reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam!! Wrocilam po meczacej jezdzie i zbytnio sie nie ciesze bo samochod ma pare rzeczy do roboty :(:( ale dzisiaj go wysprzatalismy i jest jak nowy:):)

Sluchajcie dziewczyny uzywacie lub uzywalyscie cos na dziasla dla dzieci jak sie zabko wyzynaly, bo ja gryzaczki do zamrażarki wkladam i takie zamrozone daje jej gryzc??????????????

Nareszcie koniec tej Niedzieli

reklama
Ewka-dziękujemy bardzo za życzonka.Nie zadręczaj się tym,że miałaś kokardkę i mały się skaleczył agrafką.Prawie każda z nas ma kokardkę i to mogło się też nam zdarzyć.Na szczęście szybko malutki paluszek się zagoi.

Halcia_na ząbkowanie dajemy Calgel-taki żel na dząsełka.

Keterek, a ty spać nie możesz? :p

Ewcia, to niezłego stracha ci Kubulek napędził. No i oczywiście gratulujemy ząbka.

Amelka coś ostatnio się okropnie marudna zrobiła. Zawsze tak ładnie przesypiała noce całe, ewentualnie budziła się raz na karmienie, a ostatnie dwie nocki to normalnie koszmar. Dziś to co chwile wstawałam. W dzien też spać nie chce, tylko płacze i marudzi. Nic tylko na rączkach chce być. Nie wiem o co jej chodzi. Nie chcę zwalać wszystkiego na zęby, ale co to może być innego tak nagle?

To jak dziewczyny, spotykamy się w środę w MAdisonie o 12.30, tak jak pisała Damayanti? Ja oczywiście na wypad do pubu też się piszę, zwłaszcza że Amelka jest na butli, więć niech tatuś z nią raz trochę posiedzi.

Halcia
, my też używamy Calgel na dziąsełka i czasami jeszcze czopki homeopatyczne Viburcol.

Ikpi, z tym dyktafonem to fajny pomysł. Zawsze się człowiek lepiej czuje, jak sie upewni, że w domu wszystko jest jak należy.

Hej,

Gratulcje dla wszystkich bobasków z nowymi umiejętnościami i z nowymi ząbkami :) :)

Dawno mnie u was nie było, ale teraz od kiedy wróciłam do pracy mam tak mało czasu buuuuuu. Postaram  się nadrobić wszystkie posty i odwiedzać was częściej :police:

Lenka chyba dobrze znosi moją nieobecność. Opiekunka jest OK. Lenuś nadal ma tylko dwa ząbki ale już je myjemy, a to przez to, że mój kolega ma synka 9 mies i już muszą jeździć do dentysty bo ma dziurki w ząbkach!!!!

Witam z rana :):)

Moja mala wczoraj sie wymeczyla to dzisiaj przespala 9 godzin, ale rano dala mi czadu znowu musialam wstac o 7.30. A nadodatek maz mnie obudzil telefonem :(:(

Pogoda jest sliczna tyle sniegu napadalo chyba do wozka dorobie plozy :)

Dzisiaj dalsze powiekszanie garderoby moze cos znajde.

Milych spacerkow i zakupow :):)

dziwczyny witam :)
wy to macie speeda - jeden weekend a 4 strony postow :)

milego tygodnia i udanego spotkania w srode zycze ;)

Jenki, ale sie wyspalam!!!! Wrocilismy od rodzciow wczoraj, wykapalam malego i poszlam spac. Spalam od 22 do 9 rano, no z przerwa o 2 na karmienie...

Ania_K adres otzrymalam, dziekuje! Wybierzemy sie do niej pod koniec lutego. Jak wciskasz pogrubienie pokazuje Ci sie prawda? Musisz wstawic to co chcesz miec pogrubione miedzy te dwa kwadratowe nawiasy i juz.

Przywiezlismy od kuzynki chustawke dla Mateusza. Zajmuje co prawda spora czesc salonu, ale maly jest taki zadowolony ;D Nic tylko by sie chustal ;D

Ewka wspolczuje krwawych przezyc, musialas sie niezle wystaraszyc! No i gratulujemy 3 zabka!!! A Mateusz chyba szuka dziewiatego...

Co do srody, to nie wiem. Szwagierka umowila nas (nie znala moich planow) na 14.30 na paznokcie ::) Jak sie uda przesunac to bedziemy!!!

Buziaki! Milego dnia!

reklama
merka, a jakąś pastę używasz?
My to w środę chętnie wybrałybyśmy się do kina - dawno nie byłyśmy.. Może nawet Łosiek się wybierze ;)

Do góry