reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Z prostownicą też nie pomogę, nie używam i nie mam. Ale jakbym kupowała to właśnie chyba w emporium chodź przejrzałabym rynek właśnie allegro i jakiejś znanej marki może bym kupiła - ta Marci wygląda nice!

Byłam ze 2 godziny na placu zabaw, trochę mnie opaliło słoneczko :) Tymi na małpim gaju się podrapał i wygląda jak prawdziwy łobuz :-D ale ta pogoda się spierdzieliła i nawet zagrzmiało! wrrrr:wściekła/y:

hehe pierwsza krew przelana, dobrze,że tylko tyle!
u nas było-"chodź do domku zrobimy psik psik na ała i wracamy" i tak 2 razy dziś ;) żeby tylko takie rany były zawsze!

mój Damiano za to dzis upuścił żółwia, nie zdążyłam schować rano, biedakowi sie ukruszyła skorupka i tez krew sie pojawiła, mam nadzieje, że będzie silny i da rade!! ma juz na koncie wypadek samochodowy, znyczy mój tata po nim przejechał samochodem- mercedesem kombi!!

Łoooo matko! merc po nim! twarda sztuka i da radę! trzymam kciuki w każdym razie.
i wszędzie jakieś krwawe akcje! nie wiem co to piątek 13tego się zbliża :-D

co za Maciek szalony!! i to w domu sie porozwalać?? ja w sumie nie lepsza, dziś się tak ciachnęłam nożem (a S wczoraj jak na złość go ostrzył), ze pół palca przecięte, nie mogłam się pohamować z krwią, no dramat! już nie wspomnę o tym że właściwie krew od samego rana, bo byłam na teście glukozy, nie dość że mi się za pierwszym razem wbijała 3razy, wypiłam to swiństwo i potem wzięła mi z nadgarstka pobrała, to krew chlupnęła że aż szkoda!! kuźwa, jak narkoman wyglądam!!!!!!!!! w sobotę mam imprezkę w domu, a ja tu z posiniaczonymi ręcami do ludzi?!?!
Madzia - ja mam Babyliss, też sobie chwalę sprzęciora, używam od ok.3lat i jest super!
emka - poka poka co tam masz na włosach! albo w sobotę jak się uda nam umówić to zobaczę! S już wymyślił że dołem się do Was przejdziemy... już widzę jak młoda wysiądzie przed samym wejściem pod górkę ;)

reklama
No spoko dawajcie do mnie, jak coś to dam Ci na powrót spacerówkę dla Martysi , daj znać o której byście szli żebyśmy w piżamach nie siedzieli :)

I wykrakałam,że krwawy dzień! a JUTRO NAPRAWDĘ PIĄTEK 13TEGO!!

Babyliss są dobre, koleżanka ma i też chwali! ja mam z tej firmy taką obrotową szczotkę.

Do góry