reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hehe Marta, właśnie miałam usiąść i napisać, że może jestem płytka jak sadzawka, bo Wy tu o przedszkolach, językach obcych, przyszłości dzieci etc... a ja nie mam pojecia co na siebie włożyć na weselicho Marty :-p:rofl2:
A to moja mała tancereczka na balu przebierańców u DD w szkole:

I z brackim:

Ostatnia edycja:
reklama
dobra jesteś:-) a ja właśnie sobie wstaam, pogrążyłam się w drzemce, u mnie wszystko gotowe oprócz rajstop i poysłu na porzadek z głową:sorry:bo do fryzjera nie mam czasu iść:confused2:
może Iza zaprezentujesz nam jakieś propozycje??
:happy:

Marta ja bardzo chętnie bym się przeszła, ale nie mam co zrobić z Franiem, a wogóle to my sie nigdy na żywo nie spotkałyśmy i tak trochę głupio.
Iza Pati do you can dance się nadaje!

hausa chyba nie głupio,ale jak nie macie co z małym zrobić...
Wiesz mi,że nie głupio tak przyjść...A co mają powiedzieć tacy co zapraszają jakieś ciotki,które widzą raz na 10 lat.Ja tam nikogo z dalszej rodziny nie zapraszałam tylko koleżanki a Grzesiek kolegów z pracy z osobami towarzyszącymi...

Chyba się przejdę do szwagierki jej szafę przetrzepię :-D

Cris - pytałaś się co wymodziłam na moją imprezkę karnawałową, a więc przebrałam się za TADAM :rofl2:

reklama
Do góry