reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Iza, dziś chyba taki dzień, Piotrek mi zasnął dopiero o 14 a położyłam go o 12:00 :dry: skrycie wywrócił do góry nogami cały swój pokój, w końcu padl w poprzek łóżka :baffled::-D

HEJ MAMUSIE
14oc414.jpg

Wpadam sie przywitac , ja dzisiaj w podlym deszczowym nastroju:-(, pogoda do niczego....
Jola jak samopoczucie?cosik lepiej?
Dziuba a co tam u Twojej żywotnej istotki , klopoty z brzuszkiem po kremie zniknęły?

Ostatnia edycja:
Witam słonecznie
slonce.gif

no słoneczko na horyzoncie jupi po wczorajszej pompie w sam raz :tak:
no małż wyszedł do pracki , Remi do szkoły:biggrin2:

dziś wyjątkowo Dominika już wstało no święto lasu normalnie:szok::tak::-D bo potrafi spać naewt do 11 :sorry2: Korduś od rańca śmiga jak zwykle:biggrin2:
Dziś czuję sie lepiej;-) ale @ nadal nima:wściekła/y:

Dziuba pewnie że tęskni za cycem :tak: ale wie że już nie dostanie:sorry2: o widzę że mała lubi jeść co sama wybierze :sorry2::-D
chyba nic jej nie będzie po kangusach;-)

Ana no to słoneczka życze ;-)

hej hej,

Jola, zapisałaś się już do gina co by sprawdzic dlaczego nie ma @?

Ana, przesyłamy Ci dużo słoneczka!

u nas lepiej z kupkami i z samopoczuciem, ale za to wyniki moczu wyszły nie najlepiej, ph 7, wychodzi na to że mała niedowodniona, a toć pije non stop i nie skończy poki coś jest jeszcze w butli!! i jeszcze średnio z apetytem, ale na pewno to się ureguluje, w czwartek powtórka z moczu, a potem jak coś p osiew

Dziuba dzwoniłam do rejestracji zapisy na sierpien :szok::wściekła/y::baffled: ta w tym czasie to i zaciążyc moge :baffled:
troche wymusiłam wcześniejsza wizyte :sorry2: tia na 5 czerwca :dry:
no poszaleli , muszę tam osobiście sie wepchnąc :-p tylko kurka zawsze muszę czekać kiedy Remi wróci ze szkoły bo z dzieciakami tam nie póję :dry: kurka dziś napewno nie wyrobie :dry:

no oby wyniki maleńkiej się poprawiły :tak:

A my dziś cały dzień w trasie. W południe szczepienie pas, większe zakupki z mężatym bo miał wolne a potem mglisty spacerek po bulwarze i karmienie łabędzi.
Potem słoneczny spacer do Gdyni w tą i z powrotem pieszo (+ przy okazji zawieźliśmy rower męża do naprawy).

Jednym słowem to co lubię najbardziej :-D.

Do zobaczyska dziewuszki!

A my dzisiaj bylismy w koncu u mojego rodzenstwa w zoo :-) hi hi
Łazilismy od 14 do 19, wiec nozki w tyłek wchodzą, tylko mały wiekszosc czasu przespał o dziwo. Zyrafy faktycznie dodają uroku zoo i spodobały mi sie jeszcze Surykatki :-) No a Rafał za duzo nie poogladał, ale małpkami i kangurami sie zaciekawił :-)
A jutro maturka z angola.
Ok uciekam, bo padam.
Miłego spotkanka jutro i do zobaczenia w czwartek dziewczynki :-)

dziendoberek moje Drogie Ciotki:tak:
widzę, że tu jakiś zastój;-)dziś i jutro pewnie też będzie cisza, bo zacne grono z domów wybywa:-p:cool2:

martynaka: powodzenia i daj znać jak poszło:tak:
dziuba: i jak Martynka??
jola: bo to chyba trzeba sięczasem, po prostu na chama dostać do lekarza:no:
iza: to Ty taki Jaś Wędrowniczek jesteś...zupełnie jak moje dzieci:-p

my w poniedziałek robiliśmy grilla, i mieliśmy taki dzień na spokojnie:tak:a wczoraj zajęłam się , pozyskiwaniem nowych przestrzeni, czyli wywalanie nipotrzebnych rzeczy:tak:oj, parę się znalazło, nawet starą szafkę wyrzuciłam i narazie w domku panuje NEW ORDER;-):-Dzobaczymy jak długo:-p

a dziś mężuś już do pracy wybył, Antoś zrobił mi pobudkę o 5.30, więc już poodkurzałam, zaraz podłogi umyję i śniadanko, a potem już tylko obiad i spokój:cool2:o 15 teściowa przyjedzie, więc jakiś ruch w interesie będzie:-D

miłego dnia Dziewczęta, wspomnijcie o mnie, gdy będziecie przechadzać się Starówką:cool2::sorry2::-)

reklama
jeny, Cris, Ty dziewczyno porządna jesteś... moja też dziś po 5 wstała, ale o 7 to ja jeszcze wciąż w łóżku leżałam i uporczywie próbowałam olać młodą!! a Ty już porządki porobione? podziwiać :-D

Do góry