Hej !
Zrobiłam dzis rano drugi test ciązowy. Ostatni zrobiłam w poniedziałek w południe i był negatywny. Więc odczekałam 2 dni i zrobiłam test rannym moczem. I też negatywny. To gdzie jest moja @??? Może rzeczywiście za dużo się stresuję???
Keterek musisz zrobić USG piersi, bo na mamografie za młoda jeszcze jesteś ;D. Ja czesto przed ciąż miałam takie wyczuwalne guzki, ale okazało się, że to gruczoły powiększone, tym bardziej, przed spodziewaną @.
Co do dentysty, to ja już byłam po porodzie. I na juto znów mam wizytę. Cały czas mi plomby wypadają, chyba mam za mało wapnia przez karmienie. Mi znalazł 5 ubytków, takich o których nawet nie wiem, ale najbardziej wkurzają mnie te wypadające plomby- dobrze, że całe zęby nie lecą ;D
Damayanti powiem szczerze, że nawet troszkę Ci zazdroszczę, że odstawienie od piersi poszło Wam tak bezboleśnie i że mała sama zrezygnowała. Ponoć u dziewczynek to tak łatwo przychodzi, gorzej u chłopców, którzy są pieszczochami i sami nie zrezygnują z piersi. A Kingusię i tak długo karmiłaś i na pewno to będzie dla Was obojga pożytek. Ja też czasami już chciałaby odstawić małego, ale coś kiepsko to widzę ;D
Agula ta Twoja maleńka to naprawdę niezły rozrobiak. Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało.
Ja dzisiaj na pewno jadę do kina, więc jak co to może którąś z Was spotkam.
Madzia jak co to napisz mi sms-ka to wezmę Ciebie i Mikołajka po drodze.
U nas noc w miare spokojna. Ale ostatnio moja podświadomość pracuje na bardzo wysokich obrotach. Co ja mam za sny
dzisiaj jak szłam test ciążowy rano robić to robiłam to z jakimś spokojem, bo w nocy mi ktoś powiedział, że będzie negatywny ;D wiem, że to śmiesznie brzmi. Ale sama nie wiem co się dzieje. Mężuilek wczoraj zakupił książke "Potęga podświadomości" MUrphy'ego więc muszękoniecznie lprzeczytać.
Oczywiście jak najwięcej zdrówka dla Dawidka, Majusi i wszystkich maluszków, których katar nie chce opuścić
Do usłyszonka