reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Biedny Emi, mam nadzieję, że coś tylko zjadł, że żadne choróbsko sie nie przypałętało :-( trzymam kciuki by mu tam pomogli i żeby szybko mu przeszło.

Tak, sama sobie obcięłam, tył pewnie masakra, ale przód to nawet nawet mi się udał.
Nastrój o niebo lepszy i na głowie też lżej. :-D

Właśnie Pat się obudziła, ciekawe czy zauważy zmianę hihi.

no, to rzeczywiście zwariowałaś:rofl2:bo ja bym się bała sama sobie obciąć włosy:sorry:a Ty zdolniacha po prostu jesteś:-)ciekawe co Twój mężulek na to??;-)

iza petarda wygladasz:tak:

superboski sie zreflektowal,ze sie opuscil w domowych obowiazkach, poszedl po wino i kupil mi sliczna bizuterie ..jeszcze podloge umyl:-Dnormlanie szok.

wygonilam go z doomu bo zaczal sie wtracac w moja rozmowe z dziuba, espert od dzieci sie znalazl :)

ale ta pogoda doliniarsko na mnie robi, nadie roznosi i mi dom przestawia do gory nogami:confused2:tj pewnie bedzie jak wstanie

dziuba co do stasia wykluczone, za mlody:-D ale nadia lubi facetow, im starszy i wyzszy tym fajniejszy:rofl2:

ccccciiiiiisssnienieeeeee mi spada i, de po kawe bo mi leb peka:baffled:

Ostatnia edycja:
iza wyglądasz super tylko jeszcze porządnego uśmiechu brakuje :-)

cris jak Emuś?

Ja przed chwilą wstałam Po 13 postanowiłam położyć Oliwie spać ,dałam jej jeść i tak razem 2 godziny spałyśmy :-) Teraz to mi się obiadu nie che robić :-(

Marta - coś tam się czai w kąciku ust ;-)

My już po obiadku, w piekarniku piecze się chlebek Anji ale bez pomidorków tylko z płatkami owsianymi, ciekawe jak wyjdzie :confused: Jak ładnie to zawiozę mamie.

A tak poza tym to ja chcę na dwór, ale tu co chwilę leje :no:. Młoda chyba też chce bo znów zaczęła skrzeczeć i przewraca się non stop albo broi. Spróbuję, może zaśnie, jak nie to wypad na dwór robimy.

witam :-)
OJ jakie pyszności dzisiaj ...truskawki u mnie na tapecie od kilku dni ...:-p....no , ale bez bitej śmietany , no chyba , że męzus wyskoczy z czymś takim:-p:-D...
Iza zazdroszczę zapału kulinarnego ...no i piekarnika, ja tu jestem pozbawiona :wściekła/y:, a tak za mną chodzi zapiekanka ze szpinakiem ...:sorry:.
Aniu fajnie sobie masz:rolleyes:, oj tak tylko w snach:tak:
piszez takie rzeczy os sobie , normalnie Ci wierze :-D:tak: , bo ja nie znam innej Ani z odmiennym usposobieniem:no:.
Cris , co tam z dzieicaczkami? jak sie czuję...
Marciaag mam nadzieję , że to ty na n-klasie:confused2:.

Ja dzisiaj po spotkanku w Bergen z mamusią z naszego forum:tak:, dobrze , że przyszła z córcia , to Czarus miał towarzystwo bo tu nie mamy zanjiomych z dziecmi i troche jest odizolowany, a widze , że brakuje mu towarzystwa:tak::frown:. pobiegali sobie po parku , zbeszcześcili troche kultury w mieście(wstawie foto)roznieśli mc donl. i potem Czaruś padł jak kawka :-p.cieszę się , że w końcu pogoda sie poprawia bo już jakieś złe wibracje mnie przenikały:sorry: ...
a jak u Was??

U nas co chwile leje i ogolnie jakis zamulony dzien. Patryk wrócił i zachowuje sie jak gdyby nic sie nie stało... grrrrr

reklama
iza byłyście na spacerze??

ana tak to ja :-) Po stópkach Oliwki można mnie poznać na NK :-)

Martyna i jak rozmawialiście??

minka ile szt tych tescowych pieluch jest w paczce??

Ja cała szczęśliwa bo znowu mamy ciepłą wodę :-):-):-) Od wtorku jej nie mieliśmy i już powoli miałam tego dość

Idę kolacyjkę majstrować :-)

Do góry