reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Wczoraj rozmawiałam z koleżanką - zapisała się na operację powiększenia biustu, ma 23 lata i niedawno przestała karmić. Co Wy myślicie o takich operacjach?? w sumie nie jest wysoki koszt ,bo do 15tyś. i zaczęłam się grubo nad tym zastanawiać czy po drugim baby nie fundnąć sobie nowych cycoli...

moja kuzynka ma,mieszkajaca w stanach wiec tam to norma jak wizyta u dentysty, sama jest dermtologiem kosmetycznym, wiec musi byc wyczesena, botox,cyce wielkosci melonow ,ktore robi juz od 20lat chyba:-D:-D:-D to juz jej 5 chyba, po kilku latach przeciekaja a kazdy taki przeciek grozi powiklaniami:baffled:

niestety jet duze ryzyko nowotworu,ciekawe jestem gdzie robi bo w polsce jedyne miejce na takizabiego jest polanica zdroj, nie ma nic gorszego jak trafic na zlego chirurga platsycznego:szok:

ale skoro kolezanka ma taka potrzebe:nerd:

reklama
Jakis czas temu wrocilam z wizyty u mojego ginek. nie przedluzyl zwolnienia tak wiec od poniedzialku wracam do pracy. Niejestem z tego powodu szczesliwa :-(

no przykro, ja na zwolnieniu byłam od 8 tc. na początku musiałam a potem moja gin doszła do wniosku że jak już jestem na zwolnieniu to mam na nim zostać korzystać z tego że mogę się wyspać i dbać o kruszynkę w brzuszku. no od 32 tc znów było troszkę gorzej więc dobrze że całą ciążę odpoczywałam w miarę możliwości oczywiście ;-). niezapomniany czas - już nigdy nie do powtórzenia :baffled: Prawdopodobnie chodzisz na NFZ? bo jak się idzie prywatnie to zazwyczaj dają zwolnienia.

Amelka śpi już 1.5 godz. idę szykować powolutku obiadek :-)

no przykro, ja na zwolnieniu byłam od 8 tc. na początku musiałam a potem moja gin doszła do wniosku że jak już jestem na zwolnieniu to mam na nim zostać korzystać z tego że mogę się wyspać i dbać o kruszynkę w brzuszku. no od 32 tc znów było troszkę gorzej więc dobrze że całą ciążę odpoczywałam w miarę możliwości oczywiście ;-). niezapomniany czas - już nigdy nie do powtórzenia :baffled: Prawdopodobnie chodzisz na NFZ? bo jak się idzie prywatnie to zazwyczaj dają zwolnienia.

Amelka śpi już 1.5 godz. idę szykować powolutku obiadek :-)

tak chodze do NFZ ale pozniej to mysle ze mi da zwolnienie zobaczymy tak wogole jak bede sie czula ... bo roznie bywa ale teraz jestem w lepszym humorku bo zadzwonili z pracy i daja mi 3 dni wolnego bo jeszcze mi zostal zalegly urlop . tak wiec jeszcze sobie polniuszkuje ;)

Anja właśnie w Polanicy ma robic, jej mama juz sobie conieco korygowała i mówi,ze dostanie zniżkę ( tam 14tys cyce) liczy,ze 12tys zapłaci.

Bogusia ja tez dostawalam zwolnienie bez kłopotu, w invicta prowadzilam ciaze i teraz dalej chodze do gina. Proponuję przeniesc sie do normalnego gina, ktory nie bedzie robil problemow z L4, jak mozesz sobie finansowo pozwolic na zwolnienie to idz. Ja byczylam sie przez 7 miesiecy.

Ostatnia edycja:
[COLOR=sienna pisze:
emkajot;5180779[/COLOR]]Anja właśnie w Polanicy ma robic, jej mama juz sobie conieco korygowała i mówi,ze dostanie zniżkę ( tam 14tys cyce) liczy,ze 12tys zapłaci.

Bogusia ja tez dostawalam zwolnienie bez kłopotu, w invicta prowadzilam ciaze i teraz dalej chodze do gina. Proponuję przeniesc sie do normalnego gina, ktory nie bedzie robil problemow z L4, jak mozesz sobie finansowo pozwolic na zwolnienie to idz. Ja byczylam sie przez 7 miesiecy.

Moj mezaty dzis wczesniej do domku przybywa co mnie nawet cieszy,bo dzis przyszedł ten dzien i ciotka czerwonym autem sie objawiła.[
Szczerze mowiac gdyby bylo mnie stacto bym chodzila prywatnie z mila checia lecz mnie na to w tej chwili niestac musze sie liczyc z kazdym groszem ale na usg wole chodzic prywatie bo u mnie jaknarazie zrobili raz.

Widzisz Bogusiu ja w invicta zapisuje się na nfz a jak nie ma juz miejsca i musze pójsc to prywatnie. Ginekolog bez znaczenia czy an wizycie z NFZ czy prywatnej wystawial zwolnienia. Tak jak pisze kwestia lekarza. a na ciaze jest 100% wiec nie tracisz.

Widzisz Bogusiu ja w invicta zapisuje się na nfz a jak nie ma juz miejsca i musze pójsc to prywatnie. Ginekolog bez znaczenia czy an wizycie z NFZ czy prywatnej wystawial zwolnienia. Tak jak pisze kwestia lekarza. a na ciaze jest 100% wiec nie tracisz.

tylko jestem ciekawea ile sie czeka a nfz w inviccie na wizyte ?

witam
co do cycorków to ja tyam nie mam nic przeciw , jak komus xle z tym zczy owym i mataka potrzebe to czemu nie , ja mam B i jestem happy :)myslę , ze to tez duzo w glowie robi czy jesteś z siebie zadowolona ....

