reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej kochaniutkie! Ja też Wam pozdrawiam i każdą mocno ściskam! Jeszcze 2 dni posiedzę jednak u mamy, bo gdzie mi lepiej będzie a co :-p:cool2:
Pat rozpieszczana przez dziadków, DD zresztą też - wujas mu szykuje szkołę przetrwania haha jak go odbierzemy za miesiąc to już będzie mężczyzna :-D

Dziuba - trzymam mooocno kciuki!!! Jutro będzie piąteczka jak złoto :tak::-).

Dobrej nocki ciotki-klotki!

reklama
Dziuba Dziuba no i jak tam??

Ja załamana, Rafał dalej wielki katar i dzisiaj doszedł brzydki kaszel :-( Na 16 sie umowilam z naszą pediatrą, ehhh ... Mam nadzieje ze szybko przejdzie i nie bedzie trzeba dlugo w domu siedziec bo za 2 tygodnie chrzciny a my nic nie mamy :-(

No to Dziuba gdzies zachlała, he he.

Wezcie ode mnie tą marude, juz nie mam siły go słuchac, dałam mu chrupki żeby się na chwile uciszył, jescze nigdy taki marudny nie był.... Wymiękam.... :-(

Dzień doberek

dziuba :-)

iza odpoczywaj należy Ci się :-)

jola jak dzieci się zaaklimatyzowały w nowym mieszkanku?

mamo w boju jak mija dzień??

My byłyśmy dzisiaj na długim spacerku.Oliwia bawiła się piaskiem na placu zabaw i tak się jej podobało,że nie chciała z niego wyjść :-)

Mam do Was pytanie...Szukam w necie zdjęć kolekcji H&M chodzi mi o takie zdjęcia jak np na tej aukcji *H&M DISNEY* NOWY Ekstra Rampers TIGGER 74/80 (661206627) - Aukcje internetowe Allegro

*H&M NOWY* Słodki Rampers HELLO KITTY 80/86 (661209862) - Aukcje internetowe Allegro

Mam na myśli tylko te zdjęcia na dzieciach,bo pozostałe sa jego autorstwa.
Nigdzie nie mogę znaleźć strony skąd pobiera te zdjęcia,a później wkleja na swojego bloga...Może ma któraś jakiś pomysł skąd je wziąć?

No i gdzie ta Dziuba??????????????

Byliśmy u lekarza. Przyplątała się wstrętna infekcja, gardło czerwone, oskrzela lekko powiększone, do tego zapalenie spojówek od katarku :-(
Dostaliśmy krople do noska - protargol, do oczków Biodacyne, syropek drosetux na kaszel + aerozol na gardełko, mam tez dawac wapno i wit. C.
Idą też ząbki, ta 2 się chyba w koncu przebiła, ale idą trójki :szok::szok: Dziecko marudne ze szok, normalnie wymiekam.
A co najlepsze u lekarza, moja pediatra do mnie wezmie go pani na chwile na raczki, ja go podnosze a Rafał siuuuuuuuuuuuusiuuuu na mnie.... Dobrze ze samochodem bylismy!!! Masakra :angry::angry::angry:
A za 2 tygodnie chrzest.... grrrrrr. A jeszcze najprawdopodobniej Patryk wyjezdza w poniedziałek w delegacje i bedzie w domu tylko na wekendy :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Ja nie wiem jak ja se dam rade :-(

witajcie:-)

Dziuba jest mgr, później do nas napisze:tak:Natalia gratulacje:-D

martyna : jak noc??

ana: jesteś jużz nami??

iza: żyjesz, pewnie u mamy TObie tak dobrze, że o nas zapomniałaś:cool2::-):-p;-)

marta: zdjęcia Oliwci urocze, jest jak cukierek:tak::-D jeszcze....:cool2::-p:-D

jolu: coś mi sięznów z gg zrobiło:dry::angry:dlatego potem jużnie odpisałam:wściekła/y:
u nas noc jako tako, Rita miała 38 temp, teraz ma 37 i mówi, że ją nogi bolą:confused:możliwe, że jakaś grypa:-(Emuś kaszlaco-pociągający:angry:a 25 chrzest!!!:wściekła/y:rozpoczynam akcję "cytryna-imbir-miód" mam nadziję, że i tym razem mnie nie zawiedzie:tak:

mi niedziela mnęła w kieskim nastroju, wczoraj nic w domku nie zrobiłam i spałam, wstałam o 6.30 zrobiłam śniadanie, najadłam się wzięłam Antośka i posziśmy spać , on spał godz a ja do 11.45:szok: wiec zanim wstałam to o 12.30 już dzieci kładliśmy, ja nadal w piżamie i znów godzina drzemki:cool2::-):szok: no i wczoraj wieczorem z tego wszzytskiego zasiedziałam sie do 24:sorry2:a pobudka o 5:wściekła/y:

włąśnie na mężulka czekam, i śniadanko robię:tak:

miłego dnia wszystkim!!!!!

No to Natalia Gartulacje :-)

U nas nocka tak srednio w sumie, mały zasnął koło 22, potem spał, ale męczył go straszny kaszel taki dłuszący, koło 1 się obudził i godzinke nie mogł spac, wypił cieplą herbatke i potem spał ładnie do 7 rano, wiec pozniej juz ok :-) Na razie ma nawet ok humorek, zobaczymy jak dalej, wczoraj z nim wytrzymac nie szło :-( Na kaszel mamy homeopatyczny Drosetux - ostanio pomógł, wiec mam nadzieje, ze tym razem tez da rade :-) A teraz moj rozbójnik szal eje w lozeczku i własnie sobie stoi i bawi się pałakiem od karuzelki :confused: Pogoda ładna, a ja w domku bede siedziec i w srode kino tez wypadnie :no::no::no: A wy gdzie sie pochowałyscie?? Meldowac sie kochane :tak:

Ps. Napisałam cos na zamknietym :-(

Ostatnia edycja:
dziękuję Wam Kochane moje za sms-ki, za to że pamiętałyście i piszecie też tutaj o mym wielkim końcu edukacji (kurna, juz nie bede na ulgowych jeździć!!!!)
taaaaaak, już po wszystkim, jestem mgr!!!!!!!!!!!!!!!! niestety opić nie mogłam bo mała od niedz wieczorem ma temp. 39 i znowu biegunka więc szybko musiałam wracać, na razie mieliśmy preludium w McŚwinstwach, opic jeszcze zdążę... najwazniejsze ze studia zakonczone z ocena 5 :-D

reklama
Gratulacje!! :))

ja też się melduję
właśnie robię mężulkowi omlecik, potem lecimy do Pucka wyrobić mi nowy dowód osobisty, a ok 13.... będę czekać na USG.... :) może uda się podejrzeć naszą dzidzię i jej serduszko ? :confused:..

Do góry