reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Laseczki :)
U nas spokojnie jak na wojnie czyli przygotowania do jutrzejszego wejscia robotników..wariactwo pełne.

Iza jak to dobrze mieć normalne dziecko hihihi ;)

My dziś chyba jednak na spacer wyjdziemy z Tymkiem, jest pięknie i aż żal a mały szaleje w domu - w nosie mam ten pył dosłownie i w przenośni.
Życzymy udanej niedzieli pomimo smutnej uroczystości w Krakowie.
CARPE DIEM dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Ave Babsztyle!
Mój Tymek przespał całą noc!! od 21 do 6 rano!! :))) jestem wyspana jak nigdy :))))
A teraz - śpi na dworze :)

Dzień dobry drogie panie :-)

U nas dziś bilans dwulatka, zapomniałam o tym całkiem...

A jakie Wy macie na dzisiaj plany?

Ivi - no to teraz Tymuś pewnie częściej będzie dawał mamusi pospać :)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :)
my powolutku się uczymy coraz dłużej spać w nocy:D jejku jak fajnie:)))))

I pamiętacie? już w sobotę spotkanie aktywnych mam!:))

Mnie nie będzie, praca... Poproszę o relację zdjęciową koniecznie! :-)

Czy na bilansie dwulatka też będzie jakieś szczepienie? Oj stresik lekki mnie dopadł.

No i zapomniałabym - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Martusiu! Spóźnione ale szczere :-D

012_primary.jpg

PS: Na blog wrzuciłam nowe foteczki...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Martuś 100 lat w szczęściu i zdrowiu!!!

szampan3.jpg

właśnie zapytałam na forum czy jest jeszcze miesce na spotkanie mam, to jakieś płatne spotkania czy free? i w jakich godzinach w sobotę? bo coś nie wczytałam;/

Iza, na bilansie nie ma szczepienia, luzik :-)
My właśnie po ostatnim szczepieniu przed szkołą. Z Maćkiem znaczy. Zero objawów więc super zniósł. Ja czekam na mamę, wykorzystam ją do wyspacerowania Maćka i umyję w końcu okna. Mąż mi marudzi że brudne. Już całkiem zdziadział od tego siedzenia w domu, więc postanowiłam go wysyłać na przymusowy czas wolny - samotne spacery. O.

Mnie nie będzie, praca... Poproszę o relację zdjęciową koniecznie! :-)

Czy na bilansie dwulatka też będzie jakieś szczepienie? Oj stresik lekki mnie dopadł.

No i zapomniałabym - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Martusiu! Spóźnione ale szczere :-D

Zobacz załącznik 237260

MARTA STO LAT!!!!

ja na bilansie nie bylam:happy:, olalam, bo moje dziecko na widok kitla dostaje spazmy, to chyba rodzinne,bo ja do lekarzy tez nie chodze:baffled:

sama zwazylam i zmierzylam dziecko, stan zdrowia oceniam jako dobry, zachowanie - IDEALNE :))))):-D:-D:-Doto moj bilans a nadince oszczedzilam stresu:tak:

ale ja jestem matka - anarchistka i wszytko robie po swojemu:-p

reklama
Cześć Dziewczyny

Te życzenia to dla mnie??
Bo ja tak to bardzo dziękuję będą na zapas bo 25 latek mi stuknie 17 maja :)

kasia i jak wyspałaś się?

Karolina na pewno się gdzieś w Krakowie zgubię.Ja się gubię wszędzie :-D
Hotel już wybralismy Novotel Bronowice.Muszę się tylko zorientować czym się po Krakowie poruszać,bo jak Grzesiek będzie na szkoleniu to będę z małą zwiedzać :-)

ivi jak ja Ci zazdroszczę przespanej nocy.Oliwi teraz zęby idą i mam jakąś masakre widać że ją boli.A o tym jak broi to nie wspomne....

Idę przebrać małą,bo jest caluuuuuuuutka w truskawkach.

Miłego dnia :)

Do góry