reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hej Martynka , życze ci , żebys jak najdłużej wytrzymała ....:tak:ja odstawiłam w piatek z rana a o 3 godzine na da ranem w sobote Czarek sie urodzil:-D:happy:, 36 tydzien jest uważana za ciąże donoszona i było i tak oki , ważył 3600 i bylo oki ,
nie martw się o tym nie mysl, tylko masz ty na glowie jeszcze ta szkoła:-(

reklama
Martyna ja już wózek bardzo ograniczam.Ona nawet sama nie chce już brać wózka,ale jak idziemy do zoo to wózek bierzemy chociaż ostatnio to prawie w nim nie siedziała.
Te dwa tygodnie szybko Ci minie i niedługo mała będzie z Wami?Wybraliście juz imię?

ana79, martyna dziekuje, sprawdze a akpolu, na allegro przegladalam, ale po ostatnich przygodach, zepsutym zestawie zabawek ktory wylicytowalam i popsutym lozeczku jakos stwierdzilismy, ze chce dodtknac materilau, zwlaszcza, ze mamy potem jeszcze komunie na ktorym w tym stroju ma wystapic, bylam w mamaija i swiecie dziecka, ale nie mieli nic odpowiedniego
martyna rozmiar 80- 86 masz moze jakies zdjecia, to podeslij mi prosze na priva

Ostatnia edycja:
no to jak masz kilka impre to zainwestuj ,
no raczej w takich okolicznościach przyrody to rzeczywiście odpuściłabym sobie allegro..
a tu jest ten sklep z gdyni cisowej tez mozna przez neta zrobic zakupki:)a le juz widze , że porządne
http://www.zaczarowane-sny.pl/

U nas imie staneło na Roksanie i juz chyba tak zostanie :-) Ja chciałam Zuzie, ale Patryk od poczatku ze nie, wiec juz chyba bedzie mała Roksi :-) hehe
A te dostawki fajne są, szczegolnie ta co sie z boku przyczepia, ale droga ona... Zobaczymy jak to bedzie :-) jak nie bedzie dawał rady to sie cos dokupi :-)
A do zoo najwyzej sie wezmie 2 wozki :-D haha

Ana śliczne te ubranka do chrztu :)

Martyna super brzmi mała Roksi :)

Ja mam dzisiaj beznadziejny dzień tj mój humor ,samopoczucie jest do bani...Może jutro będzie lepiej...
Miłej nocki

emka ja lozko Nadulce kupilam rok temu.

Royal - Łóżka - Drewnostyl.eu

drewniane, ekologiczne no i naszej produkcji.cudoi bardzo salodne ja lubie taki prowansalski wyglad lozek dla dzieci, wiec misie odpadaja, za 2/3lata lozko pojdzie dla gabusi a dla nadii cos innego znajde ale pewnie z tej samej firmy

martyna- napisalam post o wozkach wyzej, mamy spacerowke i chuste dla gabi

reklama
Dzięki Anja, kurde ja się chyba skuszę tylko na fotelik z misiem i dywanik (100x100) bo reszta już jakoś nie teges, toż to już dorosły facet ;) a łóżko muszę przemyśleć,bo Twoje cudo dla dziewczynki, ja zastanawiam się nad takim piętrowym,które najpierw jest na dole a później podnosisz i na górze spanko a na dole zabawa.Podobne jest w ofercie z tej firmy, z której kupiłaś tylko to jest na stałe a ikea oferuje ruchome - akurat na kilka lat aż powie,że chce inne;)
Kolor ścian dziś z mamą wybrałam - spokojna zieleń, mebelki w kolorach brzoza z niebieskim.

Martynko trzymaj się!!!

Margerita to miałaś przykre przygody z allegro, ja tam kupuję nałogowo, kilka stów miesięcznie zostawiam i przez kilka lat nacięłam się tylko dwa razy- raz zwróciłam bez kłopotu a drugi olałam,bo o 20zł to się nie będę awanturować. Ja mam arię jako drugi dodatkowy wózek,podstawowy to buzz3 ale już w kartonie, teraz aria jako pomoc i w aucie ze mną jeździ.
My jeszcze wózek używamy, wychodzimy na dłuższe spacery i jak się zmęczy to sam wchodzi , myślę,że taka dostawka będzie ok albo właśnie chusta :)))))) czy nosidełko dla nie znających tajników chusty . Nie wyobrażam sobie żebym miała nieść śpiące czy zmęczone 15kg, jestem za wygodna.

U dziuby była choroba- najpierw Martynka a później ona więc fatalnie, była dużo u rodziców więc netu nie miała, odezwie się niebawem :)

Ostatnia edycja:
Do góry