reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anju słyszałam wiele mega pozytywnych opinii o mclarenie ale tez wyczytałam o milionach wózków z wada - obcinały paluszki dzieciom- wozki te byly do wymiany... i jaka mam gwarancje,ze nie trafie na taki??? kurcze!! poza tym mclareny sa własciwie nr1.
a który masz Ty??
Maclaren.pl

ja mam zestaw quinny buzz3 i jestem zadowolona ale chce taka mega lekka własnie do samolotu min.,bo jakos niebawem do londka lecimy a w pazdzierniku jak sie uda gdzies w ciepełko.

Ostatnia edycja:
reklama
Anju słyszałam wiele mega pozytywnych opinii o mclarenie ale tez wyczytałam o milionach wózków z wada - obcinały paluszki dzieciom- wozki te byly do wymiany... i.

tak wiemafera,moja sis z californi kazala mi wypier wozek a sama ma jakies gowno...
chodzi oto,ze jakas jedna czy 2 mamusie,wstadzajac dzicko jedna reka a druga trzymala kawe albo telefon,wiec chciala zlozyc 1 reka i dzicko wzielo paluszek wlozylo i bach...

nadmuchana przez konkurencje histria. wozki zostaly wycofane ale tylko z jakies serii w stanch,u nas tego typu nie ma:sorry2:czort wie czy te laski nie byly nie byly nawalone dragami czy innymi prochami:baffled::baffled::baffled::baffled:
mieszkajac tyle lat za oceanem daje mi jakies poczucie,ze wozki nie poobcinaly zadnych palcow tylko durne amerykanki...samochody nie zabijaja ludzi tylko ci co nimi kieruja:confused: wozki same nie zrobia krzywdey chyba,ze sa w rekach pani o ilorazie inteligencji ala jessica simpson:-D

wiec spokojna glowa, europejskie maclareny sa na 100% bezpieczne i zadny nie zostal wycofany przez producenta.:tak:

mam XT

jet lag w sinagpurze i w cieniu pod palma

Załączniki

• Picture 017.jpg
    Picture 017.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 35
  • Picture 267.jpg
    Picture 267.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 38
zgadza sie dlatego sceptycznie podeszlam do tej sprawy i wiem,ze sa super ... pogrzebie w necie w poszukiwaniu:) dziekuje bardzo i jeszcze czekam na opinie reszty dziewczyn:) Kazda jest dla mnie bardzo cenna!

Ja mam Espiro Jet - trochę podróbka Maclarena XT ;-), za to kosztuje 1000 zł mniej ;-). Moja mama mówi że lżej się prowadzi niż XT ;-);-) (brat ma XT). Koszt 330 zł - w tym folia, okrycie na nogi, ociepladło na plecy. Wysokie oparcie (ok na wysokie dzieci), podnoszone nóżki, rozkłada się do leżenia, leciutka. Wożę w nim spokojnie Piotrka plus zakupy kilka kg już prawie rok i nic się nie rozpada (myślę że obciążenie ponad 20 kg spokojnie). Ogólnie to jest Maćkowa, ale Piotrek też często jeździ. Jeżdżę nią aktualnie po zaspach i daje radę. Bardzo zadowolona jestem. Za tą samą kasę miałam Graco spacerówkę (nie parasolkę) i w porównaniu dużo gorsze (niewygodne, rozpadające się, ciężko się jeździło)

Witam,
zaniedbuję Was :-p
Po pierwsze GRATKI dla Ivi-niech synek zdrowo się chowa!!
Marcia -menu brzmi wspaniale tylko te kurki(nie lubię grzybów:no:)
Carolka-i pewnie nie długo na Ciebie przyjdzie czas.
Izabelo-Dużo zdrówka dla chorótkich dzieciaczków:tak:

Emkajot ja mam taki wózek Wózek Atlantic Everflo - Bobas.pl - Artykuły dla niemowląt, zabawki dla dzieci, wózki dziecięce, karmienie niemowląt
tyle ze taki jak na dolnej 1 fotce, z dwoma kołami i koloru czarno-czerwonego.
Nie narzekam na niego ,prócz jeżdzenia nim zimą:wściekła/y:

Emkajot co do afery z McLarenami to ja nie wierze że wózek obciął paluszki... Jak to mozliwe niby by było?? No chyba że matka probowała złożyc wozek z dzieckiem w srodku albo jakos tak... Bo inaczej to niemozliwe... A samo dziecko tez raczej wózka nie złozy, bo sa przeciez zabezpieczenia... Więc to jakas podpucha faktycznie... Albo jakas felerna partia w USA...
Co do spacerówki to ja mam też Espiro Jet i ogolnie jestem zadowolona, do samochodu, autobusu itd super, latem tez ok, tylko teraz zimą wolę chodzic z moim duzym Nestorem ze wzgledu na duze koła, a po drugie jak Rafała ubiore w gruby kombinezon, do wozka włoze spiworek to ledwo sie miesci w tej parasolce... hehe :-) Ale ogolnie moge polecic Espiro Jet, tylko że ja kupiłam przez neta i jakies słabe szycie trafiłam, bo w jednym miejscu mi się popruł lekko, zamek w kieszonce wypadł, bo nie było wykonczenia, ale to drobnostki i kupując w sklepie sobie takie rzeczy sprawdzisz jak wykonczenie :-)

Anja, dzięki, temat to "Bakteryjne helikazy DnaB w inicjacji replikacji plazmidu RK2 – analiza strukturalno-funkcjonalna."
Jakoś z planami na razie słabo, pracy jest dużo, tyle że za granicą. Mało w Warszawie, w Gdańsku zero. Teraz myślę o studiach podyplomowych, w kierunku takim bardziej zatrudnialnym w okolicy, bo nie chcę się stąd ruszać. Albo programowanie baz danych, albo zarządzanie projektem. Bardziej się skłaniam ku bazom danych, znalazłam jakieś EFSowe studia, więc tanie ;-) w WSB. Ale jeszcze się zobaczy, co i jak, czy są miejsca itd.

reklama
Kurcze i ciezko sie zdecydowac na jakis...:baffled:
myślę, ze wazne jest łatwe podbijanie na kraweznik, jedna rączka zeby moc prowadzic jedna reka- ustalam srodek ciezkosci i jade prosto, rozkładane plecki zeby w razie drzemki połozyc dziecko , podnózek zeby nie latały nogi luzem. oczywiscie musi byc lekki i latwo sie skladac.
jak myslicie??

Martynko ja tez uwazam,ze to jakis jednorazowy przypadek z tymi paluszkami- mama nie uwazała...ogolnie to tragedia dla dziecka..

Do góry