reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Beata my tez mamy poręcz w łozeczku złamaną, chociaz było super solidne, ale P. kiedys przy zabawie z małym na nie wpadł, pozniej je skleił wikolem i umocnił jakąs blaszką i odwrocił cały bok do góry nogami, a mały na dole nie miał do tego dostepu, wiec dla małej jeszcze sie tez przyda :-) Chociaz w zapasie tez mam turystyczne.

reklama
Martynko u nas się nie da zamienić niestety, jakieś szkody być muszą. I jak u lekarza???

Dziubko ja w domu u siebie chicco a u swojej mamy ( z racji,że często gęsto bywam) mam ten leżaczek.

helloł laseczki:)
wieki mnie nie było:)
emka i Tymek dzieki za miły dzień:) dobrze, że nic się nie stało (akcje z łóżeczkiem mam na myśli;) )
dziubas ty do kiedy chcesz pracować? do wakacji? Ania chętna na spatkanie, tylko Marcelek musi wyzdrowieć, bo chory znowu biedak:(
Martynka ja też bym poszła do lekarza a nawet na izbę przyjęć jakby mi tak brzuchol twardniał. pewnie jesteś juz po wizycie pisz co i jak.
anja i jak tam kupiłaś cos ? :)
marta a jak ty sie czujesz?
wiecej nie pamiętam idę zaraz Damianosa ubierac bo się kapie właśnie.

Hej dzisiaj nie zdarzyłam do gina, dzwoniłam i umowilam sie z nim na jutro prywatnie, tylko ze mogl tylko o 14, wiec nie wiem z kim Rafala zostawie, mam nadzieje ze patryk sie z pracy wyrwie, bo jak nie jutro to w czwartek dopiero bedzie, a wole sprawdzic. Dzisiaj na przykład brzuch sie zadko stawia, a mała sie po poludniu zaczela dosc czesto wiercic, wiec mysle ze to było faktycznie ze stresu. No nic jutro zobaczymy, a jak bedzie sie jeszcze stawial to moj gin mnie i tak wysle na KTG, bo juz o tym wspomniał przez telefon ;-)
A w ogole szukajac numeru do tej prywatnej rejestracji do niego poczytałam sobie opinie i widze ze ma 100% pozytywnych opini :-) Ja tam sie nie dziwie bo naprawde super jest :-)
lek. med. Adam Żółtowski Bardzo dobry ginekolog Gdynia Pogórze - opinie - ZnanyLekarz.pl

Co do leżaczków ja chce kupic ten fisher price do 18 kg, bo po Rafale mam ten do 9 i w pewnym momencie sie po prostu zaczął załamywac pod jego ciezarem, a mały nawet roczku nie miał, a na tym co sie w krzesełko zmienia to nawet jak teraz usiadzie to bedzie ok.
Emka a jakie macie lozeczko ze sie nie da przemienic?? Bo u nas trzeba było całe rozebrac zeby przemienic hehe ;-)

Witam się wieczorowo

Martyna Twój lekarz to w ogóle fajny jest ;)

Ja dla Oliwki miałam huśtawkę Papasan z fisher price i teraz też taką kupię plus leżaczek,bo tą huśtawkę ciężko przenosić

Ledwo żyje dzisiaj.Poszłam z małą zaraz po 9 na spacer kupić warzywka owoce i coś na obiad nie doszłam nawet do końca bloku i stwierdziłam,że skoro jest tak ładnie to pojedziemy do centrum autobusem.Byłyśmy na długim spacerze po drodze kupiłyśmy w Sowie ulubione ciasto małej z galaretką i truskawkami i wróciłyśmy do domu po 13.Nogi mi wchodzą wiadomo gdzie,a młodą też podziwiam bo ani razu na rękach nie była a wózka nie brałam.Oliwka teraz kończy kąpiel i pewnie za 30 minut będzie juz spać.

Od prawie dwóch tygodni próbuje kupić Oliwce jakiś dres na 92 i nic nie ma.Na allegro też już patrzyłam, sklepy to chyba wszystkie przeszłam.No w HM jeden dres mogłam skompletować,ale cena za bluze 79,90 do tego spodnie 79,90 i wychodzi 159,80zł więc chyba przesada.Może na allegro coś się niedługo pojawi nowego...

Idę ubrać małą w piżamkę

Maarcia - a Decathlon patrzyłaś albo jakiś tego typu hipermarket sportowy? tam w miarę ;-) tanio i raczej cała rozmiarówka jest.

U nas wszystko dobrze, tylko w niedoczasie jakoś ciągle jestem :D
W weekend byli teściowie, teraz my chyba do nich pojedziemy, za tydzień przyjeżdża siostra D. Ciągle coś się dzieje :D

a to dla nas kobitki ...
lrg_FRDLB.gif

Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam,
dużo zdrowia, szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,

i żebysmy były traktowane wyjątkowo
każdego dnia !!!!

Ostatnia edycja:
rety, padam na twarz, okropny dzień, okropną mi niespodziankę zrobił mąż :-( idę pod prysznic i do łóżka, nic nie czytam, nie mam siły, jutro nadrobię :* dobrze że są na tym świecie Kobiety, bo faceci są do dupy :(

kurw....a jeszcze mi Martyna zasnęła na kanapie w ciuchach no!! co za nie fart!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y: a ona nie tak jak wszystkie dzieci ze na śpiocha sie cokolwiek da, dotknę ją to będzie się drzeć... :wściekła/y::wściekła/y: a włosy ma tak poklejone ze aż czuć pod palcami, czymś się umorusała, i pójdzie tak jutro do przedszkola :wściekła/y: chyba se dziś w łeb palnę!!

reklama
Da wszystkich kobiet i małych kobietek Wszystkiego Najlepszego :biggrin2:
Musze sie pochwalic ze nawet w niedziele w szkole dostałysmy kwiaty od chlopaków z grupy :biggrin2:

Hej laski. Ja po wizycie. Ogolnie wszystko wyglada ok, szyjka trzyma, mała ułozona głowka w dół, wazy jakies 2.100. Jesli twardnienia brzucha sie powtórzą, szczegolnie w nocy to mam natychmiast kupic fenoterol + isoptin i jesli zaczne brac to musze do konca 37 tygodnia. Recepte w razie czego mam, ale mam nadzieje ze nie bede musiała jej wykupowac... No nic zobaczymy... No i za duzo tyje, najprawdopodobniej przez tą niedoczynnosc tarczycy, ale z waga juz ogolnie masakra... No i powiedział ze jesli te twardnienia wystepuja przy lezeniu i odpoczynku to moga byc niebezpieczne, wiec jesli sie powtorza to od razu te leki. No ale najwazniejsze ze szyjka trzyma i ogolnie wyglada ok :-) A w poniedziałek ide znowu, ale juz do przychodni, bo musimy zrobic w koncu cytologie i posiew GPS, no i rutynowe badania krwi i moczu, bo teraz nie robiłam.

Natalia co sie stało??
Ja od mojego dostałam kwiatka (doniczkowego) i ciasto, ktore skonsumowalysmy z mamą.

Ostatnia edycja:
Do góry