Ewelina 81 powiem tak- dr. Preisa nie znam wogóle,a u Doeringa byłam raz i byłam baaardzo zadowolona.Było to nawet równo rok temu.Było to pierwsze moje usg.Dr. Doering przyjął nas bardzo miło,tak jak e- mama napisała,słyszałam też pierwszy raz bicie serduszka,widziałam jak bije,wszystko mi opisywał ( gdzie jest nożka,główka itp) No i oczywiście potwierdził moje przeczucia co do płci!W tym jest naprwdę mistrzem,bo jak mówi stawia koniak,jeśli się pomyli!Oczywiście jeśli dzidzi pozwoli się ujawnić
Wyszłam od niego ze łzami w oczach.Również mamy wszystko na video.Było to moje najlepsze usg,a miałam ich tylko 3.U innych( robionych na NFZ) nikt mi nic nie mówił.Dr. Doering zrobił też usg dopochwowe,byłam wtedy w 16 t.c.,a wiem że to tylko do któregoś się robi,więc nie wiem czy u Ciebie jeszcze będzie można.Gdybym miała kaskę,to pewnie poszłabym więcej razy...Ale uważam,że każda ciężarna chociaż raz powinna do niego iść!Jest to bardzo dobry specjalista,podobno sam ma chore dziecko i potrafi wykryć o czasie jeśli coś jest nie tak!Polecam GO!
Nie byłam dzis z Dawidem na spacerze,bo pogoda be i kurcze cały dzień mu się rozregulował!Spał mi pół godz. tylko!Na szczęście nie był bardzo marudny.A ja do południa czułam się jak flak,wogóle siły nie miałam.Po obiedzie mi przeszło.Wykapałam Dawida troszkę szybciej,dałam mu butlę zagęszczoną klieikiem,bo tak u Ewy coś cienko u mnie ostatnio i padł przy samym piciu!
a ostatnio coś mu odwala.Jak ja się kładę spać (ok.0:30) to on naglę sie budzi roześmiany i chce się bawić!Na szczęście zrobi borutę w łózeczku,poprzestawia wszystkie misie i zasypia dalej
Mam nadzieję,ze jutro pogoda nie spłata nam figla!!!Ale podobno ma się ochłodzić.
Edytka spróbuj tej diety!Mam nadzieje,że to nic poważnego i będzie ok! A Dawidowi wyszła mała wysypka na policzkach (pierwszy raz) i jedyne do mi przychodzi do głowy to przez nowy soczek- z gruszki,czarnej porzeczki i aroni.Same nowe rzeczy i teraz która go uczuliła ???
A mnie właśnie matrwi to ulewanie.Już taki duży chłop a ciągle ulewa!I to prawie po każdym jedzeniu (mleka).Mówiłam lekarzowi,ale on stwierdził,że skoro Dawid dobrze przybiera to nie mam się czym martwić.Ale ja już nie wiem.Na czerwcówkach jednej córeczka ma refluks żołądkowo- przełykowy i boję się że może to to ???
To kto będzie jutro ???
E- mama
Damayanti
Dawidowa
Ewka
Basia
Kogo nie wymieniłam dopisać się!!!