reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No a ja znowu sama :-( Patryk jechał koło 20, mały ładnie spi. Mam nadzieje ze kaszel go nie obudzi. Chociaz wczoraj dostał atak kaszlu dopiero gdzies koło 5, ehhh. Dalej ma kaszelek, katar i ogolnie mniejszy apetyt... Je połowe tego co zawsze :-( Jak nie przejdzie to sie znowu przejdziemy na kontrole, czy czasem nie zeszło niżej... No a jutro mam kolęde, wiec do południa mam sporo sprzątania, bo burdel na kółkach...
Ok ja po partyjce chinczyka na kurniku :biggrin2: Chwilke posiedze i chyba pojde spac...

reklama
Hej :happy2:

Iza
- jak tam po imprezce urodzinowej DD? :happy2:

Emkajot
- "chce miec teraz 4 pokoje,2 lazienki,living z kuchnia i duzy taras" --- super plany, ja też tak chcę :tak:;-)
Jeśli chodzi o znieczulenie to na tą chwilę chcę rodzić bez, ale zobaczymy "co wyjdzie w praniu", jak się poród potoczy i w ogóle...

Kasia - ja oczywiście nie panikuję, ale jedna z tych bakterii to paciorkowiec, a wiesz co może on spowodować... Gdyby chodziło o mnie to "pal sześć", ale boję się o Maluszka... No nic, czekam na jutrzejszą opinię gin...
A co do zdjęć to cała przyjemność po mojej stronie i polecam się na przyszłość
;-)

WildWind - super, że Jaśminka już w domu! Trzymam za Was mocno kciuki i życzę powodzenia! :tak::tak:

Martynka - Ty to masz dobrze z tymi Dziadkami :tak: Powodzenia w organizacji zlotu, aby bez problemu doszedł do skutku! :tak::happy2:

Marta - bardzo mi się wystrój podoba w tej restauracji! :tak::tak:
W sprawie rolet również mogę dać Ci namiar :happy2: jutro poszukam i Ci napiszę :happy2:

Duuużo zdrówka dla Wszystkich chorujących!
Dobrej nocki.

Hej, ja tylko na chwilkę przed pracą.

Ivi - buuuuu ;-):-) A jednak nie udało mi się wywróżyć :-p A jak się czujesz?

Ania - jak cudownie, że Wasza córeczka jest już z Wami w domku :-D Mam nadzieję, że szerokim łukiem będą Was omijać wszystkiego wcześniaczkowe dolegliwości, bo Jaśminka jest bardzo silna.

Marta - na przeciwko Witawy jest mały sklepik m.in. z roletami, tam koło sklepu z materiałami budowlanymi (przy Chwarzeńskiej ale troszkę w głębi). Nie wiem jakie ceny mają ale zawsze to mniej latania, bo blisko.
Menu już wybrane?

Resztę gorąco pozdrawiam, imprezka się udała, DD zadowolony, ja padnięta, zmęczona ale pozytywnie. Miłego dnia, buziaki!

Ivi - :-D

marta - większość firm roletowych przyjeżdża do ciebie i robi pomiar i wycenę za free. My robiliśmy w multirolo, ale to firma gdańska, więc pewnie do Gdyni nie będą chcieli jeździć. Możesz spróbować w hipermarkecie kupić - jak masz standardowy wymiar okna to zadziała i jest tanio. Nie wiem jakie chcesz rolety - czy z prowadnicami czy bez. Z prowadnicami drożej ale lepiej zaciemnią. Ważny jest wybór materiału - nie tyle koloru co stopnia prześwitywania - my mamy jakieś takie pomarańczowe głównie, ale w domu można kryptę bez problemu zrobić. Znajomi mają jakieś prześwitujące i po roku chcą jednak je wymienić, bo się dzieci budzą. Z drugiej strony też nie ma co łapać stresa, bo dzieci się przyzwyczajają. Mój brat np ma "rolety" ze zwiniętego papieru pakowego już dwa lata ;-) i jego córka jakoś nie zauważyła że są jakieś trefne, śpi jak zasłonięte :-D

witajcie, ja na chwilkę.

