reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Wczoraj rozmawiałam z koleżanką - zapisała się na operację powiększenia biustu, ma 23 lata i niedawno przestała karmić. Co Wy myślicie o takich operacjach?? w sumie nie jest wysoki koszt ,bo do 15tyś. i zaczęłam się grubo nad tym zastanawiać czy po drugim baby nie fundnąć sobie nowych cycoli...

moja kuzynka ma,mieszkajaca w stanach wiec tam to norma jak wizyta u dentysty, sama jest dermtologiem kosmetycznym, wiec musi byc wyczesena, botox,cyce wielkosci melonow ,ktore robi juz od 20lat chyba:-D:-D:-D to juz jej 5 chyba, po kilku latach przeciekaja a kazdy taki przeciek grozi powiklaniami:baffled:

niestety jet duze ryzyko nowotworu,ciekawe jestem gdzie robi bo w polsce jedyne miejce na takizabiego jest polanica zdroj, nie ma nic gorszego jak trafic na zlego chirurga platsycznego:szok:

ale skoro kolezanka ma taka potrzebe:nerd:

reklama
Jakis czas temu wrocilam z wizyty u mojego ginek. nie przedluzyl zwolnienia tak wiec od poniedzialku wracam do pracy. Niejestem z tego powodu szczesliwa :-(

no przykro, ja na zwolnieniu byłam od 8 tc. na początku musiałam a potem moja gin doszła do wniosku że jak już jestem na zwolnieniu to mam na nim zostać korzystać z tego że mogę się wyspać i dbać o kruszynkę w brzuszku. no od 32 tc znów było troszkę gorzej więc dobrze że całą ciążę odpoczywałam w miarę możliwości oczywiście ;-). niezapomniany czas - już nigdy nie do powtórzenia :baffled: Prawdopodobnie chodzisz na NFZ? bo jak się idzie prywatnie to zazwyczaj dają zwolnienia.

Amelka śpi już 1.5 godz. idę szykować powolutku obiadek :-)

no przykro, ja na zwolnieniu byłam od 8 tc. na początku musiałam a potem moja gin doszła do wniosku że jak już jestem na zwolnieniu to mam na nim zostać korzystać z tego że mogę się wyspać i dbać o kruszynkę w brzuszku. no od 32 tc znów było troszkę gorzej więc dobrze że całą ciążę odpoczywałam w miarę możliwości oczywiście ;-). niezapomniany czas - już nigdy nie do powtórzenia :baffled: Prawdopodobnie chodzisz na NFZ? bo jak się idzie prywatnie to zazwyczaj dają zwolnienia.

Amelka śpi już 1.5 godz. idę szykować powolutku obiadek :-)

tak chodze do NFZ ale pozniej to mysle ze mi da zwolnienie zobaczymy tak wogole jak bede sie czula ... bo roznie bywa ale teraz jestem w lepszym humorku bo zadzwonili z pracy i daja mi 3 dni wolnego bo jeszcze mi zostal zalegly urlop . tak wiec jeszcze sobie polniuszkuje ;)

Anja właśnie w Polanicy ma robic, jej mama juz sobie conieco korygowała i mówi,ze dostanie zniżkę ( tam 14tys cyce) liczy,ze 12tys zapłaci.

Bogusia ja tez dostawalam zwolnienie bez kłopotu, w invicta prowadzilam ciaze i teraz dalej chodze do gina. Proponuję przeniesc sie do normalnego gina, ktory nie bedzie robil problemow z L4, jak mozesz sobie finansowo pozwolic na zwolnienie to idz. Ja byczylam sie przez 7 miesiecy.

Ostatnia edycja:
[COLOR=sienna pisze:
emkajot;5180779[/COLOR]]Anja właśnie w Polanicy ma robic, jej mama juz sobie conieco korygowała i mówi,ze dostanie zniżkę ( tam 14tys cyce) liczy,ze 12tys zapłaci.

Bogusia ja tez dostawalam zwolnienie bez kłopotu, w invicta prowadzilam ciaze i teraz dalej chodze do gina. Proponuję przeniesc sie do normalnego gina, ktory nie bedzie robil problemow z L4, jak mozesz sobie finansowo pozwolic na zwolnienie to idz. Ja byczylam sie przez 7 miesiecy.

Moj mezaty dzis wczesniej do domku przybywa co mnie nawet cieszy,bo dzis przyszedł ten dzien i ciotka czerwonym autem sie objawiła.[
Szczerze mowiac gdyby bylo mnie stacto bym chodzila prywatnie z mila checia lecz mnie na to w tej chwili niestac musze sie liczyc z kazdym groszem ale na usg wole chodzic prywatie bo u mnie jaknarazie zrobili raz.

Widzisz Bogusiu ja w invicta zapisuje się na nfz a jak nie ma juz miejsca i musze pójsc to prywatnie. Ginekolog bez znaczenia czy an wizycie z NFZ czy prywatnej wystawial zwolnienia. Tak jak pisze kwestia lekarza. a na ciaze jest 100% wiec nie tracisz.

Widzisz Bogusiu ja w invicta zapisuje się na nfz a jak nie ma juz miejsca i musze pójsc to prywatnie. Ginekolog bez znaczenia czy an wizycie z NFZ czy prywatnej wystawial zwolnienia. Tak jak pisze kwestia lekarza. a na ciaze jest 100% wiec nie tracisz.

tylko jestem ciekawea ile sie czeka a nfz w inviccie na wizyte ?

witam
co do cycorków to ja tyam nie mam nic przeciw , jak komus xle z tym zczy owym i mataka potrzebe to czemu nie , ja mam B i jestem happy :)myslę , ze to tez duzo w glowie robi czy jesteś z siebie zadowolona ....

