mama w boju
jest ich troje :-)
hejKobietki
ivi: trzymam kciuki, żebyście dziś do domku poszli.
emkajot: fajne kolorki
anja: widzę, że Nadusia się buja na chuście, my też dzieciom z chusty robimy huśtawkę
śliczne kolorki!
kasia: pomysł ze szkołą niezły
iza: no, to widzę, że sławna się robisz
i jak po imprezie??
marta: jak dzisiejszy sen??jeszcze troszkę
ana: marudź, marudź od tego tu jesteśmy
;-)
jejku, a ja po atrakcjach niedzielnych. Mój mężaty z rana do pracy poszedł, a ja sama zostałam, miałam już 2 dni brzerwy, że uspokoiła mi się biegunka, a tu trach, wczoraj od rana znów, tym razem z krwią, robiło mi się słabo, gorąco, zimno ijuż prawie mdlałam,nie miałam siły dzieciom robić śniadania, po którejś biegunce mąż po mnie przyjechał, i pojechaliśmy do szpitala. Zbadali mnie, wszystkie wyniki były dobre, także dostałam kroplówkę na wzmocnienie (bo zaczęłam się odwadniać) i ketonal-bo strasznie mnie głowa bolała. Zmoimi mdłościami, jakbędą jeszcze 3 dni, to mam wziąś skierowanie na gastroskopie
badanie, niezbyt przyjemne... ale napewno lepsze niż rektalne
spędziłam w szpitalu 7h, a sama kroplówka trwała 4,5h
dobrze, że mój mężaty był
a dziś sobie leżę, bo muszę, dojść do siebie, bo wieczorem już sama będę
Ale po tej kroplówce poczułam się, jakbym dopiero zaczęła żyć
idę już coś w sibie wcisnąć, bo robię się głodna, a wczoraj nic nie jadłam
ivi: trzymam kciuki, żebyście dziś do domku poszli.
emkajot: fajne kolorki

anja: widzę, że Nadusia się buja na chuście, my też dzieciom z chusty robimy huśtawkę

kasia: pomysł ze szkołą niezły

iza: no, to widzę, że sławna się robisz

marta: jak dzisiejszy sen??jeszcze troszkę

ana: marudź, marudź od tego tu jesteśmy

jejku, a ja po atrakcjach niedzielnych. Mój mężaty z rana do pracy poszedł, a ja sama zostałam, miałam już 2 dni brzerwy, że uspokoiła mi się biegunka, a tu trach, wczoraj od rana znów, tym razem z krwią, robiło mi się słabo, gorąco, zimno ijuż prawie mdlałam,nie miałam siły dzieciom robić śniadania, po którejś biegunce mąż po mnie przyjechał, i pojechaliśmy do szpitala. Zbadali mnie, wszystkie wyniki były dobre, także dostałam kroplówkę na wzmocnienie (bo zaczęłam się odwadniać) i ketonal-bo strasznie mnie głowa bolała. Zmoimi mdłościami, jakbędą jeszcze 3 dni, to mam wziąś skierowanie na gastroskopie

idę już coś w sibie wcisnąć, bo robię się głodna, a wczoraj nic nie jadłam