reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziewczyny a ja z radosną wiadomością :tak:
dzis odebrałam drugi wynik bety i ... będzie dzidzia!! :-)
Nasza Iskierka powinna się urodzić pod koniec stycznia 2010 :tak: i tym razem MUSI być dobrze! beta przyrasta pięknie - w poniedziałek miałam 390, dziś ponad 900 :-):-) pierwsze USG w przyszlą środę! :-D
Wielkie gratulacje!!!

Dziewczynki dobra wiadomośc dla tych co chodzą do kina i dla tych co chciałyby się wybrać :) w czerwcowym numerze "Dziecko" jest darmowy bilet do Multikina na seans z bebikiem :happy: wiec zamiast płacić 15zl cena wynosi 3,99zł :laugh2:

reklama
ivi wielkie gratki Jak beta wzrasta conajmniej 2 krotnie na takim etapie ciąży na którym jesteś to jest superrrrrrrr,bo maleństwo prawidłowo się rozwija Ale się cieszę :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

W kinie było super no poza tym,że Oliwia zrobiła mi taką niespodziankę,że musiałam ją wycierać aż po pachy.Usnęła jak wyszłyśmy z kina i śpi aż do teraz :-) Już się zaopatrzyłam 3 gazety :-)

IVI GRATULACJE:tak: Styczniowe dzieciaczki sa urocze:tak:
ja po cichu mam nadziej sie tez zalapac na 2010;-)

no moj super boski tez dopuscil sobie domowe obowiazki:crazy:trzeba chyba jakis zimny prysznic zastooswac:confused2:

Cześć

Martynka będzie lepiej.Przykre tylko,że Twój mąż nie wrócił do domu.Przecież macie Rafałka dla Ciebie wracać nie musiał,ale dla małego...

Ja dzisiaj jestem poobijana.Czuję się jakby mnie pałkami w nocy pobili :-( Oliwia znowu budziła się w nocy co 2 godziny Masakra jakaś...
Zaraz się ubieramy i jedziemy do moich rodziców na chwilkę...

dziewczyny alez ja jestem szczęśliwa! nie nie, nie to że cieszę się Waszym nieszczęściem, ale ze nie jestem sama!! jak coś to robimy zbiorowe rozwody, co tam, poradzimy sobie :-D:-D:-D

Ivi, mega gratuluję!!!!

Ania, dziękujemy za herbacię!!

a swoją drogą dziwna sprawa, Nadia ciągnie do S jak do taty co najmniej, jesteś pewna że moj mąż nie miał nic wspólnego z robotą?? ;-);-);-)

Witam i ja po wczorajszym dniu do pupy, już wyjaśniliśmy sobie wszystko, dużo by pisać ale już jest ok. Głupio zrobił wczoraj bo usunął swój profil na NK.
Pół nocy przegadaliśmy w końcu zasnęliśmy przytuleni a za chwilkę Alex wzywał, M poszedł do pracy nieprzytomny a ja dopiero co wstałam i piję kawę.

IVI- cieszę się ogromnie i gratuluję.

Martynka i Dziuba- może po prostu się jeszcze docieracie??
Izabelinda- łączę się z Tobą w żalu na M, mój też co jakiś czas ma napady i mówi że do pracy mam iść, ja kilka razy próbowałam, nawet w jednym miejscu ponad rok byłam ale nie wychodziło to na dobre nikomu i jak przestałam pracować to M był zadowolony.

No nic, śniadanko trzeba zjeść i na jakieś zakupy obiadkowe pojechać.

Miłego dnia Kochane

witam o poranku:tak:

dziewczyny, trochę się porządziłam i przeniosłam posty nt mężów na zamknięty, na rozm. niekontrolowane. przepraszam, że zrobiłam to bez pytania, ale jak któraś chce spowrotem na ogólnym to piszcie na pw. przeniosłam, bo to różnie bywa, a szkoda, żeby jeszcze syt pogarszać, bo to nigdy nic nie wiadoo, a po za tym wszyscy z forum mają tu dostęp, jeśli inaczej uważacie, to czekam na sygn.

u nas dziś spokojna noc, wczoraj Emuś miał gorszy dzień, bo cały czas wymiotował, ale dziśjest lepiej nie ma temp i już nie wymiotuje, zjadł śniadanie, więc może mu tak zostanie... mam nadzieję, bo w pt mieliśmy dzieciaki do babci oddać;-)

kobiety uszy do góry i sięnie załamywać!!!
idę sobie kawkę strzelić:-p

reklama
dziewczyny, mój mąz właśnie zabrał Emcia na pogotowie, bo co się napił, to chluśnięciem wymiotował, a jak nie pije i nie je jest spokój:-(wczoraj miał w dzień 38.7, ale do wieczora mu spadła a dziś ma 36.9 więc temp w normie, tylko może się odwodnić jak nic nie będzie przyjmował:-(mój mąż się zwolnił z pracy i go zawiózł na dyżur, bo pediatr od 13, a miejsc nie ma, wiec pielęgniarka poradziła, żeby zadzwonić o 12.30... a do tego czasu Emuś się odwodni:baffled:wczoraj jak z lekarką rozmawiałam, to mówiła, że jak zacznie chluśnięciami wymiotować, to mamy na pogotowie jechać... no i zobaczymy, co nam dziś dzień przyniesie...

Iza: gofry... mniam, mniam. a fryzurka suuuper. bardzo dobrze wyglądasz:-) czy Ty dziś sama sobie włosy obcinałaś??

Do góry