Bogusia , szkoda , ze nie masz zwolnionka ....ja Ci powiem , że to zalezy od lekarza ...nie tylko prywatnie daja bez problemu , , ja pierwsza ciażę przepracowalam 6 miesięcy w sklepie na nogach po 8-10 h:wściekła/y: bo nie bylo takiej potrzeby tak mówil lekarz i jeszcze jakieś teksty o tym , że się rozleniwie i przytyje , buc jeden no i praca zrobila swoje bo wyladowalam na patologii , jeszcze tam byl albo jest szefem !!!!:baffled:jak przyjechalam ze skórczami to powiedzial , że mam chyba znajomości w szpitalu bo zajmuje miejsce , szkoda , że maly chcial szybko wyjść:baffled: to go nie przekonywalo , zaznacze , że chodzilam prywatnie i za wizyte placilam nie malo:no:. teraz ma super lekarza:tak: i nie mam problemu:no::-p, przy najmnie odpoczywam i jestem spokojniejsza:-).a do kogo Ty chodzisz?

ja nadal zakatarzona , dzisiaj pojadę z Czarkiem do lekarza niech mnie tez przeada , maly jeszcze bardziej chrych a, spać nie daje sobie i mi ....biedulek....jeszcze mąż nas pobudzil bo w nocy przylkecial:-pdwa tyg go nie widzialm ...trochę się zdziwilam jak się wylonil zza drzwi ....:baffled:wyobraxcie sobie , że ma podbite dwa oczeta na fioletowo ....:cool2::-D:szok::-D:-D:-D, wiem , że to nie smieszne , ale , żebyście to widzialy:shocked2:, mial wypadek na snowboardzie....w Norwegii , nic nie powiedzial przez tel , więc stąd moje zaskoczenie:cool2::szok:, teraz się smieje , bo ja go przywitalam karkówką ze sliwkami a on mnie podwójna dawka śliwek....

do zobaczyska , milego dnia

witam
co do cycorków to ja tyam nie mam nic przeciw , jak komus xle z tym zczy owym i mataka potrzebe to czemu nie , ja mam B i jestem happy :)myslę , ze to tez duzo w glowie robi czy jesteś z siebie zadowolona ....

Bogusia , szkoda , ze nie masz zwolnionka ....ja Ci powiem , że to zalezy od lekarza ...nie tylko prywatnie daja bez problemu , , ja pierwsza ciażę przepracowalam 6 miesięcy w sklepie na nogach po 8-10 h:wściekła/y: bo nie bylo takiej potrzeby tak mówil lekarz i jeszcze jakieś teksty o tym , że się rozleniwie i przytyje , buc jeden no i praca zrobila swoje bo wyladowalam na patologii , jeszcze tam byl albo jest szefem !!!!:baffled:jak przyjechalam ze skórczami to powiedzial , że mam chyba znajomości w szpitalu bo zajmuje miejsce , szkoda , że maly chcial szybko wyjść:baffled: to go nie przekonywalo , zaznacze , że chodzilam prywatnie i za wizyte placilam nie malo:no:. teraz ma super lekarza:tak: i nie mam problemu:no::-p, przy najmnie odpoczywam i jestem spokojniejsza:-).a do kogo Ty chodzisz?

ja nadal zakatarzona , dzisiaj pojadę z Czarkiem do lekarza niech mnie tez przeada , maly jeszcze bardziej chrych a, spać nie daje sobie i mi ....biedulek....jeszcze mąż nas pobudzil bo w nocy przylkecial:-pdwa tyg go nie widzialm ...trochę się zdziwilam jak się wylonil zza drzwi ....:baffled:wyobraxcie sobie , że ma podbite dwa oczeta na fioletowo ....:cool2::-D:szok::-D:-D:-D, wiem , że to nie smieszne , ale , żebyście to widzialy:shocked2:, mial wypadek na snowboardzie....w Norwegii , nic nie powiedzial przez tel , więc stąd moje zaskoczenie:cool2::szok:, teraz się smieje , bo ja go przywitalam karkówką ze sliwkami a on mnie podwójna dawka śliwek....

do zobaczyska , milego dnia

Tak wogole witam wszytkie babeczki :)

Ja chodze do przychodni na gornej oruni do dok marka rutkowskiego

reklama
Hej babeczki!

Sorki, że Was ostatnio troszkę zaniedbałam, ale sporo dłubię w zdjęciach, na spacerki długie wybywamy, i ogólnie życie :-)

Po pierwsze duuużo zdrówka dla wszystkich chorych! Zwłaszcza zafasolkowanych.

Wczoraj dzień mi minął na poznawaniu nowych forumowych chłopaczków :-D Miałam ogromną przyjemność poznać osobiście rano króla Maciusia II i pięknookiego Tymusia :-D:-D:-D Chłopaki na schwał, silne, dorodne - a takie słodkie że hormony buzowały jak szalone hihi. teraz to muszę uważać bo to podobno wiatropylne hihi. A jeszcze ostatnio Anję głaskałam po jej malusim brzuszku :szok: Ana jeszcze tylko z Tobą się spotkam i będzie OPS :cool2::-D

Dzisiaj idę do cyrku z młodziakami, ciekawe czy Pati się spodoba?

Aha a ciacho to była tragedia, fuj fuj, nigdy więcej nie będę fotografować facetów!.... No chyba że to będzie Johnny Deep ;-)

Miłego weekendu kobietki!

P.S. - Gosia wyglądasz BOSKO!

Do góry