Ania - a nie mozesz jej szybciej odbierać? siedzisz w domu z Gabi, to może by Ci się udało?? i dlaczego Nadia na tyle zajęć chodzi dodatkowych?? ja jestem wiesz ze przewrażliwiona na tym punkcie, bo jak widzę moje 7latki które chodzą na tenis, basen, 3języki i jeszcze na kółka w szkole, to mnie szlag jasny trafia, cholerne niespełniona ambicje rodziców, nawet się dzieci nie mają kiedy pobawić...
Anulka a co się z Nadusią dzieje że chcesz do psycho iść??
u nas jakoś tymczasem lepiej, generalnie nie ma takich scen codziennie, ale zdarzają się np. raz w tygodniu, albo nawet do przedszkola chętnie jedzie, a potem w drzwiach nie chce mnie wypuścić... u nich jest jeszcze tak że na 21osób w grupie jest 8dziewczynek, reszta chłopcy, a wiadomo jak to chłopcy, inne zabawy, bardziej energiczni są... no ale na razie jest dobrze, oby na dłużej!!
Anulka a co się z Nadusią dzieje że chcesz do psycho iść??
u nas jakoś tymczasem lepiej, generalnie nie ma takich scen codziennie, ale zdarzają się np. raz w tygodniu, albo nawet do przedszkola chętnie jedzie, a potem w drzwiach nie chce mnie wypuścić... u nich jest jeszcze tak że na 21osób w grupie jest 8dziewczynek, reszta chłopcy, a wiadomo jak to chłopcy, inne zabawy, bardziej energiczni są... no ale na razie jest dobrze, oby na dłużej!!