sama jestem, więc póki co nie mogę się zasiedzieć przy kompie:-p

marta: my kupilismy rollety przez allegro, ale u nas nie zadziałały normalne rolety, bo i tak dzieci wstawały o 4 :szok:a potem właśnie na allegro zamówiłam podgumowane i dopiero teraz śpią dłużej,my sobie też takie fundneliśmy, i tylko jak są prześwity, to wiemy, że jest poranek:tak:jak tam wybraliście łóżko Olwii??
iza: super, ze impreza udana:tak:miłego dnia:-)
ivi: a Ty co? pewnie do terminu doczekasz;-):cool2:
martyna : dużo zdrówka dla Rafałka!!

uciekam Kochane,bo w piżamie jeszcze jestem, a muszę jeszce jakieś śnadanko wypichcić,może naleśniki zrobie,hmm.... mniam, mniam chyba tak:-p

Ivi już niedługo i będziesz po.
Marta restauracja bardzo fajna, lubię takie restauracje, które mają taki klimat.
Wildwind super, że Jaśminka już z Wami. Jestem ciekawa jak ją przyjął Antoś.
Mamo w boju chyba też zaraz sobie zrobię naleśniki.

Niech już się te mrozy skończą bo chcę wyjść z małym na dłuższy spacer.
W czwartek jest kolejne spotkanie w Mindze dla mam z dziećmi http://www.mamatezmoze.pl/images/media/ulotkaum1.jpg
Trzymajcie się

Dzień doberek

Ivi Caroline
w nocy dostałam sms-a i wiecie co pierwsze pomyślałam?
że któraś z Was napisała,że rodzi :-)

Karolina daj znać jak po wizycie...

hausa fajne te spotkania mam :-)

Cris mniam mniam naleśniki...szkoda,że ja nie potrafie ich zrobić tak jak trzeba :baffled:

kasia jak samopoczucie przed obroną?

Z tymi roletami to przejdę się do tego sklepu koło mnie i chociaż zapytam jakie są w ogóle ceny.Ja bym wolała żeby ciemno było,bo na prawdę latem od samego wschodu słońca do południa to oszaleć w Oliwi pokoju można no a u nas popołudniu jest skwar.My mamy rolety,ale bambusowe i są one trochę za słabe jak na pokój małej.

Nie wyspałam się dzisiaj.Miałam ambitny plan wysłania listów i paczek zaraz po 8 ,bo Grzesiek na 9 szedł do pracy więc wstałam ubrałam się,odśnieżyłam samochód pojechałam na pocztę i co?Placówka czynna od 10 do 18 coś mnie trafiło i wróciłam do domu.Grzesiek pojechał do pracy ubrałam małą i poszłam na pocztę.
Zadowolona wróciłam do domu i dzwoni kurier będę za 30 minut z paczką pobraniową no i znowu sru do bankomatu ale miałam szczęście bo po drodze znalazłam 50zł :-) wróciłam zmachana do domu położyłam Oliwie spać i siadłam do kompa.Muszę już zamknąć liste gosci i wybrać ostatecznie menu :-)

Miłego dnia dziewczyny

EDIT Policzyłam gości i będzie ich 64 osoby plus my :)

Ostatnia edycja:
reklama
hejo,
jak tam laseczki/ Iwonka i Karollina pewnie odpoczywaja, ja tydz przed porodem przespalam:baffled:

to cisnienie to jakias pomylka, niedosc,mnie tragicznie muli to jescze leb napier:no:
mam zlote dziecko,ktore ratuje syt spiac 2.5 godz,pozwala jeszcze potem mamie polezec...a sama oglada bajke

przyszla, dala mi buzi w policzek,mocno przytulila spytala sie "mama ma ała"? "cacy mama", "niania chce jesc":tak:

je podgarzne golabki- chyba dzieki Izie i Iwonce wszytskie mialsmy golabki w ten weekend:-D
nalesniki tez bym zjadla,ale rozwalaja mi sie:baffled:

Cris,wlasnie sobie przypomnialam,chustujesz,bo ja przy Nadii niestety ,ale teraz zamierzam.Kupilam bo chcialm w Azji,ale mei tai sie bardziej sprawdzil na mojego klopsa

Oprzypomnialam sobie, Iwonka tez chciala chuste -
Iwus, jak bedizes z chciala wyprobowac to ci moge pozyczyc:tak:
mam fajne 2 strony

Chustoforum

Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci

na tej drugiej sa pieluszki ekologiczne,gdzyby kroras byla zainteresowana:blink:

Do góry