reklama
caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
heheh jeśli chcesz iść we wrześniu to dzwoń tam po 20 sierpnia ja wczoraj próbowałam się zapisać ale na wrzesień jeszcze nie zapisują;-)
ok :-) dzięki za info :-)
Anja78
matka superstar
jescze raz dziekuje za zyczenia
Iza oczywiscie dala czzaddddduuuuu, marnuje talent na takich bibach odpustowych ale jescze nam pokaze te nagrody, wernisaze, kontrakty
czytam o nowych brzuchatkach i sie nakrecam, oj sie nakrecam, zwlaszcze ,ze mam wielki sentyment do styczniowych maluchow
Iza oczywiscie dala czzaddddduuuuu, marnuje talent na takich bibach odpustowych ale jescze nam pokaze te nagrody, wernisaze, kontrakty
czytam o nowych brzuchatkach i sie nakrecam, oj sie nakrecam, zwlaszcze ,ze mam wielki sentyment do styczniowych maluchow
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
ivi dostajesz wszystko od razu.Ja miałam zawsze sporo zdjęć.Przed urodzeniem Oliwi już wiedziałam,że będzie miała pucki na policzkach i urodziła się pyzata :-) Jak tak na nią patrzyłam po urodzeniu to wiele od tych zdjęć nie odbiegała :-) Dr Świątkowska generalnie do bardzo miłych nie należy,na wizycie ani się nie uśmiechała ani nie żartowała w przeciwieństwie do mojego lekarza :-) ale to nie chodzi o to żeby miła była tylko rzeczowa,a z wizyt byłam bardzo zadowolona
anja też mam sentyment do styczniowych mamuś ja miałam być grudniową,ale dobrze,ze Oliwia urodziła się w styczniu.:-)
ach bo od myślenia w ciążę zajdę ...idę do małej
anja też mam sentyment do styczniowych mamuś ja miałam być grudniową,ale dobrze,ze Oliwia urodziła się w styczniu.:-)
ach bo od myślenia w ciążę zajdę ...idę do małej
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Cześć Ciotki
Byłam wczoraj mierzyć śliczną sukienkę ślubną i byłam na nią zdecydowana niestety Pani widząc,że mi się podobała podniosła cenę o 30% i jej nie wzięłam.Na dodatek policja nas zatrzymała nie wiadomo za cdjechaliśmy spod bloku w którym mierzyłam suknię może z 50 m i lizaczek się nam pokazał.15 minut nas sprawdzali i co usłyszeliśmy...szerokiej drogi...
Dodatkowo mam problem z pokarmem.Oliwia nie najada się z jednej piersi tzn zje z jednej a za chwilę muszę dać jej drugą,bo głodna jest.Z jednej strony się nie dziwię bo jest już duża a nic poza cycem nie chce jeść.Wypróbowałam już wszystkie mleka każde jest beee jedzenie dobre na dwie małe łyżeczki i też nie chce jeść.Chyba muszę się wybrać do poradni laktacyjnej...
A co tam u Was?
Byłam wczoraj mierzyć śliczną sukienkę ślubną i byłam na nią zdecydowana niestety Pani widząc,że mi się podobała podniosła cenę o 30% i jej nie wzięłam.Na dodatek policja nas zatrzymała nie wiadomo za cdjechaliśmy spod bloku w którym mierzyłam suknię może z 50 m i lizaczek się nam pokazał.15 minut nas sprawdzali i co usłyszeliśmy...szerokiej drogi...
Dodatkowo mam problem z pokarmem.Oliwia nie najada się z jednej piersi tzn zje z jednej a za chwilę muszę dać jej drugą,bo głodna jest.Z jednej strony się nie dziwię bo jest już duża a nic poza cycem nie chce jeść.Wypróbowałam już wszystkie mleka każde jest beee jedzenie dobre na dwie małe łyżeczki i też nie chce jeść.Chyba muszę się wybrać do poradni laktacyjnej...
A co tam u Was?
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Cześć dziewczynki
Nosz napisałam długie posta i mi go zjadło
To tak w skrócie:
Kasia - tokaj super wygląda, próbowałaś?
Marta - a na metce tej sukni nie było ceny? Co to za sklep że można sobie dowolnie manipulować cenami?
Anja - ja tam lubię biby, super klimat.
Caroline - zdrówka dużo! Lepiej się już czujesz?
Ivi - jak tam w pracy Cię traktują po powrocie? Mam nadzieję, że rozpieszczają i na rączkach noszą? Motylki wróciły?
Martynka - jak tam Rafcio? I co u Ciebie, jak sobie radzisz?
Ana - haaaalooo?
Ogólnie piszcie co u Was dziewuchy?
My dziś mamy chrzciny małego Olivierka. Ja siedzę w fotach Anji i napalam się na kolejny ślub. Normalnie rzucę męża, rozwiodę się z nim a potem znowu za nie wyjdę haha Tylko po to by móc sobie "sprawić" taki ślub jak z marzeń, czy z bajki.... ech...
DD jeździ sobie na konikach, ostatnio nawet pani go pochwaliła, bo jka tylko konik w kłus to młody zaczął ładnie anglezować i proste plecki miał...
Patucha broi na całego, non stop coś ciekawego wymyśla, czym by tu mamusię zaskoczyć.
