reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej, hej :-)

Iza – jeśli chodzi o nocne pisanie... nigdy nie chodziłam zbyt wcześnie spać, ale teraz w ciąży to rzeczywiście jest jakaś masakra... po prostu nie mogę spać :-( nie ukrywam, że męczy mnie to okropnie :-( bo cały czas jestem nieprzytomna:-( tym bardziej, że jak już się położę i uda mi się zasnąć to wstaję np. o 9 :-( ehh....

Anja78 – całe szczęście, że żadna świnia się do Ciebie nie przypętała! Szczerze mówiąc to mam już dość tej „nagonki” w mediach – wszędzie tylko o tym trąbią i straszą ludzi. Tymczasem nikt nie wspomina o tym, jaki jest procent umieralności na zwykłą grypę – a taki był i jest! Już nie mogę tego wszystkiego słuchać!
Aaaaa, oczywiście gratuluję super „wypasionej” córuni ;-) później i tak pewnie zrzuci i będzie laseczka jak Mamusia ;-);-)

Emih – dzięki ;-) aaaa, dr Świątkowska jest w Gdańsku, nie w Gdyni :happy:

Kasia – dzięki za polecenie :-) Tesco mam pod nosem, więc pewnie skorzystam :-) poza tym, nie wiem oczywiście jak będzie, ale podejrzewam, że mój synek również nie urodzi się 56 tylko większy – po rodzicach ;-)

Martynka – Tobie również bardzo dziękuję – i za opinię i za linki :-)

Ania – wiem, wiem i rozumiem :-) ja się nie wpraszam, poza tym nigdzie nie wyjeżdżam :-)więc jak tylko będziesz sama i zatęsknisz za towarzystwem – daj znać ;-) Tymczasem trzymam kciuki i zdrówka życzę!

Uściski dla Wszystkich

Witam wszystkie Mamusie ;-)
Poszukuje Mamuś z Suchanina!! Czy jest tu jakaś mama której przykrzy się samej w domku??
Ja całe dnie spędzam z moim Maluszkiem i chętnie spotkałabym się z jakąś Mamusią na spacerku :)

Pozdrawiam!!:-D

Witaj, Czarna_Inezka - ja jestem z Suchanina - konkretnie na Noskowskiego mieszkam. Możemy się umówić na spacer, ja chodzę tak ok. 11-12. A ty gdzie mieszkasz?

Ja to tam też w okolicy chodzę - to spróbuję cię znaleźć. Masz jakieś zdjęcie może? Byś mi przesłała na priv, żebym nie zaczepiała obcych ludzi ;-) Ja wrzucam jakieś moje co widać twarz w załącznik. Będę w takiej jasnej beżowej puchowej kurtce. :-) Fajnie. :-)

Załączniki

• foto 001.jpg
    foto 001.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 56
nie mam kurcze zdjecia...
ale bede w białej kurtce i rózowy szalik bede miec.
przedemna mój ksiaze bedzie w niebieskim wozeczku :)
aaaa... nosze okulary :)
jakos sie poznamy :)) bede ok 12.:tak:

U nas dzisiaj troche lepiej :-) Wstalismy koło 8, przewinełam małego, wypił mleko, chwile sie pobawił i przed 9 poszedł dalej spac, a ja w tym czasie poszłam sobie z psem (bez problemu :-) ) i zjadłam sniadanko. Potem mały zjadł kaszke i ogolnie jakies lepsze humorki mamy dzisiaj obydwoje... :-) I jeszcze to słoneczko :-)

reklama
Witam:-)
Dawno mnie po tej stronie nie było:zawstydzona/y:
u mnie dzień za dniem leci:sorry:
o widzę nowe mamusie Witaaaaaaaaaaaam :-)
ale kurcze czy wreście z okolic Przymorza , Zaspy czy Zabianki jakaś zawita?
też chętnie na spacer bym chodziła w towarzystwie:tak:

Martynka mi słoneczko też humorek poprawiło :tak: aż wstać się chce:-)

dobra trza się przyszykować i na dworek się wywietrzyć ;-)
tulkam Wszystkie :-)

Do góry