reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień doberek :))

Dominika wszystkiego najlepszego :))))
agatulka mniam mniam pierogi :)))
Karolina poruszaliśmy się autem,ale w korkach nie staliśmy :) Było super Ostatniego dnia jeszcze byliśmy w Wadowicach i Oświęcimiu

Ania ja muszę sobie coś na wesele kupić jak nie będziesz miała co robić daj znać.Mała zaraz zje śniadanie i chyba idę z nią na plac zabaw.
Wczoraj po raz pierwszy wsiadłam do naszego auta po 2 miesiącach a że przyzwyczaiłam się już do A3 mojego taty to naszą A6 nie potrafiłam jeździć.Wstyd jak nic :( A tak tym autem śmigałam.Jak już wracałam do domu to było lepiej.Nigdy tak nie miałam a już różnymi autami jeździłam :/

No i w piątek znowu wyjazd bo jedziemy do kuzyna na wesele i będziemy u teściowej aż 2 noce...Nie mam ani butów ani sukienki próbowałam coś z Grześkiem kupić,ale z facetem to ciężko się kupuje :) Nie chce mi się jechać,bo znowu 500km w jedną stronę do pokonania :/
Idę sie ubierać
Miłego dnia :)

reklama
Domi sto lat :))))) w zdrowiu szczęściu miłości i zrozumieniu!!!

Która kupuje grupona??? może i ja kupię i znów zrobimy zlocik??

Marcia a na noc jedziecie ? jak teraz jechaliście to też na noc? Pytam,bo muszę na 30tego być w Zamościu i jadę z małym a zastanawiam się jaką taktykę podjąć - w dzień czy w nocy jechać. Jak był mniejszy to spał w tym foteliku-nosidełku i było bez znaczenia czy dzień czy noc a teraz już prawie na siedząco więc nie wiem jak mam to ugryźć żeby było optymalnie.

Ostatnia edycja:
Marta a ja dopiero na BB weszlam .he he , ale sie i tak zgramy;-)

Emka ja pasuje , mi sie troche juz znudzilo te B-cafe i dojazd ....eee nie tym razem.
a tak wogole to ja radze w nocy , w dzień to strasznie morduje dzieci....

Minka tel masz juz sprawny???

buziaki dla wszystkich

czemu ...:-Dbo jakos siedzenie w domku nie daje mi satysfakcji jeszcze pochodzilabym do szkoły...

a z tym mlekiem to chyba wogole nie powinny przestac , im więcej tym lepiej

Adaś taki slodziak , co :)

Ja chcę się uczyć jak najdłużej. Jakoś siedzenie szkole mi odpowiada. Nie mogłabym siedzieć w domu cały czas. Fioła bym dostała. Na imprezy itd chodzić nie muszę ale w szkole fajnie się siedzi.

On nie chce pić mleka a nie wiem od kiedy może pić krowie. Ja piłam wcześnie.. tzn babcia we mnie wlewała.. ale kiedy normalnie powinno się?

Melodie z tego co pamiętam to zaleca się po 2 roku czy ok 2 roku,ale ja Oliwce dałam po roczku.Nie piła go codziennie a co jakiś czas,bo piła mleko modyfikowane.Teraz czasami daje jej jak robie kakao :) Oliwka od dłuższego czasu kocha Bebiko i pije mi prawie litr dziennie :)

Ana
zgramy zgramy

Ja mam już sukienkę na wesele.Wszystko było by fajnie gdybym się nie obudziła tak późno z paznokciami,bo mam masakre na dłoniach a ciężko mi będzie znaleźć jakąś porządną Panią która cuda zdziała,bo moja koleżanka nie da rady :( i nici z nowych ładnych długich paznokci :/

Oliwka już śpi.Ja siedzę i paczki pakuje :) Grzesiek w kuchni omleta robi :)

A jak Wam minął dzionek?

ja z tym krowim to nie wiem -słyszałam , że po 3 maks w Norwegii daja mleko krowie w 12 miechu , moj jak zaczął kumac , że sa fajne smaki nie chciał nutramigenu i dawałam mu sojowe lub ryzowe miał wtedy chyba 2 roku teraz jedzie na kozim .

Marta ja nie mam tel , zostawiłam u mamy jak co na domówke albo na fejsie mnie atakuj.
a zapytaj z pazurami tam w tym salonie pieknosc koło Ciebie

wrociłam ok 20 wymeczona u dentysty, dosc , że katusze przezywam z tymi wszystkimi operacjami na mojej gębulce to przy szlifowaniu co odprysnelo mi do oka , myslalam , że sie wściekne a ta mi tym odkurzaczem do sliny po oku!!!!nie no proszę!!!i tak juz swoje przeszłam to jeszcze takie akcje ...jak wrocilam do mamy po dzieciarnie to Czarek jakis napad sił witalnych miał skakal po mnie i blagał , że nie chce do domu ...troche posidzielismy i jak wrocilam kapanko i sru do lóżka , mały przed chwila usnąl , zobaczymy czy sie obudzi o 5 jak poźniej to przesune mu kapanie i kolacje :tak:.

dobranoc

hej laseczki:)
wieki nas nie było, ale melduje -żyjemy:)
martynka jeszcze nie miałam okazji- ogromne gratulacje:) super, że poród ekspresowy:)
melodie spóźnione, ale z serducha- najlepszego Adasko:) jak imprezka się udała urodzinowa:)?
dominika najlepszego, sto lat kochana:) super, że córa idzie do przedszkola:)!
iza trzymaj się! pewnie jestes juz smutna, że znowu się nie udało- ale najważniejsze nie poddawaj się:)!! dasz rade
u nas w porzadku, na weekend byliśmy na domku- mogło być troche cieplej, ale dalismy rade:)
dzisiaj Damiano nas rozśmieszył. Jaca wziął krzesełko do karmienia i mówi "Damian pomóz mi weż tackę" (ta na której je) patrzymy a Damian wziął swoją taczkę i jedzie;) śmieszne to było mega, ale miał prawo pomylić tackę z taczką:)

hej ..
goodmorning_7.jpg

e i tak sie obudzil o 5.30 ...
Czarus jak zwykle nie wzruszony halasem i spi jak aniolek:-D...

Madzia :-Dtyczka taczka tacka a co za różnica:-D

Martynka jak tam Roksi???

reklama
Do góry