reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej, hej,

z nowości to powiem Wam, że dzisiaj odszedł mi (chyba) czop... :baffled: więc chyba zbliżamy się do... ;-);-)

Iza - "widzę, że Maciuś czeka na 29 stycznia by wyjść?" --- pewnie tak ;-);-)
Zdjęcia boskie - jak zawsze!
Gratulacje dla Pati! :tak:

Marta - kosmetyczka? Super! No to się zrelaksujesz :tak:

ivi - cieszę się, że już jesteście w domku. "robi wielkie kupy" --- w końcu facet ;-);-):-D

reklama
czesc dziewczyny, ja tylko na chwile wpadlam. latam meidzy szpitalem a domem. Antek lezy-ale jutro juz go wypiszą. tylko na badania pojechal,ale wiecie jak to jest byc przy malym dziecku w szpitalu-nie ma nawet gdzie sie polozyc-wiec JAnek spi na krzesle:(

co do Jaśminki to ciagle ma koli-okolo 3 w nocy zasypia no i od ok 22 je co godzine. masakra. do tego wszystkiego w poneidizalek miala goraczke 38 stoopni i prawie trafilismy do szpitala na polanki. mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy, bo mam juz zalamke.

caluje i KArolino czekam na wiesci o dzidzi

Oliwiaw nocy gorączki dostała.Dwa dni temu ja zaszczepiliśmy a dzisiaj w nocy gorączka.Lekarka mówiła,że ok 14 dnia po szczepieniu może się coś pojawić i teraz nie wiem czy to od szczepionki czy coś innego :-(

Caroline - oo, to juz blisko! I jak, boisz się? Denerwujesz czy nie?

Wildwind - strasznie tam u was... ale na pewno się wszystko ułoży :tak: Dobrze że Jaśminka w domu z tobą. Antoś kiedy wraca? :happy2:

Ja się w końcu pozbyłam Pepe do przedszkola ;-) Pogoda maksymalna - nie wiem jak go odbiorę, jeszcze z drugim ancymonem. Chyba wózek plus sanki?
Jutro idę na nordic walking, patrząc na pogodę prawdziwy nordic. ;-);-)

hej Kobitki:happy2:

ivi: śliczny Wasz Tymuś
wild: wszystko sięnapewno ułozy:tak:najważniejsze, żebyście teraz na prostą wyszli.
marta: może rzeczywiście od szczepionki albo ząbków:confused:
iza: jak tam dzieciaczki?? fajne te nowe fotki :happy2:
hausa: jak dziś noc??mam nadzieję, że lepsza.
kasia: rzeczywiście nordic ;-)

matko, tyle śniegu, pewnie będzie ciekawie jak się zacznie rozpuszczać:sorry2::baffled:
u mnie dalszy ciąg nauki jazdy, jutro kolejne, ale już tak sie nie stersuje:tak:póki co,jutro kolejne jazdy, w sobote idziemy na kolacje karnawałową:happy2: a od 21 lutego szkoła się zaczyna, mam nadzieję, że nie będzie róznic programowych, bo będemusiała egzaminy zdawać.
a z dobrych nowin, zgłosiła się do mnie przyszła mama, która ma moje namiry z jakiejś gazety:happy2:czyli powolutku doprzodu :-p

uciekam kawkę sobie wypić;-)

Witam Mamuśki ;-)

u mnie po staremu, czyli sama w domku:-) ach, ten Junior psotnik, nie chce wyjść i koniec;-);-)

WildWind - powodzenia i wytrwałości z Jaśminką, zdrówka dla Was i Dzieciaczków i - tak jak napisała Anja - dawaj znać, jakbyś czegoś potrzebowała :tak:

Marta - pewnie Oliwka ma gorączkę od szczepionki, jeśli to jedyny objaw.

Kasia - hmm... cóż mogę powiedzieć, denerwuję się jak cholercia... Wolałabym chyba, aby to wszystko wydarzyło się nagle, a nie tak po kolei, żółwim tempem...

Cris - powodzenia na jazdach, szczególnie w te śniegi :tak: Pewnie się denerwujesz taką pogodą, ale powiem Ci, że ludzie, którzy nauczą się jeździć w takich warunkach, są później bardzo dobrymi kierowcami:tak::tak:
Bardzo się cieszę, że zgłosiła się do Ciebie pierwsza mamusia, super! Trzymam kciuki!:tak:
A do jakiej Ty szkoły jeszcze chodzisz?

Miłego dnia w zaspach ;-):-)

Hej kobietki!

Cris - Pati ma mały katarek a DD też już do szkoły wypchnęłam, czyli jest ok. Widzę, że Ci się interes zaczyna rozkręcać, oby tak dalej :-) Dzięki za skomplementowanie moich zdjęć :-D Chyba mam jakąś zwyżkę formy bo mi foty wychodzą jak jeszcze nigdy :sorry2:

Marta - ma nadzieję, że to od szczepionki.

Carola - miałam dziś do Gdyni podjechać wizytówki wyrobić, ale tak zasypało, że bym sie wózkiem przez zaspy nie przebiła :szok: Mówisz że to jeszcze nie dzisiaj? Czyli ewidentnie jutro hihi. Masz jakieś skurcze? Choćby przepowiadające?

Aniu - faktycznie masz kongo, o której dziś chłopaki wracają do domku? Jaśminka już nie ma gorączki?

Hausa - dzięki za komentarz na stronie :tak:

Kasia - oby teraz Piotrusia jak najdłużej nie opuszczało zdrówko.

Właśnie Pat przyniosła mi kupkę w nocniczku :-D Wczoraj cały dzień bez wpadki, dzisiaj na razie też. Rewelka :-D

Witam! Z okrutnie zasypanej Osowy ;)

Muszę się pochwalić - właśnie dostałam cynk od koleżanki z pracy, że:
"Przychylono się" do mojej prośby o pół etatu​

Tylko dziwną datę wybrali 19.02.2012 czyli do 3 urodzin Amelki. Ja nie podałam do kiedy chcę może dlatego!

Pozdrawiam!

reklama
Do góry