Karolina - jak czytam twoje posty to normalnie budzi się we mnie motywacja, żeby samej coś napisać. Takie są fajne, miłe, i osobiste do każdego :-)
Trzymam kciuki za Maćka - takie torbiele dość często się zdarzają i zwykle się wchłaniają. A co do podnoszenia i trzymania główki - u nas Piotrek b. późno zaczął to robić, a na USG żadnych torbieli nie było, więc to może być po prostu że Maciek tak ma, niekoniecznie od torbieli. Nie martw się, będzie na pewno wszystko dobrze. Miłego pobytu w Krakowie! :-)
Emkajot, Ana - bardzo ładne wasze łazienki, bardzo mi się podobają
Iza - zdrówka dla Pat i powodzenia w pracy :-) Niech nowy sprzęt działa super.
My się pakujemy, jedziemy na weekend do teściów - do domku z dużym ogrodem, więc dzieciaki się wybiegają, a my opalimy ;-) Na początku lipca planuję wyjechać do nich na dłużej, tydzień jakoś. :-)
Plan mam, żeby pomalować jakieś takie małe obrazeczki i sprzedawać na allegro - jakoś pewnie w zależności od rozmiaru (A6-A4) 15-30 zł. Na przykład takie zwierzaki jak ten osiołek:
Co myślicie? Jest szansa, że ktoś to kupi? Oprawione w sumie wygląda fajnie.
A tak patrzyłam że na allegro głównie jakieś przedruki na płótno, a takich autorskich obrazków nie ma - są tylko jakieś okropne hałoble na MDFie malowane pędzlem do ścian ;-)
Albo