reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

MArtynka-nie zawsze pojawia sie na twarzy. ja jak dam za duzo chlebka z maselkiem,albo jakis serek to pojawia sie Antkowi na nogach i dupce najbardziej. rzadko buzia-choc miewa wokol ust wysypkę.

tyle,ze jesli dalas wczoraj smietane-to uczulenie na skorze moze wyjsc nawet do 10ciu dni. wiec te plamy mogą byc po poprzedniej dawce nabialu:) przetestowalam wszystko bo Antek od pcozatku ma wykryte uczulenie na bialko krowie.. niestety nie rpzechdozi..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bardzo możliwe...lekarka generalnie niewiele mi powiedziała.Poczekam do poniedziałku i pójdę do swojej lekarki chociaż jak uczulenie wychodzi do 10 dni to za tydzień może jeszcze ją nawet wysypać...

u nas z praktyki wiem-ze do ok 3 dni wychodzilo. pozniej juz nie..ale rozne sa dzieci.. no i moze to u Twojej malej to wcale nie na bialko:) moze cos innego jeszcze..?

Tylko na chwilkę, do Maarciag. Plamki wskazują na alergię, u nas były identyczne.
Natomiast u nas takie wychodziły po kontakcie z chlorem, pokarmowo jak się uczulał to miał wysypkę - około 5 dni po podaniu nowego pokarmu. Te skórne zmiany pojawiały mu się po nowych kosmetykach a najbardziej od chloru. Wyeliminowaliśmy chlor (jakąś tajemną kulką co odchlorowuje wodę) i zniknęły. Co do pokarmowych i innych uczuleń - mogą się pojawić znienacka - wcześniej np coś nie uczulało, a teraz zaczęło i uczula, więc nie da się wykluczyć nabiału bo np. wcześniej jadła i nic się nie działo. :sorry:

Zobaczymy
Na razie eliminujemy nabiał jak nic się nie zmieni to będziemy dalej szukać...Bo na chwilę obecną to chyba każdy produkt jest podejrzany...

My ucięłyśmy mega drzemkę właśnie obie wstałyśmy :-)
Zaraz trochę posprzątamy i czekamy na Grześka,bo jest już w drodze do domu :-)

Marta a mi sie jakos nie wydaje ze to od nabiału :-) Nie wiem czemu :-)

A ktoras ma pomysł co toże byc ta chrypka Rafała i te krosteczki koło ust??

Martynka - czyżby młody znowu dopadł biednego Fafika? :rofl2: A może od smoka? Ciągnie jeszcze?

Co do rzężenia w płuckach to mi non stop rzęzi od kiedy sezon grzewczy wszedł, zawsze rano kaszlę jak gruźlik :sorry:

Mojego pięknego jeszcze w domu nie ma... samotnie mi, niech mnie ktoś przytuli.
No i głód fotkowy chwyta coraz mocniej.

reklama
Oliwka już śpi.Umyłam ją i prawie od razu usnęła.
Pobuszuję chwilę na allegro ,obejrzę dr House-a i mam nadzieję,że mężuś już wróci.

ana i jak dzionek minął?

iza mi też samotnie...

Mykam,bo dzisiaj chyba tylko narzekam...

Słodkich snów

Do góry