Dzięki Anja, kurde ja się chyba skuszę tylko na fotelik z misiem i dywanik (100x100) bo reszta już jakoś nie teges, toż to już dorosły facet

a łóżko muszę przemyśleć,bo Twoje cudo dla dziewczynki, ja zastanawiam się nad takim piętrowym,które najpierw jest na dole a później podnosisz i na górze spanko a na dole zabawa.Podobne jest w ofercie z tej firmy, z której kupiłaś tylko to jest na stałe a ikea oferuje ruchome - akurat na kilka lat aż powie,że chce inne

Kolor ścian dziś z mamą wybrałam - spokojna zieleń, mebelki w kolorach brzoza z niebieskim.
Martynko trzymaj się!!!
Margerita to miałaś przykre przygody z allegro, ja tam kupuję nałogowo, kilka stów miesięcznie zostawiam i przez kilka lat nacięłam się tylko dwa razy- raz zwróciłam bez kłopotu a drugi olałam,bo o 20zł to się nie będę awanturować. Ja mam arię jako drugi dodatkowy wózek,podstawowy to buzz3 ale już w kartonie, teraz aria jako pomoc i w aucie ze mną jeździ.
My jeszcze wózek używamy, wychodzimy na dłuższe spacery i jak się zmęczy to sam wchodzi , myślę,że taka dostawka będzie ok albo właśnie chusta

))))) czy nosidełko dla nie znających tajników chusty . Nie wyobrażam sobie żebym miała nieść śpiące czy zmęczone 15kg, jestem za wygodna.
U dziuby była choroba- najpierw Martynka a później ona więc fatalnie, była dużo u rodziców więc netu nie miała, odezwie się niebawem