reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hehe dzięki dziewczynki za wspieranie na duchu :-) ja obiecałam sobie że narzekać nie będę i ogólnie to staram się dotrzymać słowa.. ale takie nocki które mnie męczą są po prostu.. męczące ;-)

ale co tam, wlaśnie poprawiam sobie humor... właśnie bezy suszę w piekarniku :-D:-D na moją wagę i tak nic nie poradzę, więc co tam ;-);-)

reklama
Witam mamuśki z Trójmiasta!
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona ;)
Jestem mamą 11 miesięcznej Amelki. Mieszkamy w Gdańsku.
Pozdrawiam!

W końcu moje dziecko usnęło...

Witam nową koleżankę...
Cris ja już wyglądam na jak ten pan na zdjęciu i na dodatek czuję się jak emeryt.

ivi mniam mniam bezy :-)

anja to może będzie synek :-)

Wczoraj pojechałam sama za zakupy wróciłam do domu,a Grzesiek z Oliwą sprzątał.Marudziła przed pójściem spać,ale obyło się bez większych problemów.
Dzisiaj od rana znowu jest na posterunku i wymyśla co się da żebym się nie nudziła.
Teraz śpi a ja mam chwile na BB.
Czekam na kuriera-właśnie przyszedł jak pisałam posta :)
No to zabieram się za pakowanie przesyłek :)
Miłego dnia

czesc kobitki, ja juz po kontrolnej wizycie u pediatry. poki co musimy czekac-bo na razie ma pelno cech wczesniactwa. zle napiecie miesniowe, asymetria i nie otwiera oczu. no coz-juz to kiedys przerabialam hihihi mam wprawe.
PRZYTYLA MOJA KOBITKA 2410g. mega fajnie.

podczytuje ciut, co tam u Was i troche sie martwie o Caroline. czy wszystko z nią dobrze? mnie dzis bardzo boli podbrzusze po cesarce. chyba za duzo dzwigam.

czy ktos ma jakas fajną diete? musze zrzucic z 13 kg:(

Dzien dobry a właściwie popołudnie dobre:)

Biedne dwupaczki ale to już koncowka i bedziecie zaraz tucic swoje malenkie skarby!
Jaśminka pieknie przybiera ! Buziaki dla malusiego kurczaczka! A z tych cech przeciez wyrośnie:) WildWind -Musisz się oszczędzać ,bo sie jakies fatalne zrosty porobią albo przepuklina:wściekła/y: a Ty zapewne zasuwasz jak z motorkiem:szok:

Anja słyszałam od znajomych ,ze druga ciąże szybciej widać niz pierwszą - i byc moze tak własnie u Ciebie:-D Wazne,ze zdrowo rośnie i rozumiem,ze mam kibcowac na chlopca:tak:

Hej Aredzimska:)

My byliśmy dzis na spacerku i na poczcie wysłac paczke z allegro, jakies małe zakupy i teraz odpoczywam a mały bawi sie na kocu na podłodze. Koty spia, mąż w pracy. Z obiadem poszłam na łatwizne i kupiłam mrozonkowa grzybowa i na wczorajszy rosół wrzuciłam. A i zdązyłąm zrobic dwie pralki i zmywarke hihi- uwielbiam ergonomie pracy w domu :-D cud maszyny.
No i zeby było miłó kawka i czekoladka ( kupilam jakies sezonowe milki z budyniem waniliowym a druga z chrupiacymi orzechami) no i chyba dieta pod koniec zimy bedzie ;)

Pozdrawiam cieplutko!

Ostatnia edycja:
Beata - zazdroszczę zmywarki, przydałaby mi się, albo jakaś Marysia co by za mnie zmywała. Ja w zamian mogę poprasować, bo bardzo to lubię :-D

Byłyśmy z Moniką (Hausa) i Frankiem w Mindze. Dzieciaki się wyszalały, było robienie ciastek ze Szczurkiem, potem dekorowanie tychże, mamuśki się ostro naplotkowały :-p Ogólnie same pozytywne wrażenia. Monia - dzięki za cynka!

A odkąd wróciłyśmy do domu to Petunia biega i pyta o wszystko "cio to? cio to?" Podłapała chyba - jestem mega szczęśliwa i oczywiście po raz setny z bananem na twarzy odpowiadam - guzik :-D Nawet kupsko w majtkach zamiast w pampersie nie zepsuło mi nastroju :happy2:

Dobrze Aniu że Jaśminka tak ładnie przybiera na wadze. A Ty zrzucisz szybko jak sie będziesz tak krzątać dookoła dwójki dzieci...

Ostatnia edycja:
o matko dziewczyny!! szok, instruktorka przegoniłamnie do Pruszcza i spowrotem, przez Gdańsk na Orunie:szok:aaa, godzine jeździłam i nikogko nie zabiłam:-pjak wysiadłam z samochodu, to musiałam, sobie batonika czekoladowego zjeść, tak mi cókier spadł, że ledwo szłam:szok:

anja: ja taki brzuch miłam z chłopakami;-)dobrz,ze miewasz się ninajgorzej :tak:

wild: za rok wszystko sięwyrówna :-)póki, co trzymamkciuki, za postępy Jaśminy.

iza,hausa: tosię penwie naplotkowałyście:-p

marta: ja takciągle mam włosy :-p
ivi: bezy mniam, ja właśnie ze sklepu z bezami wróciła, bomnie jakaśochota taka naszła:happy2:

dobra spadam na pyszny obiadek:cool2:

Cris - aaaa od razu Cię na głęboką wodę rzucili? :szok: Widocznie masz dobrą rękę do kierownicy :tak::-) Nie dziwię się, że stresik miałaś.

Na bloga wrzuciłam malutki reportaż z Mingi.... Monię i Franusia Wam przedstawię jak dostanę od niej pozwoleństwo :blink:.

Iza jak super ,ze cio to? bosko! Tymus juz podłapuje mamamaa i stara sie wymawiac:) to jest takie cudowne ,ze az mam łzy w oczach.

Mama w boju - pieknie! zuch kobieta! orunie - bo tamtymi drogami masz egzamin wiec chca Ciebie oswoic. Ja po pierwszej jezdzie byłam mokra jak dziwka na spowiedzi :-D a kocham jezdzic i moge cale zycie :) jak jedziemy w trase to w wiekszosci ja prowadze az nie padne.

Kurde niech juz bedzie cieplej to i ja bede dupsko ruszac dalej i moze z Wami sie spotkam :)

reklama
hey
W Mindze było fajnie tylko musiałam strasznie biegać za Franiem, był prezydent Gdyni z żoną i synkiem.
Iza mój mały padł już koło Batorego, po schodach pomógł mi jakiś młodziaszek:-)
Miło było Cię poznać, a Pati to taki aniołek. Super, że mówi. Dostałam od Ciebie wiadomość, ale nie mogę jej odczytać. Oczywiście zdjęcia możesz umieścić tylko wybierz takie gdzie ładnie wyszłam :-)

Wildwind świetnie, że Jaśminka tak przybrała na wadze.
Mamo w boju to ładną miałaś przejażdżkę:-)
Pozdrawiam Was wszystkie
Karolcia trzymaj się już naprawdę niedługo.

Do góry