reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Zdrówko dla jedno centymetrowej fasolki! Z OWU właśnie nie do końca wiadomo po takim czasie karmienia i braku @....najważniejsze,że się ładnie rozwija :))))
Magda mi jest wygodniej autem więc spoko już się nastawiłam,możesz odwołać małża. Następnym razem :)
Martynko byłoby super gdybyś choć na chwilkę wpadła posiedzieć i się pośmiać z nami!

reklama
Marta a ten miś Yogi to nie w 3D? My tez bysmy poszli na jakas bajke, ale teraz wszystko w 3D, a trudno zeby Rafal w okularach siedział :-) hehe

Dzień doberek

Oliwka wstała dzisiaj o 6.30 :/

Martyna tak jest w 3D i pewnie Oliwka całego seansu nie wysiedzi,ale mówiłam jej że na bajce trzeba będzie mieć okulary i teraz jak się pytam na co idziemy do kina to mówi,że na mysia ogi i okulaly :)

Ide robić śniadanko

Marta - super wieści!! na pewno będzie dobrze, przecież miałaś dziwną syt, odstawienie tabletek... na pewno się ślicznie rozwinie do następnej wizyty!!

my dziś pobudka o 5.50, no dosłownie szok, już dawno tak wcześnie przez małą nie wstawałam... już oczywiście kłótnia z S zaliczona z rana, tak na dobry początek dnia. S w ogóle też przeziębiony, kwęka i brzęczy gorzej niż mała, caŁE szczęście pojechał zawieźć moje zwolnienie do pracy i po te cholerne zakupy, ale ile się przy tym nagadał...
zazdroszczę Wam chodzenia do kina, moja nie była jeszcze nigdy i jeszcze długo się z nią nie wybiorę, przecież taka z niej wiercidupa że nawet 10min by nie wysiedziała i tylko by mi cyrk zrobiła na sali :wściekła/y:

Marciaag gratulacje!!!

a my sie przesiedlismy w spacerowek, pogoda w sam raz na zmiane, ale w gondoli mi sie dziecko juz nie miescilo,
a wogole zeczlismy jesc sloiczki, normalnie jaka frajda, tylko czym usunac ta marchewke???
no i odliczam dni do 1 kwietnia.... smutny dzien powrotu do pracy...

Hej cioteczki!

Ja na chwilunię, bo zaraz do roboty pędzę. Super że tak tłumnie się zjawicie na Pokładzie :D Jolka też będzie, potwierdziła jak ostatnio gadałyśmy.

Marta - gratuluję kropeczki :)

I już mnie nie ma :) Do jutra!

Margarita w praktyce tosą plamy nie do usuniecia ...ale nie raz vanishem je traktowałam i to ostro oczywiście potem pare razy pranko ...ale jeszcze taki przepis znam >na plame wylej sok z cytryny i pozostaw na 15minut potem namocz w
proszku i włóż do praleczki...
ktos mi kiedys podpowiadał , że niby po praniu należy wywieścic rzeczy na słońce ..no o ile to jest trudniejsze bo jest zima!!!

Marciaag, aż mi się przypomniały początki ciąży i to jak pierwszy raz zobaczyłam sam pęcherzyk. Ja też poszłam do lekarza dość szybko i był sam pęcherzyk z ciałkiem żółtym.. pamiętam jak lekarka mi opowiadała, że pęcherzyk jest bardzo nisko i że jej przykro ale nic z tego nie będzie. Po wizycie leżałam plackiem przez tydzień:-D A na następnej wizycie zobaczyłam bijące serduszko:)

Dzisiaj pierwszy raz wychodzę od.. nawet nie pamiętam kiedy. Mam tremę! Zbiegiem okoliczności zjechały się moje koleżanki z liceum i trzeba to wykorzystać;)

reklama
hej laseczki:)
dajcie znać o której jutro mam byc gotowa:)
Damianos wlaśnie próbuje usnąć, ale cieżko mu to idzie dzisiaj jakoś.
dziuba myślę, że u nas będzie podobnie z kinem;) Damiano jak patrzy na bajke to jest to minuta, może dwie..za to piosenke z pierwszej miłości może słuchać ciągle:p hehe on uwielbia tańczyc. ale jak ja byłam małą to też byłam wiercidupek, więc mały ma po kim dziedziczyć:)
ja dzis rano tez się wkurzyłam (może to zbyt duże słowo) na J. od zeszłego roku cos mi sie dzieję z dłońmi (dłoniami? oświećcie mnie jak sie to pisze..:p ) zawsze zimą. pęka skóra i robia sie rany. nie za bardzo o nie dbam- chodzę bez rekawiczek, zmywam bez rekawiczek w mega gorącej wodzie i jest efekt.. poprosiłam wczoraj żeby zmył naczynia..sitko, garnekx3, patelnia i łyżka drwniana..patrze rano..a to wszystko w zlewie + opakowanie plastikowe po jogurcie..napisałam, mu smsa że dziękuje bardzo, że pozmywał..napisał, że zapomniał..tak pomyślałam, że ja dziś zapomne zrobić obiadu..ale rozmrażam rybe juz.
margeritta tez pamietam swoja radość, że bedziemy jeść już słoiki..ale potem szybko pożałowałam:) kiedyś to cyc raz dwa i najedzony a teraz;)
melodie to miłego wyjścia:) a jutro będzie drugi raz:)??
miłego dnia:)

Do góry