reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dzieńdoberek;-)

kasiu: dobrze, ze u Was już lepiej! mam taki link, tylko nie wiem czy ich ceny to dużo czy mało;-)
Welcome to the Frontpage

iza: jak się dziś czujesz?? mam nadzieję, że lepiej... :tak:

my właśnie wyprawiliśmy dzieciaki do babci, męzuś poszedł się położyć, przed nocką a ja siedzę z Antosiem:sorry:
dziś się zawzięłam i wysprzątałam łazienkę:tak:zaraz pranko wrzucę i może sobie coś poczytam, w ramach odchamiania:rofl2: wczoraj oglądaliśmy Ile ważył koń trojański-nawet nienajgorszy, był ten film:cool2:
słoneczko wyszło i nawet ładnie się zrobiło:-)ale ja już się chyba nie wynurzę z domku:confused2:

a jak Wam ija piątkowe popołudnie??

reklama
Cris, dzięki :tak: - ale chodziło mi o takie dalsze trochę okolice :sorry: - jakoś tak Kaszuby, Kociewie... chcemy sami pojechać "za miasto" :tak::happy:

przpraszam.... oj niedokładnie przeczytałam co naisałaś:zawstydzona/y:niestety, tak jest jak się w "biegu" czyta:zawstydzona/y::baffled:

dziuba: łyżeczka cukru... po takiej bieganinie się należy!!!:-) czy w smyku są przeceny wszystkich sandałków??bo włąśnie męża wysłałam po buciki dla Emcia, akurat ma po drodzę galerię:cool2:

a Emuś o wieeele lepiej, już nie wymiotuje, wszędzie włazi-z czystym sumieniem oddaliśmy go do babci:-)całe szczęscie, to nie było nic poważnego!!dobrze, że na ogotowie pojechali przynajmniej miał zrobione wszystkie badania, bez gdybania w ciemno!!!

me najmłodsze dziecię w łózeczku siedzi i grzecznie się samo bawi:szok::szok::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny,

ja dziś mega zabiegana. Rano zaliczyłam dentystę (kurna, załatała dziurę w zębie, nie trwało to dłużej niż 40min i 150zł :wściekła/y:), potem wizytowałam w Galerii bo w Kerfurze w promocji mleko i kaszki więc się obkupiłam, przy okazji wychodząc zauważyłam że w Smyku przecena na obuwie 30% więc kupiłam małej sandałki na lato, na koniec w ziekanacie podowiadywałam się o paru technicznych sprawach związanych z magisterką... S oczywiście zasnął, a ja ledwo się na nogach trzymam, mimo że dwie kawy mam w sobie...

Ewciu, ślicznie wyglądasz, ciąża baaaaardzo Ci służy. P.S. wiadomo już kto mnieszka w brzuszku?

Iza, nosz kurna w życiu bym nie pomyślała że taka z Ciebie fryzjerka, normalnie jutro jestem u Ciebie, przywiozę Ci zdjęcie z jakąś superową fryzurką i obetniesz mnie :-D a swoją drogą... ja też dostałam @, a jak S się dowiedział, mówi "już wiem dlaczego byłaś taka przez ostatnie 3dni" :wściekła/y::wściekła/y: kurna, w ogóle nie wziął sobie czyli do serca tego co mówiłam!!

Cris, współczuję Emusiowi, musieliście się wystraszyć... wiadomo co było przyczyną? i teraz już jest na pewno w porządku wszystko?

Kasiu, dobrze że u Was lepiej!!

Martynka, dogadaliście się z P?

dziewczyny znacie jakiegoś dobrego dietetyka? chciałabym chyba zacząć dietę którą mi ktoś mądry ustali i zbalansuje, a nie tylko tak na wyczucie...

właśnie wciągnęłam miseczkę truskawek z musli i jogurtem i mam wyrzuty sumienia, bo dodałam do tego łyżeczkę cukru...

Cris, dzięki :tak: - ale chodziło mi o takie dalsze trochę okolice :sorry: - jakoś tak Kaszuby, Kociewie... chcemy sami pojechać "za miasto" :tak::happy:

przpraszam.... oj niedokładnie przeczytałam co naisałaś:zawstydzona/y:niestety, tak jest jak się w "biegu" czyta:zawstydzona/y::baffled:

dziuba: łyżeczka cukru... po takiej bieganinie się należy!!!:-) czy w smyku są przeceny wszystkich sandałków??bo włąśnie męża wysłałam po buciki dla Emcia, akurat ma po drodzę galerię:cool2:

a Emuś o wieeele lepiej, już nie wymiotuje, wszędzie włazi-z czystym sumieniem oddaliśmy go do babci:-)całe szczęscie, to nie było nic poważnego!!dobrze, że na ogotowie pojechali przynajmniej miał zrobione wszystkie badania, bez gdybania w ciemno!!!

me najmłodsze dziecię w łózeczku siedzi i grzecznie się samo bawi:szok::szok::-)

KASIU... teraz zauważyłam.... zamiast "cytuj" zrobiłam "edytuj" i napisałam swojego posta w Twoim:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:P R Z E P R A S Z A M!!!!
i
dę sobie kawę strzelić, bo jakaś niedorajda jestem:eek::confused2::szok:

Ostatnia edycja:
Witam :-)
nom ja jezdem ale jak zwykle sie tajniacze :-p:zawstydzona/y:;-):-D
jakos nie mam weny na pisanie :zawstydzona/y: dzień jak co dzień :sorry:

Pozdrowionka dla Was Dziewuszki :tak: i Miłego Dzionka:tak:

reklama
i ja się melduję, jestem po przespanej nocy:tak:dziś w domku, się wekuje, bo mi się nic nie chce:-(no, ale co zrobić, jak leń, to leń:cool2:
dziuba: jak się miewasz??ma nadzieję, że już lepiej:tak:

pogoda szpetna, ale humorek mi dziś nawet dopisuje:-)

Do góry