkach chce być. Nie wiem o co jej chodzi. Nie chcę zwalać wszystkiego na zęby, ale co to może być innego tak nagle?

To jak dziewczyny, spotykamy się w środę w MAdisonie o 12.30, tak jak pisała Damayanti? Ja oczywiście na wypad do pubu też się piszę, zwłaszcza że Amelka jest na butli, więć niech tatuś z nią raz trochę posiedzi.

Halcia
, my też używamy Calgel na dziąsełka i czasami jeszcze czopki homeopatyczne Viburcol.

Ikpi, z tym dyktafonem to fajny pomysł. Zawsze się człowiek lepiej czuje, jak sie upewni, że w domu wszystko jest jak należy.

Hej,

Gratulcje dla wszystkich bobasków z nowymi umiejętnościami i z nowymi ząbkami :) :)

Dawno mnie u was nie było, ale teraz od kiedy wróciłam do pracy mam tak mało czasu buuuuuu. Postaram  się nadrobić wszystkie posty i odwiedzać was częściej :police:

Lenka chyba dobrze znosi moją nieobecność. Opiekunka jest OK. Lenuś nadal ma tylko dwa ząbki ale już je myjemy, a to przez to, że mój kolega ma synka 9 mies i już muszą jeździć do dentysty bo ma dziurki w ząbkach!!!!

Witam z rana :):)

Moja mala wczoraj sie wymeczyla to dzisiaj przespala 9 godzin, ale rano dala mi czadu znowu musialam wstac o 7.30. A nadodatek maz mnie obudzil telefonem :(:(

Pogoda jest sliczna tyle sniegu napadalo chyba do wozka dorobie plozy :)

Dzisiaj dalsze powiekszanie garderoby moze cos znajde.

Milych spacerkow i zakupow :):)

dziwczyny witam :)
wy to macie speeda - jeden weekend a 4 strony postow :)

milego tygodnia i udanego spotkania w srode zycze ;)

Jenki, ale sie wyspalam!!!! Wrocilismy od rodzciow wczoraj, wykapalam malego i poszlam spac. Spalam od 22 do 9 rano, no z przerwa o 2 na karmienie...

Ania_K adres otzrymalam, dziekuje! Wybierzemy sie do niej pod koniec lutego. Jak wciskasz pogrubienie pokazuje Ci sie prawda? Musisz wstawic to co chcesz miec pogrubione miedzy te dwa kwadratowe nawiasy i juz.

Przywiezlismy od kuzynki chustawke dla Mateusza. Zajmuje co prawda spora czesc salonu, ale maly jest taki zadowolony ;D Nic tylko by sie chustal ;D

Ewka wspolczuje krwawych przezyc, musialas sie niezle wystaraszyc! No i gratulujemy 3 zabka!!! A Mateusz chyba szuka dziewiatego...

Co do srody, to nie wiem. Szwagierka umowila nas (nie znala moich planow) na 14.30 na paznokcie ::) Jak sie uda przesunac to bedziemy!!!

Buziaki! Milego dnia!

reklama
merka, a jakąś pastę używasz?
My to w środę chętnie wybrałybyśmy się do kina - dawno nie byłyśmy.. Może nawet Łosiek się wybierze ;)

Do góry