reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
szpital znowu na tapecie ;-) ja polecam Kliniczna i dr Wydre i oczywiscie pania Małgosię, która jest w stanie załatwić wszytsko no i wspaniałą położną panią Karolinę cud kobieta (2 razy z nią rodziłam i to bez zapłaty za opiekę!!) dużo dobrego słyszałam na temat Wejherowa, natomiast odradzam Puck i Wojewódźki
z teściową nie mam problemu po prostu juz jej nie ma
[*]
z teściową nie mam problemu po prostu juz jej nie ma
[*]
minka-oczywiscie zgadzam sie z Tobą-Wyrda+Małgosia-to jest to ten porod mam spokojniejszy-bo sam Wydra ma mi zrobic CC wiec wiesz minko jak sie ciesze jego siostra ma urodzic w podobnym terminie-wiec nie powienin nigdzie wyjezdzac mam przynajmniej taka nadzieje
zasmarkana mama
Zaciekawiona BB
Witajcie...
Probowałam cos napisac do was ostatnio, ale cos sie działo z moim internetem i nie wiem czy cokolwiek sie wysłało.
Pisałam tez w POZNAJMY SIE.
Ale napisze jeszcze raz.
Jestem Ola, mieszkam w Gdansku, mam 7,5 miesiecznego synka Fabiana, jestem małzonka Sebastiana, ktory jest zawodnikiem Gdańskiej Lechii.
Nie znam zbytnio nikogo w Gdansku wiec milo by było kogos zapoznac... a idzie zima zła wiec milo by było miec z kim pic ciepla herbatke z kims, pomijajac meza ;D
Probowałam cos napisac do was ostatnio, ale cos sie działo z moim internetem i nie wiem czy cokolwiek sie wysłało.
Pisałam tez w POZNAJMY SIE.
Ale napisze jeszcze raz.
Jestem Ola, mieszkam w Gdansku, mam 7,5 miesiecznego synka Fabiana, jestem małzonka Sebastiana, ktory jest zawodnikiem Gdańskiej Lechii.
Nie znam zbytnio nikogo w Gdansku wiec milo by było kogos zapoznac... a idzie zima zła wiec milo by było miec z kim pic ciepla herbatke z kims, pomijajac meza ;D
zasmarkana mama
Zaciekawiona BB
Wejherowo daleko, hm....
Zawsze mozna wskoczyc do auta i przyjechac ;D
Teraz bede probowała cos z suwakami ;D
Zawsze mozna wskoczyc do auta i przyjechac ;D
Teraz bede probowała cos z suwakami ;D
zasmarkana mama
Zaciekawiona BB
Wlasnie mecze sie mecze i nawet nie wiem gdzie mam wstawic...
POOOMOOCY!!
WildWind, zawsze jak bedziesz u lekarza to mozesz zboczyc z trasy
Wlasnie przyjechalam na weekend do rodzicow do Malborka, Fabian i mama drzemaja a tata kucharzy
POOOMOOCY!!
WildWind, zawsze jak bedziesz u lekarza to mozesz zboczyc z trasy
Wlasnie przyjechalam na weekend do rodzicow do Malborka, Fabian i mama drzemaja a tata kucharzy
zasmarkana mama
Zaciekawiona BB
O jednak nie spi... wstal... ;D siedzimy razem ;D
To moj synek
zasmarkana mama
Zaciekawiona BB
dostalam ;D
Dziekuje slicznie :*
Dziekuje slicznie :*
reklama
zasmarkana mama
Zaciekawiona BB