reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
emka co do fajnych miejsc to agrotusrstyka w prawdziwym styly tylko na mazurach, na kaszubach wszystko to co znajduje to okropnny szajs, fajne na biwak dla 18latkow, te kwatery oblesne takie bleee

to cud miod, na bank tam za rok pojedziemy ,na mazury naszym strym samochodem nie ruszamy, bo tam okropne drogi ale pieknie, eologicznie, zwierzaczki, bajkowe kolory

Kontakt - Malinowy Chruśniak

w lipcu chcemy na kilka dni w bory pojechac i pare dni moze debki, takie domki w debkach znalazlam blisko moza

D

Cześć

Minka- uuuu, szkoda, a macie jakieś inne wyjście?? Inne przedszkole, opiekunka czy coś?? Wracasz do pracy???

Anja- zgadzam się z Tobą co do kaszub i agroturystyki, jedynie w ośrodkach wczasowych warunki gdzieniegdzie bywają dobre ale gospodarstwa bleeeee, coś konkretnego to tylko na mazurach.

Ja na nogach od 6.00 kawa wypita, Aluś właśnie się obudził i dostanie śniadanko a ja mam o 8.00 pazurkową klientkę więc zmykam się ogarnąć.

Miłego słonecznego dzionka życzę

CATCOLOREASTERART.jpg

Hej :-)
Dominika szkoda, ale moze to w Chwarzczynie chociaz albo jakas lista rezerwowych?? Chociaz tutaj to pewnie nie ma szans, za wielka dzielnica, a jedno przedszkole...:angry:

Anja piszesz Dębki a domki pokazujesz z Dąbek :-) Dębki to u nas za Krokową, a te Dąbki w zachodnio pomorskim, za Darłowem :-) My tam bylismy w zeszlym roku kilka dni, ale w takim domu wczasowym...

A my sie dzisiaj obzeramy frytkami. P dzwonił, ze juz wyjezdza, wiec bedzie gdzies koło 20... Ehh no i chyba tu zostaniemy na swieta, bo w domu pusta lodowka i nic nie przygotowane...

Minka jak mi przykro, to faktycznie problem jak mieliście plany.... lipa na maxa :(

Anja ten Chruśniak boski, może uda nam się pojechać , też uważam,że tylko mazurskie lasy i jeziora :)

Ana kociak boski :) chyba dla mnie specjalnie ;)

WESOŁEGO ALLELUJA!!!
zyczenia-wielkanocne.jpg

Ostatnia edycja:
Hej kobitki!

Dominika, fatalnie, czemu to tak, przecież byłaś pewniakiem??? Ja z tego wszystkiego zapomniałam sprawdzić, chciałam teraz lecieć ale mąż mówi że zamknięta furtka. No to co, podsadzi mnie, przeskoczę i z latarką poczytam :D Będzie że niby włam chciałam zrobić hahaha :D

Anja - Ty to zawsze jakieś ciekawostki wyszperasz. Dzięki za super link!

No Martynka - dajesz dajesz tymi wodami póki mężuś w domku :)

Gosia ja dziś miałam pazurki na 4:50 RANO! ;) Jakie poświęcenie dla sprawy hihi. Ale zrobiłam sobie nowe i włosy na rudo więc jestem prawie nówka sztuka nieśmigana :p

Moje kochane, jutro jadę do mamusi na święta, więc chciałabym Wam życzyć zdrówka, pogody ducha, wesołego jajka, mokrego dyngusa i rodzinnej atmosfery na tych kilka najbliższych świątecznych dni :) Do zobaczenia!

Emka a żebys wiedziała:tak:tak zawsze mysle o kociakach to widze twoja buxke w glowie:tak:chociaz wiem , że jeszcze jet tu kilka kociar;-):-)
...Anja ja tez skorzystam , link super!!

IZA wow rude u ciebie???NO NO TEZ MI SIE NAPewno podoba:tak:, bomba!!
Dominika bardzo Cie przepraszam, ale maly mi zasnal na DRZemke i skrzystalam bo w domu cisza to mogłam posprzątac i troche porobic T sam pojechał na karwiny:zawstydzona/y:
i moze źle zrobiłam bo jestem dojechana zmeczona....
Martynka trymaj sie dzielnie :-)

Ruda! bombowo! Ty to masz pomysły Iza! jestem pewna,że wyglądasz szałowo!

Ana wielka buźka dla Ciebie :*

Ja nie robię rewolucji na święta, właściwie sprzątam tak na bieżąco to jedynie było odkurzanie i mycie podłogi plus kurze. Okna (połowicznie) wcześniej więc wystarczy. Jutro Tymek będzie malował swoje pierwsze pisanki - kupiłam taki prosty zestaw do farbowania i maluje się mazakiem białym dołączonym do tego. Jedzonko mama przygotowała więc jadę popołudniu po gotowe :happy2:
Dziewczyny nie ma co się przepracowywać, szkoda zdrowia!!

reklama
Witam z rana :)
Emka ja tez tak pobierznie i tak sie nazbieralo kurze , pranie a dzisiaj wyglada jak wczoraj przed sprzątaniem...bez sensu ....ja juz dwa koszyczki przygotowałam i teraz swoich chlopów werbuje i ide jaja swięc:)

Załączniki

• smieszne-obrazki-pisanki-wielkanocne-002.jpg
    smieszne-obrazki-pisanki-wielkanocne-002.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 24
Do góry