reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martyna to może mój stos przesyłek przy okazji wyślesz ;-) Ja mam takiego lenia,że szok

caroline ja polecam dr Świątkowską te same centrum ten sam sprzęt a jest sympatyczniejsza niż dr Preiss

No a ja rano wstałam i się jeszcze położyłam.Zjadłyśmy obiad przyszedl kurier zapakowałam paczki i Oli śpi więc na razie nigdzie nie wyjdę.
Poza tym Grzesiek miał być w domu po 16 a jedzie do Elbląga z moim tatą i do wieczora sama siedzę z małą...

reklama
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku przy okazji paczki wysłałam i wiecie co...nie wiem co mam zrobić.Dziewczyna kupiła piżamę i chciała ją wymienić na mniejszy rozmiar Nie byłoby porblemu gdyby nie to,że w paczce zamiast piżamy jest gazeta z jakimiś siatkami i teraz nie wiem czy ona odesłała mi piżamę i ktoś po drodze sobie zawartość przywłaszczył czy wsadziła gazetę i siatki i odesłała...Masakra teraz się pewnie z tym bujać będę.Przesyłka nie była uszkodzona i co najlepsze wysłana listem zwykłym...

No nic ide robić zapiekankę z makaronem może coś wymyślę...

Marta ja bym powiedziala ze list przyszedl ale pizamy w nim nie bylo! list zwykły?! jeszcze ktos tak wysyla rzeczy?? a moze po prostu chciala Cię naciagnac??różni sa ludzie:-:)-:)-( moze poradz sie serwisu allegro?? dziwne:eek:

Kasia i jak koncert??ah po co pytam? na pewno rewelacja!

Ostatnia edycja:
minka właśnie wysyłają mimo,że przy zwrotach czy wymianach piszę,że musi być przesyłka rejestrowana.Z tym,że tutaj jak odbierałam przesyłkę jako zwykłą nic nie było widać taki szary kartonik tylko zaklejony taśmą nic nie było uszkodzone.Otwieram a tam zamiast piżamy gazeta i siatki.Nie wiem co z tym zrobić.Zaraz napiszę do kupującej i poczytam w necie.Może chce mnie naciągnąć a może ktoś na poczcie postanowił podmienić zawartość,bo to tylko kwestia zaklejenia taśmą i przyklejenia nowej :-(

Marta podpytaj jej czy wysłała piżamke i jakim listem. A Ty juz jej odesłałas tą mniejszą?? Jesli wysłała listem zwykłym to jej strata. Ale w sumie jakos mi sie nie wydaje zeby ktos podmienił przesyłki, spojrz na pieczatki z poczty i znaczki, jesli sie zgadza i to jej miejscowosc, a koperta nie była naruszona to raczej niemozliwa była podmiana...

Ten list był w płaskim kartonie wysłany jako zwykły nie rejstrowany list na nim mój adres musiałam iść po niego na poczte,bo się w skrzynce nie mieści :-( I tak wyjdę na tym jak zabłocki na mydle,bo albo będę 150zł do tyłu albo posądzi mnie o osztustwo chociaż ja nie widzę tutaj swoje winy żadnej mówiłam że ma nadać poleconym...

Marta nie wysyłaj jej tej piżamki dopóki sie nie wyjasni. Jej wina i już... Mogla wysyłac poleconym. Wytłumacz jej grzecznie o co chodzi i już. Najwyzej wystawi Negatywa... Trudno... Wyjasnisz to :-)

Ja bym napisała czy wysłała piżamę, bo ty żadnej piżamy nie dostałaś (i bym nie wnikała w obecność listu z wypełnieniem gazetowym), więc nie możesz jej wymienić. Poczekaj na odpowiedź.

Minka, ano zasadne pytanie, na SBB dziwnie, w sumie poznaliśmy fajnych ludzi, ale zespół jakieś mega buraki. Zeszli ze sceny i nawet do widzenia nie powiedzieli, ani bisów nie było. Muza i w ogóle wykonanie całkiem fajne ale akcent końcowy trochę pozostawił niesmak. A na Lulce w końcu nie byłam bo mi się D. rozłożył i smarka. Ale Lulka ciągle gdzieś śpiewa więc pewnie się załapię wcześniej czy później. :happy:

czesc dziewczynki. czytam co piszecie,ale nie mam czasu dołączyć. malutki nadal chory a ja biegam po lekarzach i mechanikach poki mama jest ze mną. moze zostanie ze 3 dni dluzej-bo musze jeszcze pierniki na swieta upiec.

co do dr Preisa to ja nie przepadam za tym czlowiekiem. dla mnie dosc chlodny i obojetny. szczególnie jesli chodzi o uslugi NFZ. prywatnie moze bardziej mily-ale nie dla mnie.

ja dizs u diabetologa bylam no i musze powtórzyć badanie moczu. jak zwykle bakterie no i leukocyty tym razem. kazala mi sie zaszczepic przeciwko grypie, bo urodze w okresnie-kiedy bedzie ten drugi naplyw wiekszej liczby zachorowan. jutro jade na szczepienie a Antka teraz nie moge, bo jeszcze bardzo kaszle. trzeba pcozekac az bedize w 100 % si :) no nic. jakos to bedzie. obym nie zachorowala, bo przy curkzycy zawsze ciezko przechodze takie chorubska. nawet do 3 miesiecy.
pozdrawiam Was gorąco mamusie kochane

reklama
Ehhh nasz bilans wieczorny - kilka łyków mleczka i potem gryzienie, szczypanie i wciskanie "guziczka" i chichranie się i głosne smianie... Po czym cała butla Bebiko i spac....

Marta moze za jakis czas napisz ze nic nie doszło i niech Ci pokaze dowód nadania albo złoży reklamacje (skoro wysłała zwykłym to i tak nie ma co zrobic), a to już nie bedzie Twój problem :-)

Do góry