reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cris - brrr, co nas czeka na te kilka lat :szok:

Martynka - czemu nie wynaleźli tych śpiocho-mopów jak Pat raczkowała :-D:-D:-D Cyc dla faceta pewnie by Iwonka doceniła hihi.

Nie, no na wampira się nie zrobię na ślub Marty bo by ksiądz na zawał zszedł i dalej by w grzechu żyli :rofl2::-p;-) Ewentualnie mam taką zajefajną sukienkę z samego sznurka... do tego kapelusz sznurkowy pod kolor.
A tak serio to albo taką kieckę jak na komunię DD ubiorę albo na spokojnie spódnicę ciemną i jakąś bluzkę ciekawszą, bardziej elegancką.

Cris a Ty się nie czaj tylko mi tu wyśpiewaj co wkładasz.

reklama
wkurza mnie ten wiejski net:wściekła/y:, takiego posta odwalilam i sie rozlączylo:wściekła/y:

Iza sladka ta twoja córcia:tak:, wampirzyca super , skad ja to juz znam:-D;-):-p i kojarzę:tak:, co do keicy jak chcesz to wpadnij do moejje szafy jesli chcesz i ci przypasuje moj gust:tak:, zapraszam:tak:

dziewczyny wrocilam od gina ., wiedzialam , ze cos się przydarzy bo się zgubialam , ominelam mój zjazd na karwiny z obwodnicy i sie spoźnilam:wściekła/y:,
no ale do rzeczy....mierzyl dzidzie i miezyl i ciagle , że większa jak na mój tydzień ciazy:confused2:, zmienil termin na 18 lipca , szyjke mam skrocona i przepisal mi luteinę, mam się oszczędzac , oj boje sie , żeby nie bylo tak jak z Czarkiem , że bedzie chcial wyskoczyc z awcześnie ....:-(no i dzidzia sie rozkraczyla i pokazala co tam ma w calej okazalosci:-D, meskie klejnoty;-):-).

na razie spadam i musze jeszcze doczyrac jedna stronę:tak:, buziaki

ja ubiram sukienke z jedwabiu, pytanie jest czy ja sie w nia jeszcze zmieszcze bo mi cycki urosly:rofl2::-D

Ania no to bedzie synek- gratuluje, ciekawe co u mnie:eek: masz juz jakies imie na tapecie:confused2:

No to grzecznie sobie leżakuj Aniu jak się da, bo to jeszcze stanowczo za wcześnie. I klejnociki powiadasz? Znowu mi się wróżenie nie udało ;-) Będzie synuś :-)

Cris - miodzio brzmi.

Poszłam do szefowej pooglądać nową dostawę i załapałam się na rozkładanie towaru na półki :sorry:

Dzisiaj mi jakoś tak smutno:-( Sama nie wiem czemu.
Mieliśmy lecieć w weekend do Niemiec, do szwagierki, ale ona wylądowała w szpitalu z mocnym złamaniem nogi. Mój mężaty wyjeżdża w przyszłym tyg. na szkolenie na 3 tyg. do Zakopanego, a ja jadę do rodziców. Nie będę tu sama siedzieć.
Życzę miłego dzionka.

Monia - no to mocno przytulam i życzę poprawy samopoczucia. Ja też zawsze chodzę wściekła, jak mi się plany sypią.

Anja - tak, to są zdecydowanie dobre strony stanu odmiennego :-D

Cris - Ty walczysz z projektem wizytówki, a ja z plakatem, który mam u szefowej w sklepie powiesić. Coś takiego wymyśliłam na razie:

innego pomysłu na razie nie mam. Proszę o szczere opinie czy taki plakat zachęciłby Was do zatrudnienia mnie.

Izuś, wywal jedno czarno-białe i wstaw jakieś nietypowe kolorowe albo zbliżenie twarzy (to zawsze ładnie wygląda). To z ryżami i drzwiami od kościoła bym chyba zmieniła na przykład na to z deską windsurfingową? I był wwaliła na duże. A to z rękami zmniejszyła i zamiast tego z drzwiami? I obok jeszcze jedno jakieś kolorowe może? I bym wstawiła każde zdjęcie z innymi ludźmi bo dwa z takimi samymi osobami na pięć sprawiają wrażenie "zrobiła trzy sesje w życiu, z czego jedna ładnie wyszła" ;-) A ty masz tych fajnych zdjęć przecież super dużo :tak: I może kolorowych i cz-b niech będzie pół na pół bo rzadko kto robi je ładne, a ludzie generalnie lubią kolorowe. I bym strzelała w takie nadmorskie plenery - z kościoła wszystkie zdjęcia są mimo wszystko podobne - a plener i szczególnie morze - bardzo fotogeniczne - przyciąga oko do plakatu. Kolor tła i czcionki/wielkość napisów jest super - ogólne rozmieszczenie też mi się bardzo podoba, tylko właśnie bym może wymieniła te fotki. :sorry:

A no i może jak piszesz "zdjęcia narzeczeńskie i ciążowe" - to jedna fota z brzuszkiem, jedna jakiejś pary, dziecka? Sesje z dzieciakami masz prześliczne - a ludzie lubią robić dzieci :tak: W każdym razie niech tekst odpowiada zawartości zdjęciowej, wtedy to jest takie spójne...

Np: u góry jak jest, a na dole:
zdjęcie ślubne kolor, najlepiej plener-morze; zdjęcie pary lub portret np. rodzina, zdjęcie ciążowe, duże zdjecie dziecka (Pati twoja byłaby super).

Ależ się rozpisałam... :szok:

A i pytanie - o której ten pokład?

Dzięki Kasia za wszystkie wskazówki!!! Jak znajdę chwilkę dłuższą, np jak Pat zaśnie to posiedzę, pokombinuję i znów Wam pokażę efekty.

Pokład pewnie gdzieś między 20:00 - 21:00. Będziesz Kasiu? :-)

reklama
Do góry