reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

wiecie, co, wstyd się przyznać, ale ja nie wiem gdzie jest madison ::) ::) ::) ::)
gdańszczanka ze mnie jak ne wiem co.....
niecierpię zakupów, poza tym mam obok siebie parę centrum więc do gdańska się nie zapuszczam....

byłam i u Doeringa i u Olszewskiego i Preis robił mi usg przed samym porodem....

każdy ma wady i zalety... w sumie byłam zadowolona z każdego , ale też mogłabym się doczepić do każdego

Ewka, a co Ci zrobił Olszewski? ja miło wspominam wizyte we Wrzeszczu, za to ze szpitala to wyszłam o zupełnie innym zdaniu o nim ....

reklama
Oj Ewka Ewka ::) ;D Dobrze rozumiesz, ze kleik prosto z paczki, wsypuje po troszeczku i mieszam, by nie zrobila sie "mamalyga" ;D, no ale jak sie troche wsypie za duzo, to zawsze mozna dodac troche wody. Potem jeszcze raz to miksuje na gladka mase. A Ty tez sama zupki gotujesz? Wiesz co? mam nadzieje, ze bedziemy mialy okazje porozmawiac jutro!!! Pozdrawiam!

Wracam z pracy o 11, wlacze kompa- dajcie znac czy ewentualnie sie cos zmienilo!!! Pa!

Witajcie DZIEWCZYNY !
CZeść Chełmianki ! Hej KETEREK< IKIPI< DAWIDOWA<E_MAMO>
Ja tomam przechlapane z tym moim internetem, ciągle mi pada.
Bardzo Wam dziękuję za zaproszenie, napewno bym przyszła ale jutro idę do budy.
Mam pytanko: czy jest wśród Was jakaś studiująca mama( chciałam trochę pomarudzić). Ja jestem na roku dyplomowym i sama w to nie wierzę abym z małym bąbelkiem dała radę w terminie ukończyć budę.
A ! moja Ada urodziła się 4 sierpnia .Ma 5 miechów. Jeszcze nie ząbkuję ale nie martwcie się ,tak samo marudzi ( ha ha !)
Prawie od dwóch miesięcy dokarmiam ją zupkami mojej roboty. Najpierw marchewka z ziemniakiem, potem marchewka z pietruszką - wcina aż jej się uszy trzęsą. No i oczywiście jabłko tarte.

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za Wasze opinie dotyczące tych dwóch lekarzy od usg. Jest to dla mnie bardzo ważne, bo niedawno przeprowadziłam się z warszawy do Gdyni i zupełnie nie znam tutejszych lekarzy.
Pierwszy kontakt miałam z doktorem Olszewskim z Wrzeszcz i również uważam, że to oszust. Po wizycie od niego wyszłam z płaczem.
Poszłam do niego zaraz po przeprowadzce (znalazłam jego stronę w internecie), kiedy planowałam ciążę. Chciałam zapytać jaki wpływ na ciążę mają leki, które muszę przyjmować. Niestety choc leki bardzo popularne dr Olszewski szukał informacji o nich w komputerze. Wizyta trwała ok 7 minut, nie było żadnego badania, usg, nic - tylko rozmowa.
Na koniec zapytałam ile płacę, a on odpowiadział, że 100zł. Zdziwiłam się, że tyle, bo nawet w Warszawie sama konsultacja tyle nie kosztuje. Zapytałam więc dlaczego tyle mam zapłacić, a on odpowiedział: "A co za dużo? To niech będzie 70." W końcu wziął 60zł. Wyszłam od niego wściekła, że dałam się oszukać, bo na poczekalni wisiał cennik i konsultacja kosztowała 20zł  :(
Dla mnie taki ktoś jest skreślony na zawsze.
Na szczęście w Gdyni znalazłam lekarza, który super się mną zajął, a teraz prowadzi moją ciążę. Za wizytę, która czasem trwa ok. godziny, z badaniem ginekologicznym i usg płacę 80zł.
A teraz chcę się wybrać na USG 3D i dlatego pytałam Was o opinie.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedzi!
Pozdrawiam!
-Ewelina
P.S. Może mnie kiedyś zabierzecie na wasze spotkanie?  ;)

dziewczyny - dziękuję za zaproszenie na spotkanie ,ale niestety nie mogę skorzystać Mikołaj ma dopiero 2 miesiące i to troszkę za mało - moim zdaniem - na wędrówki w świat wielkich skupisk ludzkich, ale kto wie może następnym razem. Czekam n arelację z waszego spotkania i na zdjęcia miłych mam z BB, które przybędą na spotanie, tu na Babyboom w wątku dzieci pażdziernikowe 2005 jest wątek dot. spotań mam pażdziernikowych.

reklama
NAJLEPSZE żYCZENIA DLA MIKOłAJA Z OKAZJI 8 MIESIęCY I DLA ADY Z OKAZJI 5 MIESIęCY.

Co do Doeringa, to może on i jest uznanym specjalistą, tego nie kwestionuję, ale potrafi być bardzo niemiły, wręcz obraźliwy dla pacjentki.

Do góry