reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej dziewczynki!

Proponuję dziś tylarierą wybyć na bulwarek i spotkać się gdzieś w trasie, zaliczyć też przy okazji plac zabaw... Co Wy na to? Skusicie się? Bo niebo lazurowe bez jednej chmurki...

Cris - dzięki za sms, zdrówka dla Ritki, trzymam kciuki by wszystko poszło dobrze.

Dziuba - bo oni potrafią gdy chcą, tylko zawsze się tajniaczą :-p
Zazdraszczam zakupów :-).

Wyślę syna do szkoły i uciekam z domu pławić się w słoneczko. Anja nam przywiozła ze sobą słońce z Krety :-D:-D:-D:-D.

reklama
Cześć Dziewczyny

Martynka to jest elektryczna maszynka do mielenia np.mięsa twarogu itp.Ma różne nakładki i różnie mieli.Ja tego używać po prostu nie będę a szkoda mi wyrzucić na śmietnik

iza ja do Ciebie dołączę o której wychodzisz??Dzisiaj muszę jeszcze poszukać książki,bo jest mi pilnie potrzebna

Zmykam się ubierać i idziemy na bulwar :-)

Wzięłam się za porządki, muszę dokończyć, umyć się i ubrać i wtedy lecimy.... Myślę że do około 9:30 się wyrobimy...

Helou. Ja uwięziona w domu - Piotrek cały czas gorączkuje, chociaż juz ma 38,5 a nie 40C jak na początku, więc może bez leków ozdrowieje. Dziś idziemy do lekarki bo zaczął mi sucho kaszleć, to trzeba osłuchać.
W ogóle po weekendzie łeb mi pęka - jeden wył bo chory, drugi bo zęby :nerd:
Miłego spacerku :-)

witam:happy2:
Fajnie , że pogoda dopisuje , miłego spacerku szczęściary:cool2:
u mnie tak se ,a le wyszlam na krótki spacerek, zaliczyłam sklepik i zanioslam Lunch mężowi do pracy, troche popszeszkadzałam:-D i sio do domciu....
teraz pichce obiadek i sprzatam łazienke , masakra :baffled:....
tak naprawde myśle co stworzyc z kabaczka:confused:....macie jakis pomysł, moze kotleciochy:shocked2:.
Kasiu współczuje , pewnie padasz też przez te choroby , dużoo zdrowka dla dzieciaczków:tak:, pozdrawiam.

Dziewczyny juz wam pisalam ze jak sie umawiacie gdzies rano to pisac mi smska, bo z reguły nie właczam kompa przed południem. Ja zaraz daje Rafałkowi obiadek i ide na spacer :-)
A przebiła sie nam prawa dolna dwójka :-)

Martynka - kto rano wstaje temu Pan Bóg daje :-p a jak ktoś lubi sobie poospać... hihi. Miłego spaceru!

Abeja - fajny avatarek :tak: A za Tobą już połowa ciąży? Ale szybko zleciało, jak samopoczucie?

Kasiu - zdrówka dla Pepe... moja też sucho pokasłuje... no nic - zobaczymy co się z tego urodzi. Ale raczej nie zamierzam dłużej w domu siedzieć :wściekła/y: co to to nie.

Ana - pracusiu :cool2:

Marta - dzięki za miły spacerek, Oli coraz ładniejsza z tygodnia na tydzień i dziś baaardzo grzeczniutka :blink:.
A ja się spóźniłam :( DD poszedł do sąsiadki, ta otwiera drzwi i nawet nie zdążyłam spytać czy jest a ona z tekstem "a jak myślisz" i srogą miną. Potem się roześmiała, bo żartowała, ale mi i tak głupio :(

ABEJA juz kotlety z serem na wierzchu:-p gotowe, ale tudzież jutro zrobie leczo:tak::-D.
j jak brzusio?i twoje samopoczucie?:happy2:

reklama
Iza widze , że sąsiadka ma nieco ironiczny humor:shocked2:....ja nie raz tez tak lubię pozartowac , moze nie miała nic zlego na mysli , nie martw sie:-);-).
oglądałam fotki:cool2:, pikne ..oh lubie chmurki obłoczki i takie tam błękitne przestworza:tak:

Do góry