reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hej, ale nastraszylyscie, teraz sie zastanawiam czy z Patim wychodzic, czy jednak sobie darowac? juz jak wczoraj na spacerku bylam to jak normalnie mam z wozkami tlumy tak pustawo bylo, moze sobie daruje, choc jutro mamy pojechac po parasolke, bo juz do odbioru jest, planowalam dziecko mamie podrzucic co by przetestowala a sama z mezem na zakupy pojsc

a my mamy juz dwa zeby, nie wiem czy sie chwalilam, ze smutnych rzeczy zostal mi tydzien i wracam do pracy, buuuuuu
izabelinda zdrowka Wam zycze

reklama
Iza gratki:) godzina praktyki zabójcza:O!!!! no i zdrówka dziewczynki:) czemu jak piszesz o Dominiku to piszesz DD miałam juz wcześniej pytać:)
margeritta wam gratuluje zębów:) nam pierwsze wyszły na 7 miesięcy:)
emka my mam takie BEFADO - najlepsze kapcie domowe dla dziecka - R26 (1491741374) - Aukcje internetowe Allegro i jesteśmy zadowoleni;)
miłego dnia w ta pochmurna pogodę.
nie uwierzycie laski Damian ciągle śpi!!!!!!!!!!!! obudził sie o 7:30 dostał kasze i śpi..coprawda w nocy miał godzinna przerwe na zabawe!!! ale i tak bije rekord..

Magda właśnie oglądam te befado i jestem bardzo na tak, tylko teraz na wiosnę i lato chcę takie przed kostkę żeby nie było mu za gorąco...

wstawie emka foty dzisiaj, no ma 6msc, szok! taki szczuplusi szczypiorek z niej zupelnie inna niz siostra, w ogole jest inna.
a nozki ma takie dlugie iproste ,ze tylko do reklamy calzedoni ja oddac. my dzis wstalysmy o 11.40. o 6 dalam ja L by ja zmienil, byla przerwa na cycka i inke dla may i znowu sie polozylysmy i tak kimalysmy do 11.40. fajnie co

Fajnie fajnie , czyste lenistwo uprawiasz ! Ja właśnie położyłam Tymi na drzemkę i idę do swojego "spa" na kąpiel ;)
a później nie wiem co z nim wymyślę, teraz był grzeczny ale popołudniu może znów będą akcje, bo zacznie się nudzić :wściekła/y:
to wrzuć fociaki małej modelki!

a ja tez czekam na fociaszki :)fajnie fajnie Ania
Mala ma już jakieś zęby ???idą czy spokój??:confused2:

Emka Twój też taki inny od naszego ostatniego spotkanka , duzy chłop Ci rośnie!!!!:szok:

Iza zdrówka!!!:tak:

Margarita a jaki wybor >? chodzi mi o wozeczek...
:confused2:
Pozdrowienia dla Natali :-)
Martynka jak się dzisiaj macie ???:confused2::happy:

u mnie leniuchowanie , syf totalny, sniadnei dopieor Czarek zjadl porządne a tak od rana na danonkach ...mąż wskoczył do domku na lunch to się przeraxil wow:eek::cool:przez podloge przejść się nie da ..tyle zabawek , Maly drzemie druga godzine....:sorry::rofl2:full wypas

Ostatnia edycja:
emka ja mam czas w poniedziałek:)
te kapciochy co ja wkleiłam linka maja podeszwe z dziurami oddychajaca, nie wiem czy te co ty wkleiłaś tez taka maja.
Damian wstał z 30 minut temu, ale nie z drzemki tylko z nocnego snu!!

Hej. U mnie moze byc. Chociaz dalej mi sie nic nie chce, a jeszcze musze troche dla małej przygotowac i w szafach poukladac... Jutro i w niedziele szkoła i mam nadzieje ze jakos wytrwam... Musze zagadac z nauczycielami zeby mi 9 kwietnia obecnosc wpisali i wtedy bede miala z glowy, bo bedzie ponad 50%... Pozniej pod koniec maja egzaminy...
A na dworzu szaro, buro... Patryk robi cały weekend fuche, wiec bedzie wieczorami...
A ten fenoterol to zabójca... W glowie mi kreci mega, ciagle niedobrze, rece sie trzesą jak nie wiem, mam mega napady gorąca, robi mi się słabo i ogolnie sympatycznie... Chociaz dzisiaj niby juz troche lepiej, chyba organizm sie powoli przyzwyczaja... No nic jakos wytrwam te 2 tygodnie... Byle mała jeszcze w brzuszku posiedziała :-)
Ide sprobowac małego na drzemke polozyc, bo jakis taki niemrawy i pewnie nie wysiedzi do wieczora...

Iza gratulacje zdanej teorii :-) No i powodzenia na jazdach :-) Chociaz zdanie za pierwszym razem w Gdyni to prawie cud, ale trzymam kciuki :-)

reklama
Ana :* za porządek w domu, jakbym u siebie czytała:)
Ech Martynko całą tą ciążę miałaś ciężką i ogólnie nerwową, oby malutka wynagrodziła wszystkie trudy i była grzecznym i cudownym aniołkiem :) z całego serca życzę !
Magda te drugie są z oddychającą i chyba je kupię:) dzięki za uwagę, w pon to jak będzie pogoda bezdeszczowa to może tesco - na plac zabaw?

Do góry