reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku

Oliwia oczywiście była zmęczona i się pod koniec darła za to teraz śpi a ja już szykuję rybkę na obiadek.
U nas wszystko prawie po staremu poza tym,że Grzesiek dostał awans i żeby było śmieszniej propozycję pracy w innej firmie :-)

Oliwka ma już prawą górną dwójeczkę :-)

Witam nowe mamusie

Martynka ja też mam czasami takie dni,że wszystko jest nie tak...Dobrze,że dzisiaj lepiej :-)

caroline wybraliście już imię dla synka?Ja pod koniec ciąży spać nie mogłam bo mi nie wygodnie było,a to Oliwia się źle ułożyła...Na dwa tygodnie przed porodem to codziennie po Grześka pracy jeździliśmy na zakupy i wracałam flak do domu więc szybko usypiała.Sylwestra spędziłam na Zaspie na izbie przyjęć po czym przed samą 24 zjadłam kebaba i poszłam spać :-)

kasia i jak spacerek?

No nic zmykam bo coś mi się przypala :-)

reklama
No my tez bylismy na spacerku w lesie, Rafał sobie popatrzał na drzewka a potem zasnął, pies sie wybiegał, a ja nawdychałam swiezego powietrza i wyłapywałam piekne promyki słoneczka, wiec wszyscy zadowoleni :biggrin2: W drodze powrotnej odstawiłam psa i poszłam jeszcze po zakupy, bo mały spał dalej. Ogolnie humorek ok, tylko z Patrykiem sie znowu pokłóciłam... I bedzie dopiero jutro po południu, a ja rano mam isc do szkoły, a nie wiem co z małym, a nie chce mi sie znowu tesciowej prosic :-( Ehh dosyc mam tej jego delegacji... Co chwile sie przez to kłócimy...
No nic teraz pije kawke i jem eklerka, a mały sie bawi :biggrin2:

ja też niedawno ze spacerku wróciłam:-) najpier musiałam kręcić się koło bloku bo remi kluczy nie miał ale jak wrócił ze szkoły to poszliśmy sobie do parku koło morza dotleniliśmy się a że Kordian się wymęczył dreptaniem to bez marudzenia wsadziłam go do wózka i zasnoł:szok::-)

widzę że dziś na tyle piękny dzień był że wszystkie skorzystały z ładnej pogody:-)

Marciag łał ale Twój pikny ma szczęście:szok: i co teraz zrobi:sorry:?
Dziękujmy za Zaproszenie :tak::-) właśnie ze skrzynki wyciągnełam:-)

Martynka nie zazdroszczę sprzeczek z Lubym :-( oby znalazł prace jednak gdzieś blisko i bez wyjazdów:tak:

Martyna nie zazdroszczę kłótni,ale pewnie Patryk też wolałby być na miejscu z Wami niż w delegacji tym bardziej,że jak mówiłaś ostatnio się pogorszyło.

Jola Grzesiek jest administratorem systemów informatycznych pracuje w pionie IT teraz dostał propozycję na podobne stanowisko,ale warunki pracy są o niebo lepsze :) z tym,że musiałby do Gdańska dojeżdżać,a teraz ma do pracy jakieś 4 km :-)

Martyna - jakbyś nie miała gdzie Rafałka podziać, to podrzuć go do mnie. Chyba że Ci nie po drodze mocno?

Marta - odezwała się pani od piżamki?

Anja - :rofl2:

Trójeczka dzieci nie jest zła, zwłaszcza że jedno mocno podrośnięte i opiekuje się pięknie pozostałą dwójką. Zresztą Milenka jest bardzo kochana. Na początku się troszkę nieswojo czuła ale potem już grzecznie jadła, spała, bawiła się, na spacerkach też super, w sumie jęczała troszkę tylko jak głodna, śpiąca czy kupka w gaciach. No i Petunia też się pięknie odnalazła jako starsza "siostra" :laugh2:

Nie napiszę do każdej osobno bo to byłby porządny elaborat ;-) ale wszystkie gorąco pozdrawiam... no i czekam na następne spotkanko...

No a my wieczorem sie znowu poklocilismy przez telefon i niby jutro mamy sobie porozmawiac jak przyjedzie... Ciekawa jestem, znajac go to przyjedzie jak gdyby nigdy nic i zapomni o tym... No i jutro chyba nie ide do szkoły. No ale musze troche posprzatac i w koncu lodowke rozmrozic planuje, wiec moze i dobrze...
No i zamarynowałam sobie mięsko i jutro robie Gyrosa (sałatke) :-) Mniam mniam, z sosem czosnkowym bo my lubimy :-D

Ok chyba czas spac...

Pozdrawiam z rana serdecznie :-)
Choc niestety poranek mialam kiepski bo zaliczyłam jednak bliższy czuły kontakt z sedesem. Fuj... a myślałam że na mdlosciach się skończy :eek: I pomysleć że w poprzedniej ciąży prawie tego nie doświadczylam wcale :eek:
Martynka. nie zazdroszczę klótni, zawsze po takowej mam wrażenie że połowa sił witalnych się ulatnia... A teraz taka wkurzona chodzę, jak zegar tykam przez te hormony :wściekła/y:
Co do ubranek, faktycznie, przypomniałam sobie, że 56- miałam może z 4szt ale tydzień, może dwa i odrazu córa w 62 wskoczyła :tak:
Milej soboty WAm wszystkim życzę :-)

cześć babeczki!

Emih - nie zazdroszczę przytulania kibelka, chyba najmniej przyjemna część ciąży, przynajmniej jak dla mnie... no i hemki, ale to pod koniec. A córeczkę masz śliczną, taki słodki blondasek uśmiecha się ze zdjęcia.

Martynka - życzę zażegnania rychłego burzy i złych nastrojów. A na gyrosa to bym wpadła, zachęcająco brzmi mniam mniam :-p

Dobrze że pogoda się troszkę polepszyła, bo rano to brzydko wyglądało. My już po spacerku, dziecko mi się w domu darło to uciekliśmy... Aaa no i trójeczkę dzięki temu zobaczyłam, dolna lewa już jest, prawa dolna się przebija, a górne spuchnięte jak baloniki.

Po południu jedziemy sobie do brata męża, c.d. przeglądu autka, świece itd... A Wy jakie macie plany na weekend?

Cześć dziewczyny! Kiedyś już do Was zaglądałam, ale ponieważ na stałę mieszkam w Manchester (UK), więc miejsce zagrzałam właśnie tam, a od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży więcej czasu spędzam z lutówkami 2010. postanowiłam jednak odwiedzić stare strony. Mam 27 lat (jeszcze) ,jestem w 28 tyg. ciąży i pochodzę z Wrzeszcza. mam nadzieję, ze miło spędze czas również z Wami.

Pozdrawiam serrdecznie

Pandorka

ps. pomimo, ze Filip się jeszcze nie urodził, to planujemy wakacje w Gdańsku i stąd moje pytanie; czy w trójmieście istnieje wypożyczalnia łóżeczek turystyczych?

reklama
Pandorko! :-):-)
a jak się czujesz ciężaróweczko :-)I widzę że u Ciebie też chłopiec będzie! super!

ja dziś się narobiłam jak dziki wół ;-)gotowałam, piekłam.. na szczęście wszystko udało się wyśmienicie :-)A mój mężuś dokańcza pokoik naszego Tymcia:cool2:jutro jedziemy kupić tapety!!:-D:-D

Do góry