reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anju słyszałam wiele mega pozytywnych opinii o mclarenie ale tez wyczytałam o milionach wózków z wada - obcinały paluszki dzieciom- wozki te byly do wymiany... i jaka mam gwarancje,ze nie trafie na taki??? kurcze!! poza tym mclareny sa własciwie nr1.
a który masz Ty??
Maclaren.pl

ja mam zestaw quinny buzz3 i jestem zadowolona ale chce taka mega lekka własnie do samolotu min.,bo jakos niebawem do londka lecimy a w pazdzierniku jak sie uda gdzies w ciepełko.

Ostatnia edycja:
reklama
Anju słyszałam wiele mega pozytywnych opinii o mclarenie ale tez wyczytałam o milionach wózków z wada - obcinały paluszki dzieciom- wozki te byly do wymiany... i.

tak wiemafera,moja sis z californi kazala mi wypier wozek a sama ma jakies gowno...
chodzi oto,ze jakas jedna czy 2 mamusie,wstadzajac dzicko jedna reka a druga trzymala kawe albo telefon,wiec chciala zlozyc 1 reka i dzicko wzielo paluszek wlozylo i bach...

nadmuchana przez konkurencje histria. wozki zostaly wycofane ale tylko z jakies serii w stanch,u nas tego typu nie ma:sorry2:czort wie czy te laski nie byly nie byly nawalone dragami czy innymi prochami:baffled::baffled::baffled::baffled:
mieszkajac tyle lat za oceanem daje mi jakies poczucie,ze wozki nie poobcinaly zadnych palcow tylko durne amerykanki...samochody nie zabijaja ludzi tylko ci co nimi kieruja:confused: wozki same nie zrobia krzywdey chyba,ze sa w rekach pani o ilorazie inteligencji ala jessica simpson:-D

wiec spokojna glowa, europejskie maclareny sa na 100% bezpieczne i zadny nie zostal wycofany przez producenta.:tak:

mam XT

jet lag w sinagpurze i w cieniu pod palma

Załączniki

• Picture 017.jpg
    Picture 017.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 33
  • Picture 267.jpg
    Picture 267.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 36
zgadza sie dlatego sceptycznie podeszlam do tej sprawy i wiem,ze sa super ... pogrzebie w necie w poszukiwaniu:) dziekuje bardzo i jeszcze czekam na opinie reszty dziewczyn:) Kazda jest dla mnie bardzo cenna!

Ja mam Espiro Jet - trochę podróbka Maclarena XT ;-), za to kosztuje 1000 zł mniej ;-). Moja mama mówi że lżej się prowadzi niż XT ;-);-) (brat ma XT). Koszt 330 zł - w tym folia, okrycie na nogi, ociepladło na plecy. Wysokie oparcie (ok na wysokie dzieci), podnoszone nóżki, rozkłada się do leżenia, leciutka. Wożę w nim spokojnie Piotrka plus zakupy kilka kg już prawie rok i nic się nie rozpada (myślę że obciążenie ponad 20 kg spokojnie). Ogólnie to jest Maćkowa, ale Piotrek też często jeździ. Jeżdżę nią aktualnie po zaspach i daje radę. Bardzo zadowolona jestem. Za tą samą kasę miałam Graco spacerówkę (nie parasolkę) i w porównaniu dużo gorsze (niewygodne, rozpadające się, ciężko się jeździło)

Witam,
zaniedbuję Was :-p
Po pierwsze GRATKI dla Ivi-niech synek zdrowo się chowa!!
Marcia -menu brzmi wspaniale tylko te kurki(nie lubię grzybów:no:)
Carolka-i pewnie nie długo na Ciebie przyjdzie czas.
Izabelo-Dużo zdrówka dla chorótkich dzieciaczków:tak:

Emkajot ja mam taki wózek Wózek Atlantic Everflo - Bobas.pl - Artykuły dla niemowląt, zabawki dla dzieci, wózki dziecięce, karmienie niemowląt
tyle ze taki jak na dolnej 1 fotce, z dwoma kołami i koloru czarno-czerwonego.
Nie narzekam na niego ,prócz jeżdzenia nim zimą:wściekła/y:

Emkajot co do afery z McLarenami to ja nie wierze że wózek obciął paluszki... Jak to mozliwe niby by było?? No chyba że matka probowała złożyc wozek z dzieckiem w srodku albo jakos tak... Bo inaczej to niemozliwe... A samo dziecko tez raczej wózka nie złozy, bo sa przeciez zabezpieczenia... Więc to jakas podpucha faktycznie... Albo jakas felerna partia w USA...
Co do spacerówki to ja mam też Espiro Jet i ogolnie jestem zadowolona, do samochodu, autobusu itd super, latem tez ok, tylko teraz zimą wolę chodzic z moim duzym Nestorem ze wzgledu na duze koła, a po drugie jak Rafała ubiore w gruby kombinezon, do wozka włoze spiworek to ledwo sie miesci w tej parasolce... hehe :-) Ale ogolnie moge polecic Espiro Jet, tylko że ja kupiłam przez neta i jakies słabe szycie trafiłam, bo w jednym miejscu mi się popruł lekko, zamek w kieszonce wypadł, bo nie było wykonczenia, ale to drobnostki i kupując w sklepie sobie takie rzeczy sprawdzisz jak wykonczenie :-)

Anja, dzięki, temat to "Bakteryjne helikazy DnaB w inicjacji replikacji plazmidu RK2 – analiza strukturalno-funkcjonalna."
Jakoś z planami na razie słabo, pracy jest dużo, tyle że za granicą. Mało w Warszawie, w Gdańsku zero. Teraz myślę o studiach podyplomowych, w kierunku takim bardziej zatrudnialnym w okolicy, bo nie chcę się stąd ruszać. Albo programowanie baz danych, albo zarządzanie projektem. Bardziej się skłaniam ku bazom danych, znalazłam jakieś EFSowe studia, więc tanie ;-) w WSB. Ale jeszcze się zobaczy, co i jak, czy są miejsca itd.

reklama
Kurcze i ciezko sie zdecydowac na jakis...:baffled:
myślę, ze wazne jest łatwe podbijanie na kraweznik, jedna rączka zeby moc prowadzic jedna reka- ustalam srodek ciezkosci i jade prosto, rozkładane plecki zeby w razie drzemki połozyc dziecko , podnózek zeby nie latały nogi luzem. oczywiscie musi byc lekki i latwo sie skladac.
jak myslicie??

Martynko ja tez uwazam,ze to jakis jednorazowy przypadek z tymi paluszkami- mama nie uwazała...ogolnie to tragedia dla dziecka..

Do góry