reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

gratulacje dla mamusi:tak:, Izuś rodzinka co chwile sie powieksza super
2gskb44.jpg

2vuetrd.jpg
2vuetrd.jpg
2vuetrd.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
To jeszcze tylko mój braciszek co był się hajtnął rok temu ;-)

Jego żonka miała niedawno operację na mięśniaki w macicy, teraz będzie dochodzić do siebie i potem będą znowu próbować, bo bardzo marzą o dziecku. Trzymajcie kciuki, może wreszcie uda mi się być 100-procentową ciotką a nie jakąś tam przyszywaną haha :-D

Hej kobitki!

Kasia - jak się miewa Pepe -przystojniaczek? Nadal gorączkuje?

Dziuba - jak odwiedziny u fasolki w brzuszku? Nie cni Ci się na następnego bobaska?

Anja - nie obijaj się tylko dawaj foteczki z greckim słoneczkiem bo mamy braki :-p

Cris - nie wiem jak to będzie z poniedziałkiem bo Pat nadal ma katarek, co prawda wodnisty ale nie chciałabym by Twoje szkraby złapały :baffled:

Dla reszty mam ogromny buziol i życzenia miłego weekendu! Jakie macie nań plany?

Dzień doberek

My od rana sprzątamy w związku z tym mam pytanie.

Mamy maszynkę elektryczną do mielenia i jest nam zbędna.Może by którejś się przydała,bo szkoda mi jej wyrzucać a ja jej i tak nie będę używać

cześć lasencje,

u nas rewolucja. S został w domu wczoraj z małą, ja poszłam z mamą do Galerii. Była straaaaaszna afera że mamy ją wziąć ze sobą a jego zostawić w spokoju, ale ja powiedziałam NIE. Chodzenie z M po sklepach = bieganie między półkami i gonienie czy nie zwala czegoś z wieszaków równoczesne z ciągłym darciem się MARTYYYYNAAA!! :-D S mówił że chce jechać dziś na działkę na weekend żeby poremontować trochę w kuchni, a jak mu powiedziałam że ma zostać z nami i przyzwyczajać M do siebie to powiedzial że w ten sposób się relaxuje. A ja się relaxuję łażąc po Galerii i czatując na przeceny. Od razu założył że to mój obowiązek ja wziąć bo jestem matką - kurw... ale jak on idzie z kolegami się spotkać to nigdy nie bierze małej, a jest tak samo rodzicem jak ja, a ja wszędzie ją zabieram, nawet do kibla w cenrtum handlowym! Po prostu wyszłam. Mama przerażona, już chciała brać bączka, ale ja zabroniłam. Kupiłam sobie kieckę, bolerko do kompletu i mini spódniczkę (no nie wiem, czy to dobry pomysł ale tak mi się podobała...), wracamy, a oni byli na spacerku, mała wykąpana, najedzona i szczęśliwa! poszło lepiej niż sama myślałam! w dodatku wieczorem jak młoda zasnęła to S zabrał mnie do Sopotu na sushi - pierwszy raz w życiu to jadłam, zawzse mówiłam że surowa ryba feeee, a jenak jest to coś innego, i nawet zjadliwe! no normalnie szok!!

Iza, gratuluję kolejnego ciociowania! mi też się marzy Milenka... ale najpierw własne mieszkanie... to jest nasz warunek. No i trzymam kciuki za brata i żone!

Kasiu, dużo zdrówka dla Piotrusia!

dziuba kochanego masz męża :-) a gdzie Ty te przeceny znalazłaś w galerii?My dzisiaj byliśmy i zupełnie nic nie znalazłam :zawstydzona/y:

Ja się pochwalę chociaż generalnie to nie powinnam,ale Oliwia stała się posiadaczką butelki i wie do czego służy.Żadnej nie mogła rozgryźć za to z LOVI ciągnie :-) a to oznacza,że jak będę chciała gdzieś wyjść to ściągam mleko,a Grzesiek ją karmi,a ja nie muszę się martwić,że Oli będzie głodna :-)

Zmykam wyciągnąć sernik z piekarnika i do łóżka,bo padam ze zmęczenia

Miłej nocki

Martuś, dostałam bon na 20zł do Orsaya (z jednej strony wkurza mnie to, że co drugi ciuch w mojej szafie ma metkę z napisem "Orsay", ale z drugiej str. to już drugi taki mój bon, i za uzbierane punkty za zakupy dostałam 40zł do wykorzystania więc też mogłam sobie coś wybrać), bolerko to jakieś zwykłe w Reserved, no i miniówa w Housie, akurat ten kolor co wzięłam był przeceniony ;) normalnie żyć nie umierać!

Czesc kobity :-)
A co tu tak pusto?? Gdzie was wywiało?? Halo...
U nas wczoraj wieczorem byli znajomi, wiec do 1 siedzielismy, a dzisiaj zamulamy w domku, zaraz robie jakis obiad i wtedy moze gdzies sie pojdzie na spacerek :-)
Marta co do za maszynka??
Wkleiłam kilka fotek ze spotkanka na zdjeciowy.

Uciekam. Buzka

reklama
Do góry