A ja zaczynam zbroić piwnicę w kompoty. Poproszę tylko jakiś przepis na dobre proporcje cukru do wody bo porzeczki robiłam i sam kwach wyszedł ;-) Wiśnie już lepsze są. Czy też robicie "na oko"?
No ładnie miał być skrócik heh
buziaki, paaa
Nosz napisałam długie posta i mi go zjadło
To tak w skrócie:
Kasia - tokaj super wygląda, próbowałaś?
Marta - a na metce tej sukni nie było ceny? Co to za sklep że można sobie dowolnie manipulować cenami?
Anja - ja tam lubię biby, super klimat.
Caroline - zdrówka dużo! Lepiej się już czujesz?
Ivi - jak tam w pracy Cię traktują po powrocie? Mam nadzieję, że rozpieszczają i na rączkach noszą? Motylki wróciły?
Martynka - jak tam Rafcio? I co u Ciebie, jak sobie radzisz?
Ana - haaaalooo?
Ogólnie piszcie co u Was dziewuchy?
My dziś mamy chrzciny małego Olivierka. Ja siedzę w fotach Anji i napalam się na kolejny ślub. Normalnie rzucę męża, rozwiodę się z nim a potem znowu za nie wyjdę haha Tylko po to by móc sobie "sprawić" taki ślub jak z marzeń, czy z bajki.... ech...
DD jeździ sobie na konikach, ostatnio nawet pani go pochwaliła, bo jka tylko konik w kłus to młody zaczął ładnie anglezować i proste plecki miał...
Patucha broi na całego, non stop coś ciekawego wymyśla, czym by tu mamusię zaskoczyć.
A ja zaczynam zbroić piwnicę w kompoty. Poproszę tylko jakiś przepis na dobre proporcje cukru do wody bo porzeczki robiłam i sam kwach wyszedł ;-) Wiśnie już lepsze są. Czy też robicie "na oko"?
No ładnie miał być skrócik heh
buziaki, paaa
caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
Dzieńdoberek Kobitki ;-)
Pozdrowionka dla Was Wszystkich i miłej niedzieli życzę.
Jak to możliwe? W sklepie?Byłam wczoraj mierzyć śliczną sukienkę ślubną i byłam na nią zdecydowana niestety Pani widząc,że mi się podobała podniosła cenę o 30% i jej nie wzięłam.
No to nic tylko się cieszyć, że tak się skończyło :-)Na dodatek policja nas zatrzymała nie wiadomo za cdjechaliśmy spod bloku w którym mierzyłam suknię może z 50 m i lizaczek się nam pokazał.15 minut nas sprawdzali i co usłyszeliśmy...szerokiej drogi...
Dzięki wielkie! Niestety nie jest lepiej i nie wiem, czy nie pójdę jutro ponownie do internisty... Dzisiaj rano jak wstałam to nie mogłam w ogóle mówić - całkowicie straciłam głos :-( Teraz już mówię, ale z duuuużą chrypką :-( i kaszlę prawie jak gruźlikCaroline - zdrówka dużo! Lepiej się już czujesz?
Pozdrowionka dla Was Wszystkich i miłej niedzieli życzę.
ivi
uzależniona;) // I.2010
w pracy fajnie tylko męcząco następny tydzień będzie decydującyIvi - jak tam w pracy Cię traktują po powrocie? Mam nadzieję, że rozpieszczają i na rączkach noszą? Motylki wróciły?
a motylko wczoraj wrociły!! od razu się uspokoiłam i humor mi się poprawił
caroline - koniecznie idź do lekarza.. kurcze żeby to przeziębienie Cię nie rozłożyło.. gorączki mam nadzieję nie masz?
spokojnego i udanego dnia kobietki ja właśnie planuję co zrobić na obiadek
caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
no to super!!! :-)a motylko wczoraj wrociły!! od razu się uspokoiłam i humor mi się poprawił
mam cały czas 37 stopni i to mnie dodatkowo wykańcza :-( kurcze, lekarka, u której byłam w środę powiedziała, że to zwyczajna infekcja wirusowa, a tu nic się nie poprawia...caroline - koniecznie idź do lekarza.. kurcze żeby to przeziębienie Cię nie rozłożyło.. gorączki mam nadzieję nie masz?
reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Hej hej!
My po chrzcinach, było super, bo impreza odbyła się w przedszkolu! Najpierw pomyślałam że dziwnie, ale potem podliczyłam dzieci - 10 i wszystkie wpadły w te zabawki, piaskownice, place zabaw! Super dla nich to było :-) polecam.
No i foty fajnie wyszły, jestem zadowolona
Poniedziałek dzisiaj więc proszę grzecznie podpisać listę obecności i co tam u Was słychać?
My po chrzcinach, było super, bo impreza odbyła się w przedszkolu! Najpierw pomyślałam że dziwnie, ale potem podliczyłam dzieci - 10 i wszystkie wpadły w te zabawki, piaskownice, place zabaw! Super dla nich to było :-) polecam.
No i foty fajnie wyszły, jestem zadowolona
Poniedziałek dzisiaj więc proszę grzecznie podpisać listę obecności i co tam u Was słychać?
Podziel się: