reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

heheh jeśli chcesz iść we wrześniu to dzwoń tam po 20 sierpnia :tak:ja wczoraj próbowałam się zapisać ale na wrzesień jeszcze nie zapisują;-)

reklama
jescze raz dziekuje za zyczenia

Iza oczywiscie dala czzaddddduuuuu, marnuje talent na takich bibach odpustowych ale jescze nam pokaze te nagrody, wernisaze, kontrakty:tak::tak::tak:

czytam o nowych brzuchatkach i sie nakrecam, oj sie nakrecam, zwlaszcze ,ze mam wielki sentyment do styczniowych maluchow:blink:

ivi dostajesz wszystko od razu.Ja miałam zawsze sporo zdjęć.Przed urodzeniem Oliwi już wiedziałam,że będzie miała pucki na policzkach i urodziła się pyzata :-) Jak tak na nią patrzyłam po urodzeniu to wiele od tych zdjęć nie odbiegała :-) Dr Świątkowska generalnie do bardzo miłych nie należy,na wizycie ani się nie uśmiechała ani nie żartowała w przeciwieństwie do mojego lekarza :-) ale to nie chodzi o to żeby miła była tylko rzeczowa,a z wizyt byłam bardzo zadowolona

anja też mam sentyment do styczniowych mamuś ja miałam być grudniową,ale dobrze,ze Oliwia urodziła się w styczniu.:-)

ach bo od myślenia w ciążę zajdę :cool:...idę do małej

Cześć Ciotki

Byłam wczoraj mierzyć śliczną sukienkę ślubną i byłam na nią zdecydowana niestety Pani widząc,że mi się podobała podniosła cenę o 30% i jej nie wzięłam.Na dodatek policja nas zatrzymała nie wiadomo za co_Odjechaliśmy spod bloku w którym mierzyłam suknię może z 50 m i lizaczek się nam pokazał.15 minut nas sprawdzali i co usłyszeliśmy...szerokiej drogi...

Dodatkowo mam problem z pokarmem.Oliwia nie najada się z jednej piersi tzn zje z jednej a za chwilę muszę dać jej drugą,bo głodna jest.Z jednej strony się nie dziwię bo jest już duża a nic poza cycem nie chce jeść.Wypróbowałam już wszystkie mleka każde jest beee jedzenie dobre na dwie małe łyżeczki i też nie chce jeść.Chyba muszę się wybrać do poradni laktacyjnej...

A co tam u Was?

Cześć dziewczynki

Nosz napisałam długie posta i mi go zjadło :dry:

To tak w skrócie:

Kasia - tokaj super wygląda, próbowałaś?

Marta - a na metce tej sukni nie było ceny? Co to za sklep że można sobie dowolnie manipulować cenami? :no:

Anja - :rofl2: ja tam lubię biby, super klimat.

Caroline - zdrówka dużo! Lepiej się już czujesz?

Ivi - jak tam w pracy Cię traktują po powrocie? Mam nadzieję, że rozpieszczają i na rączkach noszą? Motylki wróciły?

Martynka - jak tam Rafcio? I co u Ciebie, jak sobie radzisz?

Ana - haaaalooo?

Ogólnie piszcie co u Was dziewuchy?

My dziś mamy chrzciny małego Olivierka. Ja siedzę w fotach Anji i napalam się na kolejny ślub. Normalnie rzucę męża, rozwiodę się z nim a potem znowu za nie wyjdę haha :-D Tylko po to by móc sobie "sprawić" taki ślub jak z marzeń, czy z bajki.... ech...
DD jeździ sobie na konikach, ostatnio nawet pani go pochwaliła, bo jka tylko konik w kłus to młody zaczął ładnie anglezować i proste plecki miał...
Patucha broi na całego, non stop coś ciekawego wymyśla, czym by tu mamusię zaskoczyć.
A ja zaczynam zbroić piwnicę w kompoty. Poproszę tylko jakiś przepis na dobre proporcje cukru do wody bo porzeczki robiłam i sam kwach wyszedł ;-) Wiśnie już lepsze są. Czy też robicie "na oko"?

No ładnie miał być skrócik heh :sorry2:
buziaki, paaa

Dzieńdoberek Kobitki ;-)

Byłam wczoraj mierzyć śliczną sukienkę ślubną i byłam na nią zdecydowana niestety Pani widząc,że mi się podobała podniosła cenę o 30% i jej nie wzięłam.
Jak to możliwe? W sklepie?

Na dodatek policja nas zatrzymała nie wiadomo za co_Odjechaliśmy spod bloku w którym mierzyłam suknię może z 50 m i lizaczek się nam pokazał.15 minut nas sprawdzali i co usłyszeliśmy...szerokiej drogi...
No to nic tylko się cieszyć, że tak się skończyło :-)

Caroline - zdrówka dużo! Lepiej się już czujesz?
Dzięki wielkie! Niestety nie jest lepiej i nie wiem, czy nie pójdę jutro ponownie do internisty... Dzisiaj rano jak wstałam to nie mogłam w ogóle mówić - całkowicie straciłam głos :-( Teraz już mówię, ale z duuuużą chrypką :-( i kaszlę prawie jak gruźlik :szok:

Pozdrowionka dla Was Wszystkich i miłej niedzieli życzę.

Ivi - jak tam w pracy Cię traktują po powrocie? Mam nadzieję, że rozpieszczają i na rączkach noszą? Motylki wróciły?
w pracy fajnie :) tylko męcząco :-Dnastępny tydzień będzie decydujący:tak:
a motylko wczoraj wrociły!! od razu się uspokoiłam i humor mi się poprawił:-D:-D

caroline - koniecznie idź do lekarza.. kurcze żeby to przeziębienie Cię nie rozłożyło.. gorączki mam nadzieję nie masz?

spokojnego i udanego dnia kobietki :tak:ja właśnie planuję co zrobić na obiadek:-D

a motylko wczoraj wrociły!! od razu się uspokoiłam i humor mi się poprawił:-D:-D
no to super!!! :-)

caroline - koniecznie idź do lekarza.. kurcze żeby to przeziębienie Cię nie rozłożyło.. gorączki mam nadzieję nie masz?
mam cały czas 37 stopni i to mnie dodatkowo wykańcza :-( kurcze, lekarka, u której byłam w środę powiedziała, że to zwyczajna infekcja wirusowa, a tu nic się nie poprawia...

reklama
Hej hej!

My po chrzcinach, było super, bo impreza odbyła się w przedszkolu! Najpierw pomyślałam że dziwnie, ale potem podliczyłam dzieci - 10 i wszystkie wpadły w te zabawki, piaskownice, place zabaw! Super dla nich to było :-) polecam.
No i foty fajnie wyszły, jestem zadowolona :-D

Poniedziałek dzisiaj więc proszę grzecznie podpisać listę obecności i co tam u Was słychać?

Do góry