reklama
caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
Hej, hej :-)
Iza – jeśli chodzi o nocne pisanie... nigdy nie chodziłam zbyt wcześnie spać, ale teraz w ciąży to rzeczywiście jest jakaś masakra... po prostu nie mogę spać :-( nie ukrywam, że męczy mnie to okropnie :-( bo cały czas jestem nieprzytomna:-( tym bardziej, że jak już się położę i uda mi się zasnąć to wstaję np. o 9 :-( ehh....
Anja78 – całe szczęście, że żadna świnia się do Ciebie nie przypętała! Szczerze mówiąc to mam już dość tej „nagonki” w mediach – wszędzie tylko o tym trąbią i straszą ludzi. Tymczasem nikt nie wspomina o tym, jaki jest procent umieralności na zwykłą grypę – a taki był i jest! Już nie mogę tego wszystkiego słuchać!
Aaaaa, oczywiście gratuluję super „wypasionej” córuni ;-) później i tak pewnie zrzuci i będzie laseczka jak Mamusia ;-);-)
Emih – dzięki ;-) aaaa, dr Świątkowska jest w Gdańsku, nie w Gdyni
Kasia – dzięki za polecenie :-) Tesco mam pod nosem, więc pewnie skorzystam :-) poza tym, nie wiem oczywiście jak będzie, ale podejrzewam, że mój synek również nie urodzi się 56 tylko większy – po rodzicach ;-)
Martynka – Tobie również bardzo dziękuję – i za opinię i za linki :-)
Ania – wiem, wiem i rozumiem :-) ja się nie wpraszam, poza tym nigdzie nie wyjeżdżam :-)więc jak tylko będziesz sama i zatęsknisz za towarzystwem – daj znać ;-) Tymczasem trzymam kciuki i zdrówka życzę!
Uściski dla Wszystkich
Iza – jeśli chodzi o nocne pisanie... nigdy nie chodziłam zbyt wcześnie spać, ale teraz w ciąży to rzeczywiście jest jakaś masakra... po prostu nie mogę spać :-( nie ukrywam, że męczy mnie to okropnie :-( bo cały czas jestem nieprzytomna:-( tym bardziej, że jak już się położę i uda mi się zasnąć to wstaję np. o 9 :-( ehh....
Anja78 – całe szczęście, że żadna świnia się do Ciebie nie przypętała! Szczerze mówiąc to mam już dość tej „nagonki” w mediach – wszędzie tylko o tym trąbią i straszą ludzi. Tymczasem nikt nie wspomina o tym, jaki jest procent umieralności na zwykłą grypę – a taki był i jest! Już nie mogę tego wszystkiego słuchać!
Aaaaa, oczywiście gratuluję super „wypasionej” córuni ;-) później i tak pewnie zrzuci i będzie laseczka jak Mamusia ;-);-)
Emih – dzięki ;-) aaaa, dr Świątkowska jest w Gdańsku, nie w Gdyni
Kasia – dzięki za polecenie :-) Tesco mam pod nosem, więc pewnie skorzystam :-) poza tym, nie wiem oczywiście jak będzie, ale podejrzewam, że mój synek również nie urodzi się 56 tylko większy – po rodzicach ;-)
Martynka – Tobie również bardzo dziękuję – i za opinię i za linki :-)
Ania – wiem, wiem i rozumiem :-) ja się nie wpraszam, poza tym nigdzie nie wyjeżdżam :-)więc jak tylko będziesz sama i zatęsknisz za towarzystwem – daj znać ;-) Tymczasem trzymam kciuki i zdrówka życzę!
Uściski dla Wszystkich
Witam wszystkie Mamusie ;-)
Poszukuje Mamuś z Suchanina!! Czy jest tu jakaś mama której przykrzy się samej w domku??
Ja całe dnie spędzam z moim Maluszkiem i chętnie spotkałabym się z jakąś Mamusią na spacerku
Pozdrawiam!!
Poszukuje Mamuś z Suchanina!! Czy jest tu jakaś mama której przykrzy się samej w domku??
Ja całe dnie spędzam z moim Maluszkiem i chętnie spotkałabym się z jakąś Mamusią na spacerku
Pozdrawiam!!
Oooo...
Ja mieszkam na ul. Paderewskiego.
Też tak ok 12 wybieram sie na spacerek będe krążyć pewnie po placu zabaw na Kamieńskiego, a wy gdzie się wybieracie??
Ja mieszkam na ul. Paderewskiego.
Też tak ok 12 wybieram sie na spacerek będe krążyć pewnie po placu zabaw na Kamieńskiego, a wy gdzie się wybieracie??
Ja to tam też w okolicy chodzę - to spróbuję cię znaleźć. Masz jakieś zdjęcie może? Byś mi przesłała na priv, żebym nie zaczepiała obcych ludzi ;-) Ja wrzucam jakieś moje co widać twarz w załącznik. Będę w takiej jasnej beżowej puchowej kurtce. :-) Fajnie. :-)
Załączniki
nie mam kurcze zdjecia...
ale bede w białej kurtce i rózowy szalik bede miec.
przedemna mój ksiaze bedzie w niebieskim wozeczku
aaaa... nosze okulary
jakos sie poznamy ) bede ok 12.
ale bede w białej kurtce i rózowy szalik bede miec.
przedemna mój ksiaze bedzie w niebieskim wozeczku
aaaa... nosze okulary
jakos sie poznamy ) bede ok 12.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
U nas dzisiaj troche lepiej :-) Wstalismy koło 8, przewinełam małego, wypił mleko, chwile sie pobawił i przed 9 poszedł dalej spac, a ja w tym czasie poszłam sobie z psem (bez problemu :-) ) i zjadłam sniadanko. Potem mały zjadł kaszke i ogolnie jakies lepsze humorki mamy dzisiaj obydwoje... :-) I jeszcze to słoneczko :-)
reklama
Witam:-)
Dawno mnie po tej stronie nie było
u mnie dzień za dniem leci
o widzę nowe mamusie Witaaaaaaaaaaaam :-)
ale kurcze czy wreście z okolic Przymorza , Zaspy czy Zabianki jakaś zawita?
też chętnie na spacer bym chodziła w towarzystwie
Martynka mi słoneczko też humorek poprawiło aż wstać się chce:-)
dobra trza się przyszykować i na dworek się wywietrzyć ;-)
tulkam Wszystkie :-)
Dawno mnie po tej stronie nie było
u mnie dzień za dniem leci
o widzę nowe mamusie Witaaaaaaaaaaaam :-)
ale kurcze czy wreście z okolic Przymorza , Zaspy czy Zabianki jakaś zawita?
też chętnie na spacer bym chodziła w towarzystwie
Martynka mi słoneczko też humorek poprawiło aż wstać się chce:-)
dobra trza się przyszykować i na dworek się wywietrzyć ;-)
tulkam Wszystkie :-)
Podziel się: