agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Dzięki. Impreza dopiero się uda bądź nie. Robimy w niedzielę i już się połowa wykruszyła łącznie z chrzestnymi..
Dzień dobry..
Oczy mam zaklejone jak te kociaki.
oby udało sie rodzicom chrzestnym wpaśc
Ja chcę się uczyć jak najdłużej. Jakoś siedzenie szkole mi odpowiada. Nie mogłabym siedzieć w domu cały czas. Fioła bym dostała. Na imprezy itd chodzić nie muszę ale w szkole fajnie się siedzi.
On nie chce pić mleka a nie wiem od kiedy może pić krowie. Ja piłam wcześnie.. tzn babcia we mnie wlewała.. ale kiedy normalnie powinno się?
ja bym chyba nie usiedziała już w szkole nosi mnie za bardzo
moje piły szybko kartonikowe pod warunkiem po roczku ze nie wysypywało ich na policzkach z miodem czy kakao piły często
no chyba że Krowie myślisz prosto od krowy ale te słyszałam bardziej uczula
ja z tym krowim to nie wiem -słyszałam , że po 3 maks w Norwegii daja mleko krowie w 12 miechu , moj jak zaczął kumac , że sa fajne smaki nie chciał nutramigenu i dawałam mu sojowe lub ryzowe miał wtedy chyba 2 roku teraz jedzie na kozim .
Marta ja nie mam tel , zostawiłam u mamy jak co na domówke albo na fejsie mnie atakuj.
a zapytaj z pazurami tam w tym salonie pieknosc koło Ciebie
wrociłam ok 20 wymeczona u dentysty, dosc , że katusze przezywam z tymi wszystkimi operacjami na mojej gębulce to przy szlifowaniu co odprysnelo mi do oka , myslalam , że sie wściekne a ta mi tym odkurzaczem do sliny po oku!!!!nie no proszę!!!i tak juz swoje przeszłam to jeszcze takie akcje ...jak wrocilam do mamy po dzieciarnie to Czarek jakis napad sił witalnych miał skakal po mnie i blagał , że nie chce do domu ...troche posidzielismy i jak wrocilam kapanko i sru do lóżka , mały przed chwila usnąl , zobaczymy czy sie obudzi o 5 jak poźniej to przesune mu kapanie i kolacje.
dobranoc
to cię entuzjastycznie synek przywitał
jeny atrakcje u dentysty co nie miara
hej laseczki![]()
wieki nas nie było, ale melduje -żyjemy
martynka jeszcze nie miałam okazji- ogromne gratulacjesuper, że poród ekspresowy
melodie spóźnione, ale z serducha- najlepszego Adaskojak imprezka się udała urodzinowa
?
dominika najlepszego, sto lat kochanasuper, że córa idzie do przedszkola
!
iza trzymaj się! pewnie jestes juz smutna, że znowu się nie udało- ale najważniejsze nie poddawaj się!! dasz rade
u nas w porzadku, na weekend byliśmy na domku- mogło być troche cieplej, ale dalismy rade
dzisiaj Damiano nas rozśmieszył. Jaca wziął krzesełko do karmienia i mówi "Damian pomóz mi weż tackę" (ta na której je) patrzymy a Damian wziął swoją taczkę i jedzieśmieszne to było mega, ale miał prawo pomylić tackę z taczką
![]()
hehhehe wesoło masz w domu
hej ..
![]()
e i tak sie obudzil o 5.30 ...
Czarus jak zwykle nie wzruszony halasem i spi jak aniolek...
Madziatyczka taczka tacka a co za różnica
Martynka jak tam Roksi???
ale ma pore do pobudki ja ledwo wstaje o 6 by wyprawic baki do szkoły i przedszkola a i tak Maks budzony od 6 30 ubiera sie i oczy otwiera o 7 bo mama jeszcze chwilkę oczy mi się kleją itp
witam w kolejny piekny słoneczny dzionek
dziś mam fure ubrań do segregacji może by i żelazko odpalic hmmmm alke czy mi się chce
i jak słonka za bardzo nie będzie operowac porządki w ogrodzie wczoraj sekatorem tak opitoliłam zywopłot że kupa gałęzi leży trza do lasu je przetachac lub spalić ale teraz jest bezpieczne przejście bo strasznie wystawały gałęzie teraz czas na wyrywanie kwiatów i krzewów których nie chcę bo mi sie nie podobvaja ogród odziedziczony po kims wiec nie wsio mi sie podoba