reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
cześc dziewczynki :-):-)
ja po wizycie.... z młodym wszystko ok! i waży - uwaga - 1834g (oficjalnie wg karty ciąży jestem obecnie w 31 tygodniu). To chyba nieźle, co nie? :-D
Tymek okazuje się że sie nie nudzi - znalazł sobie zabawkę... Bawi się swoimi jajeczkami:-DOdbija je jakby grał w ping ponga i (wg słów mojej gin) "ciągle trzyma je w garści":-D
Niestety ja musze się bardziej oszczędzać bo mi się szyjka skraca.. za 2 tygodnie mam pojawić się na kontroli - ginka chce kontrolować częściej i sprawdzać czy się nie rozwiera...

no to super ivi. oddam CI moja szyjke-bo u mnie ani drgnie. pewno do konca tak bedzie.
rzeczywiscie fajna zabawa:) jajeczka w ruch;) moja ciagle sie trzyma za głowke:)

cześć dziewuchy, ja tylko na chwilę. Młoda śpi, ale płakała już i jak byłam u niej to jest strasznie gorąca i cała mokra, boję się ze jakieś choróbsko się do niej przyplącze... wiecie, 15osób zmarło, chyba panikuję!!
dziś moja kuzynka urodziła Dawisia, 3400g, 56cm, oboje czują się świetnie, ale Zaspa zamknięta dla odwiedzających i nie ma porodów rodzinnych więc Aga sama musiała sobie radzić.

ivi, Twój synuś waży idealnie!!

No to Tymuś znalazł sobie zajęcie :-)
Co do szyjki to mi niby też się skróciła,ale poza tym nic.lekarz tylko mi to powiedział i nic więcej w tej kwestii akurat ja nie panikowałam.Oliwie przenosiłam 13 dni i gdyby nie wywoływany poród to jeszcze by w brzuchu siedziała no ale to już niebezpieczne było,bo miałam mało wód.I rzeczywiście jak mi pęcherz płodowy położna przebiła to niewiele poleciało.

dziuba gratulujemy...Kurde dobrze,ze ja już po porodzie,bo sama to bym na porodówce oszalała...

Przytulam mocno wszystkie samotne! Mój już wrócił. Był z autem w serwisie, coś tam mu wymienili i miał już na gazie jeździć. No ale nie jeździ :wściekła/y:
W związku z tym poproszę o namiary na sprawdzony serwis gdzie mu ten gaz ustawią i już wszystko będzie ok. Bo wymienił już chyba wszystkie możliwe części poza silnikiem i nadal coś jest nie teges.

Iwonko - dbaj o siebie kochana!

Dziuba - podziwiam Twoją kuzynkę, ja sobie nie wyobrażam rodzenia bez męża.

reklama
hej , ale mnie przywialo rano do kompa co:)Ivi cudownie , że wszystko gra , nie ma co sie martwic na zapas , Tymek rośnie piknie:)Dziuba gratki dla kuzyneczki:)dziewczyny teraz co chwila cos uczula , Marta mniejmy nadzieję , ze to takie lajtowe, o zgrozo bo AZS to masakra dla dziecka...he he Martynka ja jeszcz nie mialam przyjemnoeści calowac się z twoim piesiulem, hi hi:)pa:)

Do góry