reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Z prostownicą też nie pomogę, nie używam i nie mam. Ale jakbym kupowała to właśnie chyba w emporium chodź przejrzałabym rynek właśnie allegro i jakiejś znanej marki może bym kupiła - ta Marci wygląda nice!

Byłam ze 2 godziny na placu zabaw, trochę mnie opaliło słoneczko :) Tymi na małpim gaju się podrapał i wygląda jak prawdziwy łobuz :-D ale ta pogoda się spierdzieliła i nawet zagrzmiało! wrrrr:wściekła/y:

hehe pierwsza krew przelana, dobrze,że tylko tyle!
u nas było-"chodź do domku zrobimy psik psik na ała i wracamy" i tak 2 razy dziś ;) żeby tylko takie rany były zawsze!

mój Damiano za to dzis upuścił żółwia, nie zdążyłam schować rano, biedakowi sie ukruszyła skorupka i tez krew sie pojawiła, mam nadzieje, że będzie silny i da rade!! ma juz na koncie wypadek samochodowy, znyczy mój tata po nim przejechał samochodem- mercedesem kombi!!

Łoooo matko! merc po nim! twarda sztuka i da radę! trzymam kciuki w każdym razie.
i wszędzie jakieś krwawe akcje! nie wiem co to piątek 13tego się zbliża :-D

co za Maciek szalony!! i to w domu sie porozwalać?? ja w sumie nie lepsza, dziś się tak ciachnęłam nożem (a S wczoraj jak na złość go ostrzył), ze pół palca przecięte, nie mogłam się pohamować z krwią, no dramat! już nie wspomnę o tym że właściwie krew od samego rana, bo byłam na teście glukozy, nie dość że mi się za pierwszym razem wbijała 3razy, wypiłam to swiństwo i potem wzięła mi z nadgarstka pobrała, to krew chlupnęła że aż szkoda!! kuźwa, jak narkoman wyglądam!!!!!!!!! w sobotę mam imprezkę w domu, a ja tu z posiniaczonymi ręcami do ludzi?!?!
Madzia - ja mam Babyliss, też sobie chwalę sprzęciora, używam od ok.3lat i jest super!
emka - poka poka co tam masz na włosach! albo w sobotę jak się uda nam umówić to zobaczę! S już wymyślił że dołem się do Was przejdziemy... już widzę jak młoda wysiądzie przed samym wejściem pod górkę ;)

reklama
No spoko dawajcie do mnie, jak coś to dam Ci na powrót spacerówkę dla Martysi , daj znać o której byście szli żebyśmy w piżamach nie siedzieli :)

I wykrakałam,że krwawy dzień! a JUTRO NAPRAWDĘ PIĄTEK 13TEGO!!

Babyliss są dobre, koleżanka ma i też chwali! ja mam z tej firmy taką obrotową szczotkę.

Do góry