Bogusia , szkoda , ze nie masz zwolnionka ....ja Ci powiem , że to zalezy od lekarza ...nie tylko prywatnie daja bez problemu , , ja pierwsza ciażę przepracowalam 6 miesięcy w sklepie na nogach po 8-10 h:wściekła/y: bo nie bylo takiej potrzeby tak mówil lekarz i jeszcze jakieś teksty o tym , że się rozleniwie i przytyje , buc jeden no i praca zrobila swoje bo wyladowalam na patologii , jeszcze tam byl albo jest szefem !!!!:baffled:jak przyjechalam ze skórczami to powiedzial , że mam chyba znajomości w szpitalu bo zajmuje miejsce , szkoda , że maly chcial szybko wyjść:baffled: to go nie przekonywalo , zaznacze , że chodzilam prywatnie i za wizyte placilam nie malo:no:. teraz ma super lekarza:tak: i nie mam problemu:no::-p, przy najmnie odpoczywam i jestem spokojniejsza:-).a do kogo Ty chodzisz?

ja nadal zakatarzona , dzisiaj pojadę z Czarkiem do lekarza niech mnie tez przeada , maly jeszcze bardziej chrych a, spać nie daje sobie i mi ....biedulek....jeszcze mąż nas pobudzil bo w nocy przylkecial:-pdwa tyg go nie widzialm ...trochę się zdziwilam jak się wylonil zza drzwi ....:baffled:wyobraxcie sobie , że ma podbite dwa oczeta na fioletowo ....:cool2::-D:szok::-D:-D:-D, wiem , że to nie smieszne , ale , żebyście to widzialy:shocked2:, mial wypadek na snowboardzie....w Norwegii , nic nie powiedzial przez tel , więc stąd moje zaskoczenie:cool2::szok:, teraz się smieje , bo ja go przywitalam karkówką ze sliwkami a on mnie podwójna dawka śliwek....

do zobaczyska , milego dnia

witam
co do cycorków to ja tyam nie mam nic przeciw , jak komus xle z tym zczy owym i mataka potrzebe to czemu nie , ja mam B i jestem happy :)myslę , ze to tez duzo w glowie robi czy jesteś z siebie zadowolona ....

Bogusia , szkoda , ze nie masz zwolnionka ....ja Ci powiem , że to zalezy od lekarza ...nie tylko prywatnie daja bez problemu , , ja pierwsza ciażę przepracowalam 6 miesięcy w sklepie na nogach po 8-10 h:wściekła/y: bo nie bylo takiej potrzeby tak mówil lekarz i jeszcze jakieś teksty o tym , że się rozleniwie i przytyje , buc jeden no i praca zrobila swoje bo wyladowalam na patologii , jeszcze tam byl albo jest szefem !!!!:baffled:jak przyjechalam ze skórczami to powiedzial , że mam chyba znajomości w szpitalu bo zajmuje miejsce , szkoda , że maly chcial szybko wyjść:baffled: to go nie przekonywalo , zaznacze , że chodzilam prywatnie i za wizyte placilam nie malo:no:. teraz ma super lekarza:tak: i nie mam problemu:no::-p, przy najmnie odpoczywam i jestem spokojniejsza:-).a do kogo Ty chodzisz?

ja nadal zakatarzona , dzisiaj pojadę z Czarkiem do lekarza niech mnie tez przeada , maly jeszcze bardziej chrych a, spać nie daje sobie i mi ....biedulek....jeszcze mąż nas pobudzil bo w nocy przylkecial:-pdwa tyg go nie widzialm ...trochę się zdziwilam jak się wylonil zza drzwi ....:baffled:wyobraxcie sobie , że ma podbite dwa oczeta na fioletowo ....:cool2::-D:szok::-D:-D:-D, wiem , że to nie smieszne , ale , żebyście to widzialy:shocked2:, mial wypadek na snowboardzie....w Norwegii , nic nie powiedzial przez tel , więc stąd moje zaskoczenie:cool2::szok:, teraz się smieje , bo ja go przywitalam karkówką ze sliwkami a on mnie podwójna dawka śliwek....

do zobaczyska , milego dnia

Tak wogole witam wszytkie babeczki :)

Ja chodze do przychodni na gornej oruni do dok marka rutkowskiego

reklama
Hej babeczki!

Sorki, że Was ostatnio troszkę zaniedbałam, ale sporo dłubię w zdjęciach, na spacerki długie wybywamy, i ogólnie życie :-)

Po pierwsze duuużo zdrówka dla wszystkich chorych! Zwłaszcza zafasolkowanych.

Wczoraj dzień mi minął na poznawaniu nowych forumowych chłopaczków :-D Miałam ogromną przyjemność poznać osobiście rano króla Maciusia II i pięknookiego Tymusia :-D:-D:-D Chłopaki na schwał, silne, dorodne - a takie słodkie że hormony buzowały jak szalone hihi. teraz to muszę uważać bo to podobno wiatropylne hihi. A jeszcze ostatnio Anję głaskałam po jej malusim brzuszku :szok: Ana jeszcze tylko z Tobą się spotkam i będzie OPS :cool2::-D

Dzisiaj idę do cyrku z młodziakami, ciekawe czy Pati się spodoba?

Aha a ciacho to była tragedia, fuj fuj, nigdy więcej nie będę fotografować facetów!.... No chyba że to będzie Johnny Deep ;-)

Miłego weekendu kobietki!

P.S. - Gosia wyglądasz BOSKO!

Do góry