reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

A fee szpinak :baffled::eek:;-)

Marta - haha :-D a ja właśnie zagrzałam wielki gar wody by wykąpać Pati :rofl2:

Mój jest obrażony, ale go skrzywdziłam, po stopach powinnam całować chyba :sorry::confused2: Poprosiłam o zrobienie zakupów - olał. Spytałam o której jutro jedziemy do Bytowa - zobaczymy. Jak ostatnio mówi zobaczymy to się równa "nie" więc przynajmniej kuźwa wiem czego się po nim spodziewać :no:.

reklama
jestem:-)

w końcu dotarłam do komputera. Emuś ma się lepiej pod wieczór już zaczął rozrabiać. zrobili mu badanie krwi, wszystko ok, Pani doktor zapomniała mu zrobić badanie moczu:sorry:nie jest to chyba wirus, ale może być jakaś infekcja. więc jeszcze badanie moczu. Emuś waży 14.700:szok: martwiłam się, że moze być odwodniony, ale lekarka stwierdziła, że nie ma oznak odwodnienia, i że u Emcia ten proces trwaby długo, bo z niego taki byczek....:eek::sorry:
strasznie krzyczał jak mu krew pobierali, ale dali radę, potem sobie w szpitalu pospał i przyjechali:tak:więc póki co, jest lepiej!! jak jutro się unormuje, to pewnie do babci dzieci pojadą:tak:
uciekam kolacyjkę zrobić

buziaki i dobre nocki :*

Taka zdziwiona jesteś wagą synka? Nie widać po nim, że tyle waży?
Dobrze, że już lepiej się czuje...

A ja już wiem czemu rzucałam rano kubkiem i tak mnie huśta nastrojowo = @!

no, w sumie zdziwiona, bo Rita waży 15:sorry: ale ma się już lepiej całe szczęscie:-)
ale i tak najlepszy był komentarz pielęgniarki do mojego męza: ale ten syn do Pana niepodobny:szok::eek::baffled: plizzzz no comment:szok:

Nie nie praktycznie nie rozmawialismy, bo on nie widzi zadnego problemu i zamiast rozmawiac o nas to chce gadac o tej głupiej działce, a po co mi działka jak nie mam pewnosci jak bedzie miedzy nami i co bedzie dalej...
Cris dobrze ze z Emkiem ok :-)

Cześc Dziewczyny

Ja dzisiaj flak jestem Oliwia miała duuuuże problemy z uśnieciem.3 godziny się męczyliśmy,a na koniec niestety musiałam jej dać Viburcol.Wtedy usnęła w 20 minut,spała nie całe 3 godziny,a później pobudka co godzine.I pierwsze co mnie budziło to jej cmokanie.Jestem nie wyspana,mam mase rzeczy do zrobienia a sił brak.Teraz też marudzi i cmoka.Mam nadzieję,że ząb się niedługo pokaże,bo długo tam nie wytrzymam :-(

reklama
Helou, elou
Witam serdecznie!
Piotrek już doszedł do normy - nawet zaczął jeść lepiej, więc będzie ok :tak: Nawet mi się już fajnie siedzi z nimi, bo miałam z lekka kryzys we wtorek jak się oba cały dzień darły. Maciek towarzysko bo zdrowy, ale jakoś tak się dobrze w klimat wpasowuje ;-)

Maarciag - a czemu nie dajesz jakiegoś czopka przeciwbólowego? Ze dwa tygodnie można spokojnie dawać na noc - a jak boli to super działa, śpi całą noc :tak: Ja u Piotrka nie dawałam tylko się męczyłam bezsensownie (dzieciak też) - za to teraz jak Maciek mi coś tam wyje i nie chce spać - daję od razu i spokój. jeszcze nigdy dłużej niż 3 dni ciągiem nie było potrzeby dawać. I od 3 m-ca praktycznie miał takie ataki zębowo-nocne a dopiero w 7 m-cu ząb się przebił.

Ivi - nie wiem czy gratulowałam - wielkie, przeogromne gratulacje i wszystkiego naj dla ciebie i fasolki :-)

Dziewczyny, szukam domku w okolicy trójmiasta na dwie rodziny (2+2 i 2+1 - z czego dwójka dzieci śpi na swoich łóżkach), najlepiej jakby były jakieś osobne sypialnie dla dzieci i dla rodziców - ale ostatecznie pewnie da się mniej przeżyć. Chodzi o to żeby było tanio i na weekend Bożego Ciała - a niekoniecznie całkiem jakaś zgniłocha. Może coś znacie? Nie musi być koniecznie domek, mogą być jakieś pokoje do wynajęcia, agroturystyka, cokolwiek, byle nie za jakąś kosmiczną kwotę. :happy:

Do góry