reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
szpital znowu na tapecie ;-) ja polecam Kliniczna i dr Wydre i oczywiscie pania Małgosię, która jest w stanie załatwić wszytsko:tak: no i wspaniałą położną panią Karolinę cud kobieta (2 razy z nią rodziłam i to bez zapłaty za opiekę!!) dużo dobrego słyszałam na temat Wejherowa, natomiast odradzam Puck i Wojewódźki:no:
z teściową nie mam problemu po prostu juz jej nie ma
[*]

minka-oczywiscie zgadzam sie z Tobą-Wyrda+Małgosia-to jest to;) ten porod mam spokojniejszy-bo sam Wydra ma mi zrobic CC:) wiec wiesz minko jak sie ciesze:) jego siostra ma urodzic w podobnym terminie-wiec nie powienin nigdzie wyjezdzac:) mam przynajmniej taka nadzieje;)

Witajcie...
Probowałam cos napisac do was ostatnio, ale cos sie działo z moim internetem i nie wiem czy cokolwiek sie wysłało.
Pisałam tez w POZNAJMY SIE. :D

Ale napisze jeszcze raz.
Jestem Ola, mieszkam w Gdansku, mam 7,5 miesiecznego synka Fabiana, jestem małzonka Sebastiana, ktory jest zawodnikiem Gdańskiej Lechii. :)

Nie znam zbytnio nikogo w Gdansku wiec milo by było kogos zapoznac... a idzie zima zła wiec milo by było miec z kim pic ciepla herbatke z kims, pomijajac meza ;D

Wlasnie mecze sie mecze i nawet nie wiem gdzie mam wstawic...

POOOMOOCY!!:szok:

WildWind, zawsze jak bedziesz u lekarza to mozesz zboczyc z trasy ;)

Wlasnie przyjechalam na weekend do rodzicow do Malborka, Fabian i mama drzemaja a tata kucharzy ;)

O jednak nie spi... wstal... ;D siedzimy razem ;D

2ypat78.jpg
To moj synek :)

reklama
Do góry